Aylar sonra ilk kez ciktik

İçindekileri boşaltmış adam resmen ,ailene anlatsan nasıl olur acaba sen şimdiden anlaşılır bi şekilde sakince anlatsan
İstemiyorlar onu zaten anlattığım gibi bırak dicek annem babam zaten kaç kere bırak gel dedi ama onların sevmeme sebepleri ayrı ben o konuda ailemi desteklemiyorum.
Gelip kızımı ver goturcem falan demesin de bana ben ondan korkuyorum. Ve ailemle kavga etmek için bahanesi oluyor böylece onlarla kavga çıkıyor bu sefer ben ayirayim derken kendimi o tarafta buluyorum eşimin tarafı. Bıktım artık düşünüp karar vermeye çalışmaktan dahi

Eşiniz resmen içini dökmüş bellikli adam sizi istemiyor çok nett peki siz hala neden çekiyorsunuz bu herifi tekmeyi basın gitsin ailenizde arkanızda madem çocuğunuzuda alamaz merak etmeyin bu işler öyle kolay değil yazık etmeyin kendinize

Eşiniz resmen içini dökmüş bellikli adam sizi istemiyor çok nett peki siz hala neden çekiyorsunuz bu herifi tekmeyi basın gitsin ailenizde arkanızda madem çocuğunuzuda alamaz merak etmeyin bu işler öyle kolay değil yazık etmeyin kendinize
Hep bir şeylerin yolunu bulur o
Her şeyi kalibina uydurur
Almak isteyince alır o beni bunla tehdit ederse diye korkuyorum
Daha once çocuk yokken bir kere daha terk ettim evi .. evi bastı .. Polis cagirdim ama ne yaptı etti polis anlastilar diye rapor yazdı beni eve götürdü. . Biz sene de 1 sefer büyük kavga muhakkak ederiz oda böyle olaylı olur

İstemiyorlar onu zaten anlattığım gibi bırak dicek annem babam zaten kaç kere bırak gel dedi ama onların sevmeme sebepleri ayrı ben o konuda ailemi desteklemiyorum.
Gelip kızımı ver goturcem falan demesin de bana ben ondan korkuyorum. Ve ailemle kavga etmek için bahanesi oluyor böylece onlarla kavga çıkıyor bu sefer ben ayirayim derken kendimi o tarafta buluyorum eşimin tarafı. Bıktım artık düşünüp karar vermeye çalışmaktan dahi

Kızınız kaç yaşında, boşanmaya mı düşünüyorsun...
Allah yardımcın olsun canım

Kızın çok küçük alamaz,evliyken yaşadığın zorluklar mı boşalınca yaşayacakların mı ?
Bosan boşanma diyemem hangisinin daha iyi olacağının muhasebesini yap ve kızınla ikiniz için en doğru kararı ver...

Kızın çok küçük alamaz,evliyken yaşadığın zorluklar mı boşalınca yaşayacakların mı ?
Bosan boşanma diyemem hangisinin daha iyi olacağının muhasebesini yap ve kızınla ikiniz için en doğru kararı ver...
2 yaşından küçükse anneden almıyorlar diye biliyorum gerçi ama güvenmiyorum eşime bu konuda
İki türlü de çekeceğim var bosansam da bosanmasam da

2 yaşından küçükse anneden almıyorlar diye biliyorum gerçi ama güvenmiyorum eşime bu konuda
İki türlü de çekeceğim var bosansam da bosanmasam da

Bende 7 yaşından küçükse alınmaz diye biliyorum hakkınızda hayırlısı olsun gelişmelerdennhaberdan edin bizi de...

Durumlar ne alemde merak ettim
Dün akşam neden kizdigini anlattı bana kendimce başta hakliydim tepkilerimi abarttim Özür dilerim dedi nelere kizdigimı anlamış. Ben yine de gelmek istemedigimi söyledim çünkü huyu suyu çok değişti baş edemiyorum ben artık onunla.
Dün gece de kız uyumadi yerini yadirgiyor ağladı ağladı ananem de annemlerle kalıyor ondan ilk firmamızı yedik daha dakka 1 gol 1
Böyle işte bakalım bugün ne olacak

"Beni bırakmadı taksiyle gönderdi"kısmından sonra eşinin seni ne kadar sahiplendiğini anladım :KK57:kusura bakma canım ama eşin bilğin odun.

