- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- 103
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
-
internet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
Internetdeki insanlara guvenilir mi? Yalan soyledi diye hesap mi soracaksiniz? Yani internet uzerinden tanişmanin çoğu zaten yalan dolanla vakit öldurmek için olan tanişliklar. Çocuk olmadiğinizi ve kanmadiginizi varsayiyorum. Paranizi kaptirmadiysaniz, ozel resimlerinizi onunla paylaşmadiysaniz boş verininternet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
Yüzyüze görüştük 4 5 kez baya ilgili seviyor gibi davranıyordu. İyi bir oyuncu. Bir forumdan tanıştık. Evli de olabilir bilmiyorum gerçekleri öğrenmek istiyorumhangi siteden tanışmıştınız? evli bile olabilir yani nasıl öğrendin ? görüştünüz mü yüzyüze?
Telefonu var bunu ne için yaptı bilmek istiyorum sadeceyüzyüze görüştünüz mü?
telefonunu bulup ne yapacaksınız ki?
Yok öyle bir durum sadece sebebini öğrenmek istiyorum bu kadar vaktimi almasından sonra.Internetdeki insanlara guvenilir mi? Yalan soyledi diye hesap mi soracaksiniz? Yani internet uzerinden tanişmanin çoğu zaten yalan dolanla vakit öldurmek için olan tanişliklar. Çocuk olmadiğinizi ve kanmadiginizi varsayiyorum. Paranizi kaptirmadiysaniz, ozel resimlerinizi onunla paylaşmadiysaniz boş verin
peki nasıl anladın? birlikte oldunuz mu? istediğini alamayınca vınnlamış olabilirYüzyüze görüştük 4 5 kez baya ilgili seviyor gibi davranıyordu. İyi bir oyuncu. Bir forumdan tanıştık. Evli de olabilir bilmiyorum gerçekleri öğrenmek istiyorum
Belki de para isteyecekti bilmiyorumYüzyüze görüşmediniz mi
Aranızda para pul lafı geçmediyse yine iyiymiş
Diyelim dolandırıcısı sahtekâr herşey çıkabilir belkide evli bile olabilir
Cinsel olarak aramızda hiçbişey yoktu. Bundan çıkarı ne fikrim yokpeki nasıl anladın? birlikte oldunuz mu? istediğini alamayınca vınnlamış olabilir
Telefonu var bunu ne için yaptı bilmek istiyorum sadece
istedi mi peki? bişey vardır illa çapkınlığa itenBelki de para isteyecekti bilmiyorum
Cinsel olarak aramızda hiçbişey yoktu. Bundan çıkarı ne fikrim yok
Hayat boyledir işte. Zamanimizi birileri gelir emer gider. Hesap soramazsiniz ki.Yok öyle bir durum sadece sebebini öğrenmek istiyorum bu kadar vaktimi almasından sonra.
İsteyememişti henüz. Kendini çok zengin tanıtıyordu ama son konuşmalarda işleri sıkıntılı gibi yapmaya başlamıştı. En son ayrılma konuşmasında da zaten şirketim batacak gibi bişey söyledi gülesim geldi ya.istedi mi peki? bişey vardır illa çapkınlığa iten
para isteyecekti muhtemelen dolandırıcı canım benim bulsan seni kandırır tavuk gibi yolar kredi bile çektirir bak bazı erkeklerin kandırma yeteneği ileri seviyede bırak Allahından bulsun sonuçta görende o bilen de o.İsteyememişti henüz. Kendini çok zengin tanıtıyordu ama son konuşmalarda işleri sıkıntılı gibi yapmaya başlamıştı. En son ayrılma konuşmasında da zaten şirketim batacak gibi bişey söyledi gülesim geldi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?