Arkadaşlar şöyle ki kv. İle ortak bir derdimiz var. Ben de çok üzülmekteyim ve çözüm bulamadık. Eşim annesiyle küs. Nerdeyse bir yıl olacak. Bir kez eşim iki arkadaşını annesine yatılı misafir getirmek istedi. Bizim evimiz başka şehirde. Kv. Ogün çok sinirliydi. Biraz da bu misafirlerle bağlantısı var gerginliğin. Misafirler değil de Onların ailesinden biri yüzünden. Kv. Kabul etmedi Ogün. Eşim de buna küstü. Normalde ara sıra ufak şeylere darılır falan ama sonra geçerdi. En fazla bir iki ay.. ne söyledimse aramadı annesini. Kv. Özür de diledi. Ben o günkü gerginliğini açıkladım eşime. Kadın haklı sinirlenmekte. Eşim de hak veriyor sinirli olmasına. Ama yine de ‘ben istedim, kabul etmeliydi’ diyor. Olayın üzerine çok konuşamıyoruz. Konu kapanıyor. Evlerine gidiyoruz ama eşim konuşmadan geri geliyoruz. Ama asıl sorun çok daha ciddi. Kayınvalidem günden güne üzüntüsünden eriyor. 3 aydır gitmedik Dr. Kalmadı. Genelde psikolojik oldugunu söyleyip ilaç tedavisi vs. Eşime ana-baba hakkı vs. Kaç kez anlattım. Geçen ağlayarak anneler gününde annesini aramasını söyledim. Aramamış. Çok üzülüyorum bu duruma.. Sizce ne yapmalıyım??