Aylar sonra gelen mesaj

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
İyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim( ) ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?

Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)

Bence yalnız kalıp size bir uğramasına müsade etmeyin.Acmayin o kapıyı çalar çalar giderMerak edecek bir şey yok zaten zamanında kendini belli etmis.Simdi siz imkansız olun değerinizin farkına varsın.

Şimdi şimdi belli ki onun da aklı sende kalmış başkasıyla olamamış. Bu noktada önemli olan şey, adam olmaya niyeti var mı bu. Ve de adam olacaksa sen birleşmek istiyor musun?

Sen değil ama bir ortak arkadaşınız ağzını arasa niyetini öğrense? Sen de ona göre karar verirsin.

hayatiniza niye devam edemeyecekmissiniz onsuz? adamdaki ozguvene bak. cevap vermeye degmez, meraklanmayin bile bunun icin.
En son ilişkimiz sürümcede kaldığı için bana buhran bastı. Kendime saygısızlık ediyormuşum gibi geldi, ben hayatıma başkalarıyla devam etme hakkımı kullanıyorum sana babaaaay dedim ahsjskd şimdi onu merak ediyor galiba

Onun da aklı sende kalmış dediniz ya orda bi yakınlaştık sizle çünkü kendimi öylesine değersiz hissediyordum ki konuşurken onunla, onun yaptığı bir şey değildi belki ama ayrıldığımız halde konuşmayı kendime yediremiyordum. Dik durmak istiyordum sonunda başardım.

İşte aklı başına geldi desem, ben de bir düşüneceğim oluru var mı diye. Ancak hiç bilemiyorum ve ortak arkadaşımız yok maalesef. Ortak arkadaşlarla iletişimimizi kaybettik. Bir de artık böyle sohbet etmemizin doğru olmadığını, hayatımıza birilerinin gireceğini artık yoluma bakacağımı söyledim ve direkt buna atıf yaparak sohbet başlatmış, otomatik olarak ben de acaba sırf merakından mı yokluyor diyorum.

Bence yalnız kalıp size bir uğramasına müsade etmeyin.Acmayin o kapıyı çalar çalar giderMerak edecek bir şey yok zaten zamanında kendini belli etmis.Simdi siz imkansız olun değerinizin farkına varsın.
Çalsın çalsın gitsin diyorsunuz, keşke biraz pişman olduğunu görebilseydim. Çok egolu gelebilir böyle demek ama ben çok üzüldüm birden bittiği için. Onda değerli olduğumu bilmek iyi hissettirirdi.

Ben iki senelik ilişkimde 10 ay sonra aramıştı asla açmadım geri de dönüş yapmadım ama sabaha kadar aglamistim aradigini görünce de Justalittlebityourheart

daha önceleri de hep iyi olduğumu merak ediyordu iyiysem hayatıma girip berbat edip cikiyordu
Kotu olduğumu öğrenirse hiç dönmeye çalışmıyordu .
Hep pismandi güya ama hiç pişman değildi .
Onun üstüne 6-7 ay sonra yine aradı açmadım ki hayatımın askini bulmuş evlilik teklifi almıştım o ara .
gözüm onu mu görür artık öyle aşık olmuşum ve öyle değer gormusum ki .hemen numarami değiştik .peşinden bi ay sonra ben nişan resmi koydugumda instagramimi aratıp bakıyormuş demek ki numaramı değiştim diye o zamanda instagramdan bana yazmış .hemen mesajı geri çevir butonuna bastim bu ne terbiyesizliktir

Bunlar toksik ilişkiler
Ben eşimi gordugumden bu yana eski ilişkimi hiç onaylamiyorum benden âlâ aptal yokmuş aşk o değilmiş buymuş.

Sende birgün çok aşık olup neye uğradığını şaşıracaksin ben bunu bilir bunu söylerim çok çok çok netim bu hususta

Çalsın çalsın gitsin diyorsunuz, keşke biraz pişman olduğunu görebilseydim. Çok egolu gelebilir böyle demek ama ben çok üzüldüm birden bittiği için. Onda değerli olduğumu bilmek iyi hissettirirdi.
Ruhum Buruk çok haklı ...
Nefsine yenilme kardeşim
Öyle adamlarin oyuncağı olma

Sende birgün çok aşık olup neye uğradığını şaşıracaksin ben bunu bilir bunu söylerim çok çok çok netim bu hususta
Buradaki kadınların yaşanmışlıklarına güveniyorum zaten. İnsan bazen acaba diyor işte. Ben de size katılıyorum, artık toksik bir ilişki gibi hissettirmeye başlamıştı ne başlıyor ne bitiyor bir şey deyince kötü bile olmasa, incinip kırılıyordum ya da kafamda kurup duruyordum. Bitirmiştim o yüzden. Şimdi tabi aylar sonra mesaj atınca, afalladım.
Umarım irademi devam ettirebilirim

Bizzat aynıydim işte.

Belki aynı kişidir bile bilemeyiz mümkündür

Galiba o kadar iyileşmiş hissetmiyorum kendimi ya da doğru insan çıkmadı karşıma
Diğeriyle iletişime geçersen yani onun seninle kurmaya çalıştığı iletişime cevap verirsen iyileşme sürecini uzatacak daha çok yaralar alacaksın
Bir ilişkinin sonradan düzelme ihtimali yok bdv de de okuyorsundur .

Yani maalesef neler okuyoruz burada. İnsanın bazı konularda özellikle de böyle konularda pollyanna tarafı tutuyor. Bana arkadaşım anlatsa aman aman bırak derim ama iş kendine gelince orada tıkanıyor insan. Şimdi arkadaşlarım da üzülürüm sonradan diye cevap verme demezler en objektif karar buradan çıkar

İşte bu bı süreç bende dinlemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…