• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylarca kalan kayınvalide

Ben çok vesveseli biriyim napayımm her şeyi düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Bence doğru yapıyorsun, rengini şimdi belli et ki yarın sıkıntı çıkacağına şimdi çıksın. Boşanmakla sevgiliden ayrılmak aynı şey değil. Dünyaya milletin gönlünü hoş etmeye gelmedik.

Bence doğru yapıyorsun, rengini şimdi belli et ki yarın sıkıntı çıkacağına şimdi çıksın. Boşanmakla sevgiliden ayrılmak aynı şey değil. Dünyaya milletin gönlünü hoş etmeye gelmedik.
Çok yoruluyorum bazen keşke bu kadar detay düşünmesem . Yapacak bi şey yok artık baştan tavrımı belli edecem .

Köyde oturmuyorlar ki öyle soba yak olayı da yok.
Konuyu nasıl açabilirim annesini kötülemeden
Ozaman daha vahim ne diye her kış gelip kalıyorlar aylarca?
Annesini kötülemeden konuyu açamasınız, ya bu işi göze alarak evlenin yada ayrılın bunun başka çözümü yok
En kötü ihtimalle diğer elti zaten olay çıkarcaktır

Eşiniz peki uzun kalmak istemiyor mu mesafeli misiniz . Aradığım evlilik böyle cidden . Ne ailem ne de onun ailesi 10 günden fazla kalsınlar istemem açıkçası
O da bayilmiyor acikcasi Ailelerin gonlu olsun diye gidiyoruz. Ozellikle de erkekler niye anasının evinde uzun uzun kalmak ister hic anlamiyorum zaten

Neden olmasin canim Benim kayinvalidemler bir kere ilk evlendigimiz yil geldi 3 gun kaldi Sonra 3. Yil da bir kere 5 gun kaldi
Baska da gelmediler 3-4 ayda bir biz gittik. Ne bu cocugunun evi var diye gidip yerlesebilirim kafasi anlamiyorum
3-4 ayda bir gitmeniz yeterince sık zaten, konu sahibinin kv uzaktaymış

Back
X