Dün akşam neden kizdigini anlattı bana kendimce başta hakliydim tepkilerimi abarttim Özür dilerim dedi nelere kizdigimı anlamış. Ben yine de gelmek istemedigimi söyledim çünkü huyu suyu çok değişti baş edemiyorum ben artık onunla.
Dün gece de kız uyumadi yerini yadirgiyor ağladı ağladı ananem de annemlerle kalıyor ondan ilk firmamızı yedik daha dakka 1 gol 1
Böyle işte bakalım bugün ne olacak
İnanin cok uzuldum :( siz evinize donun yinede. Esiniz sorumluluk almayi ogrensin. Dugunden kalkilacaksa birlikte kalkilirdi. Ama neyse olan olmus madem hatasini anlamis bence donun.

"Beni bırakmadı taksiyle gönderdi"kısmından sonra eşinin seni ne kadar sahiplendiğini anladım :KK57:kusura bakma canım ama eşin bilğin odun.
Alkolluydum sen kızıyor sun alkollü araba kullanmama dedi sen gece neyle döndün dedim başka biri kullanmış belli bir yere kadar. Taksiyi cagirdiginda deseydin alkolluyum sen taksi ile geç diye izah etseydin dedim. Sana kızgın olduğum için demedim dedi. Sadece sorun taksi de değil zaten de bilerek de yapsa gerçekten berbat etti o günümü amacına ulaştı işte. .bende bunu dedim

İnanin cok uzuldum :KK43: siz evinize donun yinede. Esiniz sorumluluk almayi ogrensin. Dugunden kalkilacaksa birlikte kalkilirdi. Ama neyse olan olmus madem hatasini anlamis bence donun.
Söyledim donmeyecegimi bugün aradığında kızımın acil ihtiyaçlarını isteyecegim her şeyi evde kaldı.

İnsan kafayi yer ya ne kadar saygisizca bir hareket hic mi sana saygisi yok bu adamin
Bugün konuştun mu dun olanlarla ilgili

Kızımı bırakıp şu malum nişana gittik daha önce bırakıp bırakmama konusunda fikir istemiştim
Evet bıraktım 8 e geliyordu mekandaydik. .
Eşim ilkten girişte gördüğü insanlarla beni tanıştırdı
Masamiza geçtikten sonra eşim benimle hiç ilgilenmedi arkadaslarida vardı Masamizda
Sürekli onlarla gülüp eğleniyor
Oynamak için kalkalim mi dedim kalkmayalim dedi tamam dedim
Bir sonra ki şarkıda eşimin arkadaşı eşime kalkalim dedi esim hiç ikilem eden kalktı beni çağırmadi bile
Masaya geldi diğer arkadaşı sigara içmek için çıkıyordu onunla çıktı ben masada tektim o an . Geldiler o an ki konuları yemeği misafirleri falan konuştular hep arkadaşları ile benle hiçbir şey konusmadi
Bir şeye mi kızdı diye tepki ölçmek için kızımız iyiymiş mesaj attı annem sıkıntı yokmuş dedim He iyi rahat et sende o zaman dedi sıkıntı yok gibi
Sonra yine oynamak için kalktı çağırmadi beni
Sonra saat 10.40 da annem durmuyor çocuk dedi beni eve bırakmadı bırakacak sandım meğer taksi çağırmış
Eve geldim emdiği gibi uyudu
(10 dakikalık mesafe var)
Bitti benim işim dedim gelip alayım mi dedi bituyorsa alma daha duyacaksınız olabilir al dedim bitti gibi dedi
Saat 1.30 oldu hala gelmedi corbaciya gitmisler ve ben nerdesin diye aradigimda öğrendim orda kalsa n olmaz mı dedi uyanıyor sürekli yadirgadi dedim uf tamam diyip kapadı kafayı yiyorum şimdi ne bu ya terbiyesizlik resmen. Abartti bu olayı bu sefer gercekten

