Aylar sonra dönen eski sevgili.. aynı hatam.!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar eski sevgilimle kendi takıntıları ve dar hayat görüşü yüzünden tamamen kopmuştum. Aylarca peşimden geldi artık akıllandığını söyledi geçmişi sildiğini hemen evlenmek istediğini beyan etti. Eskiden yok instagramın var yok whatsap grubun var yok fotoğrafın var yok o arkadasına neden gittin gibi bir çok şeyi dert ederdi. Ki gttiğim arkadasım da kendi gelinleri. Neyse bunların yanlış olduğunu falan söyledi yanlış yaptığını tek istediği sigarayı bırakmammış, ve argodan kaçınmam. Arada ağzımdan lan falan çıkıyordu refleksle.

neyse biz düğün müğün konuşurken halaylardan konu açıldı ve ben bir tane zor bi halay var biliyor musun dedim yengem öğretti ama bana dedm güldüm.( Ki ben düğünlerde asla oynamayan bir insanım beceremem de pek) nese bu bana dedi sen yengele halay mı çekiyorsun evde bunu anca ağır olmayan kızlar yaparmış.
ikinci mesele: benim günüm var ayda bir akşam kızlarla toplanıyoruz benim akşam dışarı çıkmam yanlışmış.
Üçüncü mesele: evlendiğimde eşimin evinde bile askılı ve taytla gezmem yanlışmış bunlar yanlış kıyafetlermiş onun dünyasında yokmuş. Biri miri gelirmiş kapıyı öyle açarmışım. ( salağım ya ben)
Bende tekrardan engelledim. Hayır salak gibi bir de aileme dedim nişan yapcaz diye akıllandı sandım bunu ama hala saçmalklarla uğraşıyoruz.

Bu arada kızlarla da evde toplanıyoruz dışarda bile değil.

Arkana bakmadan koşarak kac

Aman aman evlerden uzak bu sefer aynı hatayı tekrarlama Bari

ya siz neden akıllanmıyorsunuz?
kendinize kastınız varsa çıkın yüksek bir binaya atlayın.. eziyet çekmeyi mi seviyorsunuz anlamadım ki..
kaç kere yazdık bir yol olmaz o çocuktan.
Ay sorma. Öyle her yerden girdi çıktı ki ikna oldum bi an ne bileyim :))

Çok mu aradın bunu
Sakın evlenme şu tipleri el birliğiyle piyasadan çekek artık yav

O kafayla nısanlanacak yasa gelmesi mucize cocugun, sen degısmıstır diye sans verdim diyorsun ve ayrılık sebebinız de tam olarak bunlarmıs.
Gordugun uzre degısmıyorlarmıs.
Insallah bundan sonrası ıcın ikna olmaz da normal biriyle sevgili olursun.

Ay sorma. Öyle her yerden girdi çıktı ki ikna oldum bi an ne bileyim :))

kaç kere konu açtın.. kardeşinin karısına takıntısından hatırlıyorum seni .
tehdit bile etti seni.. nasıl kendine yakıştırıyorsun bu oğlan çocuğunu hala?
bundan sonrası akılsızlık kusura bakma.
çok kızdım sana..

Çok haklısın. Bilmiyorum annesi falanda aradı değişti vs fark ediliyor dedi. Kaç ay tek bir cevap vermedim sonra yazdım bir kaç
Gün konuşuldu en son bu konulardan tartıştık. Canım sıkıldı. Bi ton şey yazmışım eski konulara baktım da. Kızmakla akılsız demekle çok haklısın. Bende şaşıyorum inatla kendime.

Kesinlikle tüm iletişimini herşeyini kes koşarak uzaklaş.. Bunun bi tık ilerisi eş dostla erkek kuzenle kardeşle bile ilişkine karışmak ve daha ötesi..

değişmez. beyni sığ..
kendine yazık ediceksin. ömür boyu çekebilir misin bu kafadaki birini.
evlilik esaret değil. senin oğlan kendine kukla arıyor. üstelik kötü. tehdit ne yahu.. istediği olmayınca her türlü pisliği yapabilecek potansiyelde ama sen argo konuşma oldu canım...

Konuyu okumadim ama su an merkur retrosu var, eskilerden insanlar donduyse direkt kac hic bulasma hayir gelmez. Ayni filmi tekrar izlemis olursun sadece

Akıllanmazsın. Daha öncede konu açtın adam sana ağza alımmıycak laflar etmişti, o kadar seyden sonra şans vermede ne bileyim...

kadını kadından kıskanmak , allahım deliriyorum. Gerçekten bu adam ruh hastası bak normal değil böyle biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…