aylardir bekledigin an geldi catti ama:(

uzuldum of of cok sanssizim

Ben uçuk başlangıcında hemen tahta kaşık ısıtıp hafif ucuna bastırıyorum yanma vs olmuyor uçukta çıkmıyor hemen sönüyor.

A
asiklovir krem al kullan ama uçuğun da bir suresi var naparsan yap maalesef

Uçuğa sebep olan virüs herpex simplex adında bir virüstür ve vücuda bir kez girdi mi ,bağışıklığın düştüğü zamanlarda çıkar ortaya.sizin bağışikliğınız düşükken kuçük ta olsa viral bir enf.varken anesteziyi riskli görmüş olabilir dr.unuz.

dogrudur canim.sansim yokmus

Tahta kasik degilde bende cay kasigi metal onunla isitip dedigin gibi cok yakmiycak sekilde babannem hizlica bas cek derdi oyle yaparim hep yayilmaz tabiki gecmez ama fazlalasmasini onlersin

Tahta kasik degilde bende cay kasigi metal onunla isitip dedigin gibi cok yakmiycak sekilde babannem hizlica bas cek derdi oyle yaparim hep yayilmaz tabiki gecmez ama fazlalasmasini onlersin

Ucuk deyip basite alarak söylediğiniz şeyler benim tam 3 haftamı aldı 5 sene önce hala etkisinden kurtulamam ucuk cıkınca aklıma gelir hep. Bana ruj sür sabaha geçer dediler sürdüm ve tüm cenemde dudak çevremde ucuklar cıktı yemek yiyemedim pipetle su corba içiyordum evden dışarı cıkamadım kısaca siz siz olun sacmalamayın kocakarı yöntemleriyle. Doktora gidin ilacınızı alın. Burun amelyatınıza gelince doktor yapalım dese bile sizin ertelemeniz lazım direnciniz düşmüş. Umarım gönlünüzce olur sağlıcakla kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…