- 10 Ağustos 2023
- 359
- 841
- 18
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
-
Bir insan yüz yüze görüştüğü halde gerçek kimliğini neden saklar ya evlidir ya da para pesinde bir dolandiriciYok öyle bir durum sadece sebebini öğrenmek istiyorum bu kadar vaktimi almasından sonra.
Ona bi daha inanmaya niyetim yok ama bunca zamanımı alıp duygusal olarak bu kadar ayarlarımla oynadıktan sonra elini kolumu sallayıp gitmesine gönlüm razı değil. Gidip başka kadınlara yapacak aynısını durduran da yokpara isteyecekti muhtemelen dolandırıcı canım benim bulsan seni kandırır tavuk gibi yolar kredi bile çektirir bak bazı erkeklerin kandırma yeteneği ileri seviyede bırak Allahından bulsun sonuçta görende o bilen de o.
Dua edek de evli çıksın sadece.hangi siteden tanışmıştınız? evli bile olabilir yani nasıl öğrendin ? görüştünüz mü yüzyüze?
tek değilsindir canım muhtemelen kotası doludur onun.Ona bi daha inanmaya niyetim yok ama bunca zamanımı alıp duygusal olarak bu kadar ayarlarımla oynadıktan sonra elini kolumu sallayıp gitmesine gönlüm razı değil. Gidip başka kadınlara yapacak aynısını durduran da yok
battım demiş baksana para tırtıklayacaktı Allah bilirDua edek de evli çıksın sadece.
Dua edek de evli çıksın sadece.
Katılıyorum bu bi suç değil mi siber suç sayılmaz mı polise şikayet etsektek değilsindir canım muhtemelen kotası doludur onun.
nasıl ispatlayacaksın dekont vardı elinde ödeme yaptığına dair? başkalarıyla konuşması suç değil tabiki.Katılıyorum bu bi suç değil mi siber suç sayılmaz mı polise şikayet etsek
Ödeme yapmadım daha o noktaya gelememişti bende. En son ayrılma konuşmamızda zaten 4 gün sonra batıcam gibi bişey söyledinasıl ispatlayacaksın dekont vardı elinde ödeme yaptığına dair? başkalarıyla konuşması suç değil tabiki.
Sizi kandırmış olmasının tek başına suç olacağını sanmıyorum.Katılıyorum bu bi suç değil mi siber suç sayılmaz mı polise şikayet etsek
Bulup ne yapacaksın Allah aşkına bidaha tanımadığın insanlarla görüşme ders olur ortalık dolandırıcı kaynıyorinternet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
Sana herhangi bir zarar vermediyse bulup napcaksin ki var öyle şerefsizlerinternet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
Son zamanlarda şüpheleniyordum çevremdekiler senin yalancı olduğunu söylüyor demiştim öyleysem sana ne gibi zararım var ki demişti psikopat. En son konuşmada da kimliğini göster dedim ohoooo o noktaya geldiyse diyip engelledi. Bişey yapacağımdan değil konuyu tam kapatmam için ne yaşamışım anlamak istedim sadeceSana herhangi bir zarar vermediyse bulup napcaksin ki var öyle şerefsizler
Belli birinin kimliğini kullanırsa suç olur. Evliliğini saklamak ya da uyduruk isim kullanmak, zannetmem.Başkasının adını soyadını kullanmak suç sayılmaz mı ? Evliyse bilgilerini gizlemek
Son zamanlarda şüpheleniyordum çevremdekiler senin yalancı olduğunu söylüyor demiştim öyleysem sana ne gibi zararım var ki demişti psikopat. En son konuşmada da kimliğini göster dedim ohoooo o noktaya geldiyse diyip engelledi. Bişey yapacağımdan değil konuyu tam kapatmam için ne yaşamışım anlamak istedim sadece
İyi kötü bu da ders olmalı insana bazı erkekler böyle boş ve saçma işlerle uğraşır boşver bacım değmez kafanı yormaya inan değmezSon zamanlarda şüpheleniyordum çevremdekiler senin yalancı olduğunu söylüyor demiştim öyleysem sana ne gibi zararım var ki demişti psikopat. En son konuşmada da kimliğini göster dedim ohoooo o noktaya geldiyse diyip engelledi. Bişey yapacağımdan değil konuyu tam kapatmam için ne yaşamışım anlamak istedim sadece
geçmiş olsun, ucuz yırtmışsınız, bi sadaka verin.internet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
Bulup ne yapacaksınız? Para kaptirdiniz mi?internet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
iyi kız Allah korumuş çoçuk sevindir boşver herifi bulsan napacaksın ? Dolandırıcıya neden ben denir mi ? salla gitsin nerde yandıysa orda sönsün ayolÖdeme yapmadım daha o noktaya gelememişti bende. En son ayrılma konuşmamızda zaten 4 gün sonra batıcam gibi bişey söyledi
Yok bi üstteki mesajın alıntısında yazmıştımBulup ne yapacaksınız? Para kaptirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?