Taraf tutmuyorum, yorum yapmıyorum sadece kocanın tarafından bakıyorum olaya:

"Kırk yılın başı dışarı çıkalım dedim hanımla, tek gidebilirdim ama o da eğlensin istedim, geldi bütün gece masada somurttu durdu; kimseyle iki çift laf etmedi. Çocuk ağlıyor diye eve gitmek istedi, daha erken diye onu eve yolladım taksiyle; alkol almıştım o halde araba kullanamazdım. 10 dakikalık yakın mesafe zaten. Düğün bitişi arkadaşlar çorbacıya gidelim dedi, kılıbık görünmek karım kızar demek istemedim; hem de ayılırım biraz diye arkadaşlarımla çorbacıya gittim. Vakit geçmiş bu arada biraz; kırk yılın başı dışarı çıkmışım eğlenmeye, içkiliydim saatin farkına varamamışım. Bu olayı büyüttü ve şimdi benden boşanmak istiyor. Bilseydim bunların olacağını hiç gider miydim o lanet nişana?"

Alkolluydum sen kızıyor sun alkollü araba kullanmama dedi sen gece neyle döndün dedim başka biri kullanmış belli bir yere kadar. Taksiyi cagirdiginda deseydin alkolluyum sen taksi ile geç diye izah etseydin dedim. Sana kızgın olduğum için demedim dedi. Sadece sorun taksi de değil zaten de bilerek de yapsa gerçekten berbat etti o günümü amacına ulaştı işte. .bende bunu dedim
Alkollü bi kadın yanlız bırakılmaz hele eşinse hiç.

"Kırk yılın başı dışarı çıkalım dedim hanımla, tek gidebilirdim ama o da eğlensin istedim, geldi bütün gece masada somurttu durdu; kimseyle iki çift laf etmedi. Çocuk ağlıyor diye eve gitmek istedi, daha erken diye onu eve yolladım taksiyle; alkol almıştım o halde araba kullanamazdım. 10 dakikalık yakın mesafe zaten. Düğün bitişi arkadaşlar çorbacıya gidelim dedi, kılıbık görünmek karım kızar demek istemedim; hem de ayılırım biraz diye arkadaşlarımla çorbacıya gittim. Vakit geçmiş bu arada biraz; kırk yılın başı dışarı çıkmışım eğlenmeye, içkiliydim saatin farkına varamamışım. Bu olayı büyüttü ve şimdi benden boşanmak istiyor. Bilseydim bunların olacağını hiç gider miydim o lanet nişana?"
Evet cok guzel demissiniz eger bu olay cok tekrarlanmiyorsa bencede uZatmaya gerek yok

Teşekkür ederim evet birde böyle bir pencere var bakmak için ..
Benim kendimi suçlu gördüğüm yerler de var ama o masada surat yapmadım yapsaydim da bilemezdi çünkü suratima dahi bakmadı. Taksiyi geçtim tamam dediğin gibi iki dakikalık mesafe hiç mi tek binmedim kabul ediyorum bunu.
Ama onun kırk yılın başı demeleri kırk yılın başı değil birlikte çıkarıyoruz ama geçenlerde ben onu kuzenlerimle eglenmeye yolladım ben gitmedim kizimdan ötürü sen git değişiklik olur dedim gitti de. Ben ona arada nefes aldiriyorum zaten. Ve dün ku telefon konuşması ben susmama rağmen konuş da bende bağırıp seni bastirayim demekti. Ben acmiyorum anne mi arıyor demek ki konuşmak istemiyorum bunu görüyor saygı göstermiyor. . Son zamanlarda sürekli is is sen zaten eski konuyu biliyorsun. Onun dışında da karı koca ilişkimizin artık kalmadığını düşünüyorum hepsi birleşince benim haklı sebeplerim daha çok geliyor

Back
X