- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Bence yalnız kalıp size bir uğramasına müsade etmeyin.Acmayin o kapıyı çalar çalar giderİyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim() ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?
Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)
Pişman olur muyum acaba cevap vermedim diye. Ama işte biri var mı diye yoklayıp gidecek diye yazmak da istemiyorumKesinlikle cevap verme. Kendine saygın olsun. Öyle kalakalsın. Merakını da alıp gitsin.
En son ilişkimiz sürümcede kaldığı için bana buhran bastı. Kendime saygısızlık ediyormuşum gibi geldi, ben hayatıma başkalarıyla devam etme hakkımı kullanıyorum sana babaaaay dedim ahsjskd şimdi onu merak ediyor galibahayatiniza niye devam edemeyecekmissiniz onsuz? adamdaki ozguvene bak. cevap vermeye degmez, meraklanmayin bile bunun icin.
Onun da aklı sende kalmış dediniz ya orda bi yakınlaştık sizleŞimdi şimdi belli ki onun da aklı sende kalmış başkasıyla olamamış. Bu noktada önemli olan şey, adam olmaya niyeti var mı bu. Ve de adam olacaksa sen birleşmek istiyor musun?
Sen değil ama bir ortak arkadaşınız ağzını arasa niyetini öğrense? Sen de ona göre karar verirsin.
Çalsın çalsın gitsin diyorsunuz, keşke biraz pişman olduğunu görebilseydim. Çok egolu gelebilir böyle demek ama ben çok üzüldüm birden bittiği için. Onda değerli olduğumu bilmek iyi hissettirirdi.Bence yalnız kalıp size bir uğramasına müsade etmeyin.Acmayin o kapıyı çalar çalar giderMerak edecek bir şey yok zaten zamanında kendini belli etmis.Simdi siz imkansız olun değerinizin farkına varsın.
Ben iki senelik ilişkimde 10 ay sonra aramıştı asla açmadım geri de dönüş yapmadım ama sabaha kadar aglamistim aradigini görünce deİyi geceler,
Buraya daha önce de konu açmıştım, çok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa özet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Açıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe çevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim() ama sırf merakını gidermek için de yazmak istemiyorum
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?
Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim için çok önemli biri yeri çok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile çok ama çok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya dönüştüğünü bilirim. Çok zor bir süreçti. Ve hafiflemesi çok uzun sürdü. Konuşmadığımız dönem de bile çok kötü günler geçirdim ama hep yarın yeni bir gün her şey daha güzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hiç bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)
Çalsın çalsın gitsin diyorsunuz, keşke biraz pişman olduğunu görebilseydim. Çok egolu gelebilir böyle demek ama ben çok üzüldüm birden bittiği için. Onda değerli olduğumu bilmek iyi hissettirirdi.
Buradaki kadınların yaşanmışlıklarına güveniyorum zaten. İnsan bazen acaba diyor işte. Ben de size katılıyorum, artık toksik bir ilişki gibi hissettirmeye başlamıştı ne başlıyor ne bitiyor bir şey deyince kötü bile olmasa, incinip kırılıyordum ya da kafamda kurup duruyordum. Bitirmiştim o yüzden. Şimdi tabi aylar sonra mesaj atınca, afalladım.Sende birgün çok aşık olup neye uğradığını şaşıracaksin ben bunu bilir bunu söylerim çok çok çok netim bu hususta
Bizzat aynıydim işte.Buradaki kadınların yaşanmışlıklarına güveniyorum zaten. İnsan bazen acaba diyor işte. Ben de size katılıyorum, artık toksik bir ilişki gibi hissettirmeye başlamıştı ne başlıyor ne bitiyor bir şey deyince kötü bile olmasa, incinip kırılıyordum ya da kafamda kurup duruyordum. Bitirmiştim o yüzden. Şimdi tabi aylar sonra mesaj atınca, afalladım.
Umarım irademi devam ettirebilirim
Hahaha aynı kişi olmasa bile erkeklerin klasik taktikleri demek kiBizzat aynıydim işte.
Belki aynı kişidir bilebilemeyiz mümkündür
Hahaha aynı kişi olmasa bile erkeklerin klasik taktikleri demek ki
Galiba o kadar iyileşmiş hissetmiyorum kendimi ya da doğru insan çıkmadı karşımaYeni aşklara yelken aç oyala kendini .
Kötü bı öneri gibi görünebilir ama hududlarini cizdigin sürece iyi bı öneri
Diğeriyle iletişime geçersen yani onun seninle kurmaya çalıştığı iletişime cevap verirsen iyileşme sürecini uzatacak daha çok yaralar alacaksınGaliba o kadar iyileşmiş hissetmiyorum kendimi ya da doğru insan çıkmadı karşıma
Yani maalesef neler okuyoruz burada. İnsanın bazı konularda özellikle de böyle konularda pollyanna tarafı tutuyor. Bana arkadaşım anlatsa aman aman bırak derim ama iş kendine gelince orada tıkanıyor insan. Şimdi arkadaşlarım da üzülürüm sonradan diye cevap verme demezler en objektif karar buradan çıkarDiğeriyle iletişime geçersen yani onun seninle kurmaya çalıştığı iletişime cevap verirsen iyileşme sürecini uzatacak daha çok yaralar alacaksın
Bir ilişkinin sonradan düzelme ihtimali yok bdv de de okuyorsundur .
İşte bu bı süreçYani maalesef neler okuyoruz burada. İnsanın bazı konularda özellikle de böyle konularda pollyanna tarafı tutuyor. Bana arkadaşım anlatsa aman aman bırak derim ama iş kendine gelince orada tıkanıyor insan. Şimdi arkadaşlarım da üzülürüm sonradan diye cevap verme demezler en objektif karar buradan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?