Aylarca beni kandırmış

Yüzyüze görüştük 4 5 kez baya ilgili seviyor gibi davranıyordu. İyi bir oyuncu. Bir forumdan tanıştık. Evli de olabilir bilmiyorum gerçekleri öğrenmek istiyorum
Bir kez daha tekrar ediyorum, tc no alacaksınız! Neyi var neyi yok öğreneceksiniz.

Geçti artık

Şimdi kurtulduğunuza sevinin.

Bir kez daha tekrar ediyorum, tc no alacaksınız! Neyi var neyi yok öğreneceksiniz.

Geçti artık

Şimdi kurtulduğunuza sevinin.
Kesin evli. Ben ilgi duydugum erkekleri her daim googlellarim. Googlemamis miydiniz daha once?
Sosyal medya kullanmıyorum demişti. Baktığımda birşey çıkmadı.Zaten Türkiye’de de yaşamıyor. Çok güvenilir bi insan gibi davrandı öpmeye bile çalışmıyordu şüphelenmedim ben de ama hata ettim

Organize bir suç örgütünün üyesi bile olabilir. Para falan kaptırdınız mı? Bence irdelemeyin

Hayatında biri vardır yada evlidir işin içini deştikce üzülen sen olursun önüne bakmaya çalışmak zorundasın. Kimbilir kim?
Abi korkaklara adam demiyorum. Dürüstce herşeyi itiraf et sil sonra sanki peşinden koşcak kız. Öküz.

10 yıllık kocam beni yıllarca kandırdı. Hesap sorduğumda çirkefleşti de çirkefleşti. Sanıyor musun ki mahcup olup gerçekleri söyleyecek. Bence yoluna bak. Cebine ve sağlığına zarar gelmediği için şükret

kızlar teşekkür ederim taziye mesajlarınız için ama şu adam haddini bilmeden elini kolunu sallayarak gidecek mi ya. Karısı varsa karısının öğrenmesi lazım bu durumu gerçekten bulabilmenin bir yolu yok mu

Bulup napacaksın ki ? Seni gidi it deyip tokat mı atacaksın ? Kız yoksa foto falan mı attın eğer öyle şeyler yoksa sal ipini gitsin, senden hoşlanıp merak etse çoktaaan gelmişti yanına

Bulup napacaksın ki ? Seni gidi it deyip tokat mı atacaksın ? Kız yoksa foto falan mı attın eğer öyle şeyler yoksa sal ipini gitsin, senden hoşlanıp merak etse çoktaaan gelmişti yanına
Hayır karısı varsa anlatıcam bu adamın ilk icraatı değildir. Bana ait hiçbişey yok onda sadece bir iki hediye almıştım o da bana almıştı. Dolandırıcıysa da yazıştığı foruma bildiricem başkalarını da dolandırmasın. Benden hoşlanmıyor tabiki bunu biliyorum ben de kendisinden nefret ediyorum şuan zaten

118 80 var ya ara orayı numara sahibini sor eğer adamın üstüneyse bulursun internetten falan, dediğin gibi evli falansa bütün haltlarını da bilsin eşi, sen de Allahın sevgili kuluymuşsun kurtarmış seni

O kadar korktum ki foto falan var diye bence dediğim gibi hemen 118 80 ara, bu numara beni rahatsız ediyor falan

O kadar korktum ki foto falan var diye bence dediğim gibi hemen 118 80 ara, bu numara beni rahatsız ediyor falan
Yabancı numaralara bakmıyorlarmış. Adamın hiç sapık bir tarafı yoktu üst kısımdaki mesajlara yazmıştım ki zaten öyle talepleri olsa kabul edecek de değildim

Her şeyi yalan olan bi adamı bulup ne yapacaksın ki? Yepyeni bir yalan sarmalı içinde bulacaksın kendini. Zamanını yeterince çalmış zaten senden daha fazlasını çalmasına izin verme. Allah'a havale et ve yoluna devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…