Aylarca beni kandırmış

Dolandırıcı mı çıktı?

Internetdeki insanlara guvenilir mi? Yalan soyledi diye hesap mi soracaksiniz? Yani internet uzerinden tanişmanin çoğu zaten yalan dolanla vakit öldurmek için olan tanişliklar. Çocuk olmadiğinizi ve kanmadiginizi varsayiyorum. Paranizi kaptirmadiysaniz, ozel resimlerinizi onunla paylaşmadiysaniz boş verin

hangi siteden tanışmıştınız? evli bile olabilir yani nasıl öğrendin ? görüştünüz mü yüzyüze?
Yüzyüze görüştük 4 5 kez baya ilgili seviyor gibi davranıyordu. İyi bir oyuncu. Bir forumdan tanıştık. Evli de olabilir bilmiyorum gerçekleri öğrenmek istiyorum

Yok öyle bir durum sadece sebebini öğrenmek istiyorum bu kadar vaktimi almasından sonra.

yahu adam suç örgütünde ,yarın mazallah size zarar verirp, peşini aramayın.
neden yaptı ne demek ya?
dolandırıcı işte.

Yüzyüze görüşmediniz mi

Aranızda para pul lafı geçmediyse yine iyiymiş

Diyelim dolandırıcısı sahtekâr herşey çıkabilir belkide evli bile olabilir
Belki de para isteyecekti bilmiyorum
peki nasıl anladın? birlikte oldunuz mu? istediğini alamayınca vınnlamış olabilir
Cinsel olarak aramızda hiçbişey yoktu. Bundan çıkarı ne fikrim yok

Yok öyle bir durum sadece sebebini öğrenmek istiyorum bu kadar vaktimi almasından sonra.
Hayat boyledir işte. Zamanimizi birileri gelir emer gider. Hesap soramazsiniz ki.
Bazen bizler bile gunumuzu boşu boşuna geçirip kendi zamanimizi çop ederken başkasindan neden zamanimi harcadin siye hesap soramiyoruz işte. Onemli olan kalan zamani kurtarmak. Onun peşine dusmen daha fazla zaman ve efor kaybi. Belli ki karaktersiz birisi. Laf da anlatilmaz. Anatilsaydi insan gibi ayrilirdi engellemek ne demek

istedi mi peki? bişey vardır illa çapkınlığa iten
İsteyememişti henüz. Kendini çok zengin tanıtıyordu ama son konuşmalarda işleri sıkıntılı gibi yapmaya başlamıştı. En son ayrılma konuşmasında da zaten şirketim batacak gibi bişey söyledi gülesim geldi ya.

para isteyecekti muhtemelen dolandırıcı canım benim bulsan seni kandırır tavuk gibi yolar kredi bile çektirir bak bazı erkeklerin kandırma yeteneği ileri seviyede bırak Allahından bulsun sonuçta görende o bilen de o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…