• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylarca kalan kayınvalide

sevgilim anladı bu durumumu bir şey demedi ben de konuyu uzatmadım
Bu cümle çok tehlikeli. Yok sayılan konular yok olmaz, bir köşede sinsice büyüyüp ne olduğunu anlamadan karşına çıkar ve artık yapılabilecek birşey kalmaz. Baştan peşin peşin ben bunu istemiyorum demezsen mutsuz bir evliliğe merhaba diyebilirsin

Son düzenleme:
Bu cümle çok tehlikeli. Yok sayılan konular şok olmaz, bir köşede sinsice büyüyüp ne olduğunu anlamadan karşına çıkar ve artık yapılabilecek birşey kalmaz. Baştan peşin peşin ben bunu istemiyorum demezsen mutsuz bir evliliğe merhaba diyebilirsin
Çok haklısınız bu durum ben de yeni farkettim söz nişan yok zaten ortada aile tanışmadan bahsediliyordu sadece .net bir şekilde konuşmam lazım ama istenmiyor annem fazlalık mi gibi triplere de girebilir .şimdiden soğudum evlilikten

Yani o halinden çok memnun denilen geline sormak lazım tabi birde.
Memnunsa bile iki çocuğu kadına kitliyosa o yüzden memnundur.
Yani ben asla anlamıyorum koskoca insanlar kendi evini rahatını ozlemez mi hiç ?
Ben açık açık her iki taraftan da uzun süreli misafir istemediğimi söylerdim.
Gelip kalacak olan da bı hafta kalsın gitsin.

Yani o halinden çok memnun denilen geline sormak lazım tabi birde.
Memnunsa bile iki çocuğu kadına kitliyosa o yüzden memnundur.
Yani ben asla anlamıyorum koskoca insanlar kendi evini rahatını ozlemez mi hiç ?
Ben açık açık her iki taraftan da uzun süreli misafir istemediğimi söylerdim.
Gelip kalacak olan da bı hafta kalsın gitsin.
Evet ben de aynı şekilde düşünüyorum kendi evimde rahat edemeyeceksem niye evleneyim ki

Çok haklısınız bu durum ben de yeni farkettim söz nişan yok zaten ortada aile tanışmadan bahsediliyordu sadece .net bir şekilde konuşmam lazım ama istenmiyor annem fazlalık mi gibi triplere de girebilir .şimdiden soğudum evlilikten
Hastalık vs durum olmadığı sürece evet fazlalık kimse kusura bakmasın. Kendileri akşama kadar işte, kaynanalyla başbaşa gelin kalıyor. Sonra ne oluyor biz anamıza bakıyoruz yok ya.

Kendi düzenin olsun diye evleniyorsun ama evlenince de evinde kalanlar yüzünden yine düzenin olmuyor. Niye evleneceksin ki mantığı nerede kaldı. Elalemin ailesiyle vakit geçireceksem kendi ailemle kalırım ne münasebet

Hastalık vs durum olmadığı sürece evet fazlalık kimse kusura bakmasın. Kendileri akşama kadar işte, kaynanalyla başbaşa gelin kalıyor. Sonra ne oluyor biz anamıza bakıyoruz yok ya.

Kendi düzenin olsun diye evleniyorsun ama evlenince de evinde kalanlar yüzünden yine düzenin olmuyor. Niye evleneceksin ki mantığı nerede kaldı. Elalemin ailesiyle vakit geçireceksem kendi ailemle kalırım ne münasebet
Kesinlikle öyle ben zaten çalışan bir kadınım kimseye yetişemem

Kesinlikle öyle ben zaten çalışan bir kadınım kimseye yetişemem
Sevgiline şuna benzer bişey söyle, tabii kendine göre yumuşatarak. Ben seni sevdiğim için, aynı zamanda kendi düzenimizi kurmak, kandimize göre özel hayatımız olsun diye evleniyorum. Evlenince bu olmayacaksa neden evleneyim ki?

Sevgiline şuna benzer bişey söyle, tabii kendine göre yumuşatarak. Ben seni sevdiğim için, aynı zamanda kendi düzenimizi kurmak, kandimize göre özel hayatımız olsun diye evleniyorum. Evlenince bu olmayacaksa neden evleneyim ki?
Nokta atışı yorum olmuş teşekkür ederim .

Keske konuyu gecistirmek yerine hissettiklerinizi söyleseydiniz. Gercekten uzun bir sure hic bir gelinin isteyeceginide sanmiyorum, muhtemelen rahatsiz oldugunu soyleyemiyor.
Boyle seylerin bastan konusulmasi gerekir, evlenince kisin sizde de kalacak belliki

Annesi zaten her şeye koşturuyormuş gelin de memnunmuş bu durumdan .
sevgilim anladı bu durumumu bir şey demedi ben de konuyu uzatmadım
Sevgiliniz konuşmuş aslında da siz duymamışsınız. Bakın burası tam yola çıkma başlangıç noktası, şimdi net konuşulmalı konuşulacaksa. Karşınızdaki açık ve kesin bir cevap vermiyorsa size bunu kabul ettireceğini düşünüyordur.

Sevgiliniz konuşmuş aslında da siz duymamışsınız. Bakın burası tam yola çıkma başlangıç noktası, şimdi net konuşulmalı konuşulacaksa. Karşınızdaki açık ve kesin bir cevap vermiyorsa size bunu kabul ettireceğini düşünüyordur.
Haklısınız daha net olacağım ilk defa açılmıştı konusu geçenlerde ben de söyledim düşüncemi .

Valla haklisiniz. Ama elinizden bisey gelmez sanirim. Ayrilmak gibi bir niyetiniz yoksa, geriye iki ihtimal kaliyor, buyuk jhtimalle gelip sizde de kalacak, ya susup kabulleneceksiniz ya da istemediginizi hissettirecek cirkeflik yapacaksiniz, malesef. O durumda da esinizle araniz bozulabilir. Obur geljn kabul ediyorken sizin etmemeniz her turlu goze batacak. Iki ucu b.klu degnek sgafavsv Ben olsam ben de asla istemezdim Allah muhafaza cidden

İyi de size yatılı gelmeme ihtimalleri yok farkındaysanız. Senede iki kere görüşmeye, hep sizin gitmenize erkek arkadaşınız razı olacak mı
Neden olmasin canim Benim kayinvalidemler bir kere ilk evlendigimiz yil geldi 3 gun kaldi Sonra 3. Yil da bir kere 5 gun kaldi
Baska da gelmediler 3-4 ayda bir biz gittik. Ne bu cocugunun evi var diye gidip yerlesebilirim kafasi anlamiyorum

Neden olmasin canim Benim kayinvalidemler bir kere ilk evlendigimiz yil geldi 3 gun kaldi Sonra 3. Yil da bir kere 5 gun kaldi
Baska da gelmediler 3-4 ayda bir biz gittik. Ne bu cocugunun evi var diye gidip yerlesebilirim kafasi anlamiyorum
Eşiniz peki uzun kalmak istemiyor mu mesafeli misiniz . Aradığım evlilik böyle cidden . Ne ailem ne de onun ailesi 10 günden fazla kalsınlar istemem açıkçası

Back
X