- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Kızlar merhaba. Benim eski sevgilim geçenlerde mesaj attı bana. Seninle bir şey konuşmak istiyorum diye. Ben de olur konu ne bilmiyorum ama dedim. Arayacağını söyledi. Sonrasında aramadı bir gün gene mesaj attı ben de cevap vermedim. Arayamadım işlerim vardı özür dilerim yazmış ona da cevap vermedim. Sebep ne olabilir konu ne olabilir bilmiyorum ama bu beni sıkıntılı bir dönemimdeyken çat diye terketti ve bir kere bile nasılsın demedi yaklaşık 9 ay geçti ayrılalı biz. Yani bu kadar ne işi olabilir bilmiyorum inandırıcı da gelmiyor. Bu kadar zaman sonra niye mesaj atıyor sizce ne yapmalıyım. Numarasını engellemeyi düşündüm onda çocukça olacak gibi geliyor. Beni zamanında üzdü açıkçası. Kendi kendine yeniden mesaj atıp saçma sapan şeyler söylemesi de tuhaf değil mi? Ayrıca çok umursamaz biridir. Vurdumduymaz insanları hiç düşünmez. Sizce bana söyleyeceği bir şey var mıydı gerçekten. Yoksa canı sıkılıp mesaj falan mı attı
Son durum : Kızlar ben bunu çok kötü hatırlıyorum. Hiç iyi bir an aklıma gelmiyor hep kötü hep kötü. Biraz önce baktım engellememe rağmen numaramı silmiyor 1 ay oldu sanırım. Numaramı silmemesi bile asabımı bozdu. Çok saçma yani. Erkekler böyle dimi? Galiba ömür boyu numaramı silmeyecek. Hasta gibi. Saçma değil mi?
Son durum : Kızlar ben bunu çok kötü hatırlıyorum. Hiç iyi bir an aklıma gelmiyor hep kötü hep kötü. Biraz önce baktım engellememe rağmen numaramı silmiyor 1 ay oldu sanırım. Numaramı silmemesi bile asabımı bozdu. Çok saçma yani. Erkekler böyle dimi? Galiba ömür boyu numaramı silmeyecek. Hasta gibi. Saçma değil mi?
Son düzenleme: