kaç yaşındasınız ve teyzen neden böyle bi çaba içine girdi??
21 yasindayim teyzem cocugu co sewiyo o yuzden aramizi yappmaya calisti banada ilk fotosunu gostermmisti bende cok begendim cok yakisiklidi 1 sene sonra yuzyuze gordum cocuk bi kere bile yuzume bakkmadi 2 yil sonra ekledi bunllari soledi.facesine bakiyorum hergun baska bi kizla duwarina 10 tane kiz yaziyo banada bunlari solluo gece cllublarinda birsuru fotsu varbilmiyorum napmam lazimm maileini ne cewa atiiyim atmiyimihic bilmiorumcocugunn annesi bile teyzeme demis ben ogluma kefil olmam gozu cok disarda onun demis.
belkide ilk uzak durman gereken kişi, teyzendir.
çocuğun annesi bile , kimsenin hayatı kararmasın diye teyzene demiş
''kefil olmam'' diye. teyzen neyin peşinde ki:26:
21 yasindayim teyzem cocugu co sewiyo o yuzden aramizi yappmaya calisti banada ilk fotosunu gostermmisti bende cok begendim cok yakisiklidi 1 sene sonra yuzyuze gordum cocuk bi kere bile yuzume bakkmadi 2 yil sonra ekledi bunllari soledi.facesine bakiyorum hergun baska bi kizla duwarina 10 tane kiz yaziyo banada bunlari solluo gece cllublarinda birsuru fotsu varbilmiyorum napmam lazimm maileini ne cewa atiiyim atmiyimihic bilmiorumcocugunn annesi bile teyzeme demis ben ogluma kefil olmam gozu cok disarda onun demis.
O zaman katil teyze
valla canım.elin kadını bile kefil olmam, gözü dışarıda demiş.
ama kendı kanından olan kişi ''teyze''nin yaptığına bak.
belkide ilk uzak durman gereken kişi, teyzendir.
çocuğun annesi bile , kimsenin hayatı kararmasın diye teyzene demiş
''kefil olmam'' diye. teyzen neyin peşinde ki:26:
2 senedir aklin nerdeydi dedim bana dedi ogunn saana dikkat bile etmemistim bu kadar guzel oldugunu biliodum ozamanlar imkansizdi cewremde cok kiz vardi kendimi hazir hiseedince sana geldim 2 senedir hep aklimdaydin dedi.facede bi kiz var hergece kizla kendini o clubte yesilkoy sahilde orda burda etiketlio nerdesin sen diorum ewdemisin yok bi arkadasin ewindeyyim dio buyuk ihtimallede kizin ewinde.mmaile cewap atmasam nolur teyzemi falan ararmi benim numaram yok cunku ciddiyetine inandirmak icin yoksa aramazmi ??
tekrarlıyorum...bu kazanova değişmez.
başına dertten başka hiçbir şey almazsın.
teyzen ne dıyor bu işe? kadın teyzene o lafları söyleyınce teyzen ne dedı sana?
veya teyzen biliyor muydu çapkın biri olduğunu?
Teyzme hic acmadim bu konulari beni eklledigini falan sana bole bisey yapsa sen napardin silermiydin faceden mailine cewapp atmasam ararmi sence 2 ay oldu cevap atmadim ne baskaa mail atti ne teyzemi aradi
bu sorularıma yanıt değildi ama neyse....
ben olsam, hiç cevap vermezdım.
zaten ısrarcı davranıcağını sanmıyorum. şuan aşk yok, sevgi yok. başındasın ve en mantıklısı bir daha hiç iletişimde bulunmamak.
ileride aşık olursun, çok acı çekersın
sonra her dedığını yapmak zorunda olursun
aldatılsan bile susarsınkendı kendını yer bitirirsin.
dua et , şuan onsuz yapabilecek duyguları taşıyorsun.
zaten ne için konu açıldığı da belli değil :) bize aylardır bu konunun kafasını kurcaladığından yakınıyor ama sürekli sorduğu şey mailine cevap vereyim mi? :))
bu çocuk bu kıza şu dakka açılsa, aşkını ilan etse kız için sorunlar çözülmüş olacak :) çünkü çocuk çokk yakışıklı
teyzesi için yorum yaptım.
olumlu veya olumsuz tek söz söylemedifarklı yerlerde dolaşıyoruz galiba
bu sorularıma yanıt değildi ama neyse....
ben olsam, hiç cevap vermezdım.
zaten ısrarcı davranıcağını sanmıyorum. şuan aşk yok, sevgi yok. başındasın ve en mantıklısı bir daha hiç iletişimde bulunmamak.
ileride aşık olursun, çok acı çekersın
sonra her dedığını yapmak zorunda olursun
aldatılsan bile susarsınkendı kendını yer bitirirsin.
dua et , şuan onsuz yapabilecek duyguları taşıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?