• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar sonra gelen mesaj

bir yoklayayım demiş. kafanı yorduğuna değmez. zamanında o seni terk etmiş. sen de reddet kes at.

Ekst'den nekst olmaz. Dönersen aynı sorunları katlanarak yaşarsın farklı aday bak kendine kesinlikle yüreğin yumuşamasın!
Hiç yumuşamıyor bana dair hiçbir şey kalmasın istiyorum numaramı falan silsin engel listesinde görünce bile asabım bozuldu

Çok sorun çıkarırsa savcılığa vermekle tehdit et!Ondan anlamazsan piskopattır.Çok dikkatli ol!

Kızlar merhaba. Benim eski sevgilim geçenlerde mesaj attı bana. Seninle bir şey konuşmak istiyorum diye. Ben de olur konu ne bilmiyorum ama dedim. Arayacağını söyledi. Sonrasında aramadı bir gün gene mesaj attı ben de cevap vermedim. Arayamadım işlerim vardı özür dilerim yazmış ona da cevap vermedim. Sebep ne olabilir konu ne olabilir bilmiyorum ama bu beni sıkıntılı bir dönemimdeyken çat diye terketti ve bir kere bile nasılsın demedi yaklaşık 9 ay geçti ayrılalı biz. Yani bu kadar ne işi olabilir bilmiyorum inandırıcı da gelmiyor. Bu kadar zaman sonra niye mesaj atıyor sizce ne yapmalıyım. Numarasını engellemeyi düşündüm onda çocukça olacak gibi geliyor. Beni zamanında üzdü açıkçası. Kendi kendine yeniden mesaj atıp saçma sapan şeyler söylemesi de tuhaf değil mi? Ayrıca çok umursamaz biridir. Vurdumduymaz insanları hiç düşünmez. Sizce bana söyleyeceği bir şey var mıydı gerçekten. Yoksa canı sıkılıp mesaj falan mı attı

Son durum : Kızlar ben bunu çok kötü hatırlıyorum. Hiç iyi bir an aklıma gelmiyor hep kötü hep kötü. Biraz önce baktım engellememe rağmen numaramı silmiyor 1 ay oldu sanırım. Numaramı silmemesi bile asabımı bozdu. Çok saçma yani. Erkekler böyle dimi? Galiba ömür boyu numaramı silmeyecek. Hasta gibi. Saçma değil mi?
Bıraktığı yerde bekliyormusun diye yoklamış seni. Kesin o an başkalarına da yazmıştır. Biri cevap verince seni unutmuştur. Aman diyim...

Ben engelledim zaten lanet olası hala numaramı silmemiş nasıl bir örümcek kafaysa

Aylar/gunler sonra eski sevgilisi aramayan bir ben varim heralde.
Neden benim katil cinayet mahaline tekrar donmuyor ya. Neden ben istisnayim
Dönmesin insanın cinleri tepesine çıkıyor. Hastalıklı gibi bir de numaramı silmemiş hala çok aptalca

benımkıısde benı ortada hıcbısey yokken terketmıstı ustelık ayrılıyoruz vs bısey bıle demeden. küstah 2 ay sonra dogum gunumde yazmıstı ben asla cevap vermedım sonrasında 5 ay sonra yazdı bu sefer umursamadım psıkoljım bozuk dedı destek al dedım :D aptal bana demogoji yapmaya calıstı bende yicem ya. sonra baktım sacmalıyor vcevap bıle vermedım mors oldu.

B
benımkıısde benı ortada hıcbısey yokken terketmıstı ustelık ayrılıyoruz vs bısey bıle demeden. küstah 2 ay sonra dogum gunumde yazmıstı ben asla cevap vermedım sonrasında 5 ay sonra yazdı bu sefer umursamadım psıkoljım bozuk dedı destek al dedım :KK70: aptal bana demogoji yapmaya calıstı bende yicem ya. sonra baktım sacmalıyor vcevap bıle vermedım mors oldu.
Bu da öyle saçma saçma şeyler yazıp durdu. Manasız anlamsız salakça yani. Ben de engelledim. Bir de sanki o kadar zaman geçmemiş onca şeyi yapmamış gibi. Ben bunla nasıl vakitimi harcamışım. Aptal numaramı silmemiş. Amacsız salak

Beni çok sevdiğini söyleyen, çok iddialı aşk cümleleri kuran, ne yaparsam yapayım vazgeçmeyeceğini filan söyleyen kişi onu engellememin ve iletişime geçmememin üzerine tam bir ay sonra görücü gitti birine, bir haftada yüzük taktı, birkaç hafta sonra da nişan yaptı. Mutlu olsun uzak olsun benden. Yüzük taktıktan birkaç gün sonra işteyken hiç utanmadan iş için beni aradı çok gereksiz yere, hiçbir şekilde alakasının olmadığı bir konuyla ilgili. Şu anda WhatsApp’tan engelli ama o beni engellememiş, hiçbir şekilde engeli kaldırmayı düşünmüyorum. Aynı ortamda bulunduğumuz için (ne yazık ki) arada gelip şarj aleti filan soruyor şok oluyorum rahatlığına. Yok diyorum, muhatap olmuyorum. Selam dahi vermiyorum, hiçbir şekilde konuşmuyorum. Bazı erkekler gerçekten utanmaz oluyorlar. Hangi yüzle bunları yapıyorlar anlamıyorum. Bana göre gevşeklik, arsızlık bu. Engelleyerek en doğrusunu yapmışsınız bu tarz insanlar karşısındakini çantada keklik sanıyorlar arsızlıklarını normal görüyorlar.

Beni çok sevdiğini söyleyen, çok iddialı aşk cümleleri kuran, ne yaparsam yapayım vazgeçmeyeceğini filan söyleyen kişi onu engellememin ve iletişime geçmememin üzerine tam bir ay sonra görücü gitti birine, bir haftada yüzük taktı, birkaç hafta sonra da nişan yaptı. Mutlu olsun uzak olsun benden. Yüzük taktıktan birkaç gün sonra işteyken hiç utanmadan iş için beni aradı çok gereksiz yere, hiçbir şekilde alakasının olmadığı bir konuyla ilgili. Şu anda WhatsApp’tan engelli ama o beni engellememiş, hiçbir şekilde engeli kaldırmayı düşünmüyorum. Aynı ortamda bulunduğumuz için (ne yazık ki) arada gelip şarj aleti filan soruyor şok oluyorum rahatlığına. Yok diyorum, muhatap olmuyorum. Selam dahi vermiyorum, hiçbir şekilde konuşmuyorum. Bazı erkekler gerçekten utanmaz oluyorlar. Hangi yüzle bunları yapıyorlar anlamıyorum. Bana göre gevşeklik, arsızlık bu. Engelleyerek en doğrusunu yapmışsınız bu tarz insanlar karşısındakini çantada keklik sanıyorlar arsızlıklarını normal görüyorlar.
Bu da öyle bir tip yıllarca silmez utanmaz arlanmaz

Back
X