- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Çok bilge bir insansınız gerçekten bana cahil diyerek bunu ispatladınız.Benim kimsenin ailesini ezip hakaret ettiğim yok tel yaptığım uzak durmak kimseyle zorla konuşmaya mecbur değilim ki görüşerek çok çok fazlasını yaptım oda benim insanlığım.Maşallah siz çok terbiyeli bir insansınız terbiyenin ne olduğunu böyle yorumlarda görüyorum gerçekten evet annem tam bir melek evlat ayırmaz hepsi için aynı şey olsun ister kayırmaz birine canım deyip bağrına basıp diğerine karşı öyle görünmeye çalışmaz samimidir sonuçta tiyatro sahnesinde değil samimi içten bizde çocuk olmadığımıza göre anlıyoruz iyiyi kötüyü...merak ettim eski konularınıza baktım. Allahım sizin gibi insanlardan korusun.çok cahilsiniz her lafınızdan ayrı bir cahillik akıyor.Dini elinizde hamur etmişsiniz. Kuran hediyesini sanki bir nesne gibi bahsetmişsiniz.Dine saygınız olsa gerçekten kitabı nesneleştirmezsiniz. Göya çok dindarsınız abiyle yengeyle oturunca günaha girmekten korkacak kadar ama bir anneye zehir gibi konuşuyorsunuz.Eşiniz buna izin veriyorsa ailesini onu büyütmüş annesini böyle ezdiriyorsa hakaret ettiriyorsa dinde asıl bunun yeri yoktur. Ki eşinizin annesi elinden geleni yapmış başta ev vermiş ya hu eşyalara yardım etmişler.Takıyı da isterse alır isterse verir.Siz ali kıran baş kesen misiniz her şey sizin isteğinize göre mi olacak.Çok paraya meraklıysanız girin bi işe çalışın paranız olsun miletten takı para yardım beklemeyin kendi ayaklarınız üzerinde durun.
Kayınvlideniz yine yüce gönüllülük yapmış yanınıza gelmiş ki büyük o.Anne ya ötesi var mı? kendi anneniz melek ama dimi sizin dışınızdaki herkes şeytan.Allah öncelikle eşinize sonra çevrenizdeki herkese sabır versin.