- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
-
Bir kez daha tekrar ediyorum, tc no alacaksınız! Neyi var neyi yok öğreneceksiniz.Yüzyüze görüştük 4 5 kez baya ilgili seviyor gibi davranıyordu. İyi bir oyuncu. Bir forumdan tanıştık. Evli de olabilir bilmiyorum gerçekleri öğrenmek istiyorum
Kesin evli. Ben ilgi duydugum erkekleri her daim googlellarim. Googlemamis miydiniz daha once?Yüzyüze görüştük 4 5 kez baya ilgili seviyor gibi davranıyordu. İyi bir oyuncu. Bir forumdan tanıştık. Evli de olabilir bilmiyorum gerçekleri öğrenmek istiyorum
Aaa habere şaşırdım. Bir kaç gün önce böyle bir konu açılmıştıDolandırıcı mı çıktı?
Diyarbakır merkezli safari operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır'da kendilerini Amerikan askeri olarak tanıtıp insanları dolandıran bir çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı.www.trthaber.com
Bir kez daha tekrar ediyorum, tc no alacaksınız! Neyi var neyi yok öğreneceksiniz.
Geçti artık
Şimdi kurtulduğunuza sevinin.
Sosyal medya kullanmıyorum demişti. Baktığımda birşey çıkmadı.Zaten Türkiye’de de yaşamıyor. Çok güvenilir bi insan gibi davrandı öpmeye bile çalışmıyordu şüphelenmedim ben de ama hata ettimKesin evli. Ben ilgi duydugum erkekleri her daim googlellarim. Googlemamis miydiniz daha once?
Organize bir suç örgütünün üyesi bile olabilir. Para falan kaptırdınız mı? Bence irdelemeyininternet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
hahahahahhaha bununla ilgili bi konu açılmıştı günler önce. Ne garip devirdeyiz arkadaş sjaksjdkDolandırıcı mı çıktı?
Diyarbakır merkezli safari operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır'da kendilerini Amerikan askeri olarak tanıtıp insanları dolandıran bir çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı.www.trthaber.com
Burdan anlatabilmem zor ama kesin bilgiAd soyadini yalan söylediğini nasil anladiniz?
Muhtemelen evlidir ...
Bulup napacaksın ki ? Seni gidi it deyip tokat mı atacaksın ? Kız yoksa foto falan mı attıninternet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
Hayır karısı varsa anlatıcam bu adamın ilk icraatı değildir. Bana ait hiçbişey yok onda sadece bir iki hediye almıştım o da bana almıştı. Dolandırıcıysa da yazıştığı foruma bildiricem başkalarını da dolandırmasın. Benden hoşlanmıyor tabiki bunu biliyorum ben de kendisinden nefret ediyorum şuan zatenBulup napacaksın ki ? Seni gidi it deyip tokat mı atacaksın ? Kız yoksa foto falan mı attıneğer öyle şeyler yoksa sal ipini gitsin, senden hoşlanıp merak etse çoktaaan gelmişti yanına
118 80 var ya ara orayı numara sahibini sor eğer adamın üstüneyse bulursun internetten falan, dediğin gibi evli falansa bütün haltlarını da bilsin eşi, sen de Allahın sevgili kuluymuşsun kurtarmış seniinternet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
O kadar korktum ki foto falan var diyeHayır karısı varsa anlatıcam bu adamın ilk icraatı değildir. Bana ait hiçbişey yok onda sadece bir iki hediye almıştım o da bana almıştı. Dolandırıcıysa da yazıştığı foruma bildiricem başkalarını da dolandırmasın. Benden hoşlanmıyor tabiki bunu biliyorum ben de kendisinden nefret ediyorum şuan zaten
Yabancı numaralara bakmıyorlarmış. Adamın hiç sapık bir tarafı yoktu üst kısımdaki mesajlara yazmıştım ki zaten öyle talepleri olsa kabul edecek de değildimO kadar korktum ki foto falan var diyebence dediğim gibi hemen 118 80 ara, bu numara beni rahatsız ediyor falan
Gönül eğlendirmiş işte ne duymak istiyorsunuzTelefonu var bunu ne için yaptı bilmek istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?