- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
tahta kasigi okudum simsi burda ama bazilarida ucuga buz iyidir diyorlar hangisini yapicam benTahta kaşığı ısıtın ocakta sürün ucuga . Eskiler hep böyle yapar
Bazıları da sadece ucuga doğru tutarmış bilmiyorum ben genelde degdiririm ruj sürerler kuru katı krem sürerler
evet hayirlisi olsun tabikiCanim ya ertelense daha iyi bu durumda belki de estetik olmaman icin bi uyaridir :))
Kaşık o uçuğu yakmaz mı kız o kadar ameliytı beklerken doktor dudağada el atalım demesinTahta kaşığı ısıtın ocakta sürün ucuga . Eskiler hep böyle yapar
Bazıları da sadece ucuga doğru tutarmış bilmiyorum ben genelde degdiririm ruj sürerler kuru katı krem sürerler
Uçuğun yayılmasını durdurmak sorun değil bunu halledersin ama sinir hücrelerinde yerleşik olarak bulunan herpes simplex'in bağışıklık sisteminin düşmesinden kaynaklı olarak ortaya çıktığını göz önüne alırsak cidden yarın ameliyat olmak istediğine emin misin? Bence bir daha düşün.2 aydir burun ameliyati olmayi bekliuorum.bugun tahliller anestezi falan hersey olumlu tam yarin ac gel.falan diye konusurken dudagimda hafif bir ucuk baslangici fakredildi ve doktor erteleyebilirik.dedi ama.sen yinede ac karnina gel sabah dedi son kez bakicam ucuga dedi..ama yeni yeni basliyor ucuk galiba belli bile degil sanki dikkayli bakilmadikca...simdi ben bu ucugun yayilmasini durdurmaliyim ama nasil..doktor krem surme tetikleyebilirsin dedi...bilduginiz etkili yontemler varmi ucugun yayilmasini engellemek icin bide agzimin icinde ufacik aft var ilerliyor bunu gormedi doktorsabahs kadar bunlara dur demeliyim nolur bana biseylrr deyin...1 ay daha beklemek istemiyorum.gerci gec olsun guc olmasin ama care ariyorum.yarina kadar nolur yardim edin..admin konunu tasimayin lutgen co caresizim
Kaşık o uçuğu yakmaz mı kız o kadar ameliytı beklerken doktor dudağada el atalım demesin
tahta kasigi okudum simsi burda ama bazilarida ucuga buz iyidir diyorlar hangisini yapicam ben
canim esim vektavir almis hem krem hem altatnetif seyler surcem sut iyi geliyomus mesela tabi dogrudur yarin belli olcak bakalimUcuga vectavir cok iyi geliyor ama siz siz olun drunuzun sozunden cikmayin.burnumu yaptircam diye baska zararlar vermeyin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?