Aylardır cozum yolu bulamıyorum yardımınıza ıhtıyacım var fıkırlerınız !!!

selin91

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
15
0
16
İstanbul
Kizlar uzaktan akraba biri var 2 sene once msnden kosnuoduk teyzem fotosunu gostermisti tarkana cok benzio bende asik oldim ekletmisti 1 2 nbr konustuk silmisti beni teyzem bizi 1 sene sonra ewde denk getirdi tanistirdi cocuk cok yakisikli msj attim ben asik oldum cvp atmadi aradim telini acmadi.aradan 2 sene gecti hala hoslantim var facede eklemis beni konusuoduk . Bana msj atti kafasi guzelken faceden seni sewiorum die bende olumsuz tepki vermedim ama cok umursamaz konusuo benle hergun baska bi kizla orda burda kendini etiketlio bi tane kizla viski sisesile ewinde foto cekmis dedim aranizda biseyler geciormu sarhosken falan yok dedi ama guvenemiyorum . Bana dio 2 senedir seni unutmaiyorum bende dedim 2 senedir aklin nerdeydi makara yapio derslerdeydi dio dedim ozaman neden hic aramadin dedi ozamanlar okula yeni baslamistim cevremde cok kiz vardi ondan dedi simdide okulun kaydini dondurmus .kendimi hazir hissedince sana geldim dedi bende bana gelme baskasina git dedim hemen tamam sen bilirsin istersen bundan sonra sadece arkadas olarak kalabiliriz dedi bu konulari acmam sana dedi bidaha . Bende faceden sildim email atmis bana bunlari yazmis napiyim sizce kizlar. Sadece merak ettigim beni neden sildigin kotu bi niyetim yoktu aslinda,sanki bi an bi bosluktaydim o facedeki kizlarin hepside arkim bana guvenmiosan kendilerine sorabilirsin. Benm sana karsi hisslerim su kadar berrak,bi hata yanlis yaptiysam affola,ozur dilerim.

resmen kıyıda köşedesin onun için.

bence bunun farkındasın da!.

bundan sana cacık bile olmaz.

Son düzenleme:
kaç yaşındasınız ve teyzen neden böyle bi çaba içine girdi??

21 yasindayim teyzem cocugu co sewiyo o yuzden aramizi yappmaya calisti banada ilk fotosunu gostermmisti bende cok begendim cok yakisiklidi 1 sene sonra yuzyuze gordum cocuk bi kere bile yuzume bakkmadi 2 yil sonra ekledi bunllari soledi.facesine bakiyorum hergun baska bi kizla duwarina 10 tane kiz yaziyo banada bunlari solluo gece cllublarinda birsuru fotsu varbilmiyorum napmam lazimm maileini ne cewa atiiyim atmiyimihic bilmiorumcocugunn annesi bile teyzeme demis ben ogluma kefil olmam gozu cok disarda onun demis.

belkide ilk uzak durman gereken kişi, teyzendir.

çocuğun annesi bile , kimsenin hayatı kararmasın diye teyzene demiş
''kefil olmam'' diye. teyzen neyin peşinde ki:26:

Son düzenleme:

O zaman katil teyze

e annesi bile kefil olmam diyorsa sen daha neden üstüne gidiyorsun ki bu konunun? belli zaten sağlam ayakkabı değil o çocuk.. Allah sana her şekilde gösteriyor bak işte bu çocuk tekin değil, annesi bile böyle böyle diyor diye sana uyarı yolluyor..
sen takmışsın çoookkk yakışıklı.. nolmuş yakışıklıysa? bence sen dış güzelliğe bu kadar önem verme.. ben ne yakışıklılar gördüm çevrede, kızların anasını ağlattılar.. ama noldu biliyo musun seneler geçipte o saçlar dökülünce, o yakışıklılık gidince karakterleride olmadığından o kızlara muhtaç kaldılar.. umarım anlatabilmişimdir..

valla canım.elin kadını bile kefil olmam, gözü dışarıda demiş.

ama kendı kanından olan kişi ''teyze''nin yaptığına bak.

Teyze hanım çocuğun sadece dış görünüşüne göre karar vermiş olabilir yakıştırdı herhalde konu sahibiyle.

2 senedir aklin nerdeydi dedim bana dedi ogunn saana dikkat bile etmemistim bu kadar guzel oldugunu biliodum ozamanlar imkansizdi cewremde cok kiz vardi kendimi hazir hiseedince sana geldim 2 senedir hep aklimdaydin dedi.facede bi kiz var hergece kizla kendini o clubte yesilkoy sahilde orda burda etiketlio nerdesin sen diorum ewdemisin yok bi arkadasin ewindeyyim dio buyuk ihtimallede kizin ewinde.mmaile cewap atmasam nolur teyzemi falan ararmi benim numaram yok cunku ciddiyetine inandirmak icin yoksa aramazmi ??

tekrarlıyorum...bu kazanova değişmez.
başına dertten başka hiçbir şey almazsın.

teyzen ne dıyor bu işe? kadın teyzene o lafları söyleyınce teyzen ne dedı sana?
veya teyzen biliyor muydu çapkın biri olduğunu?

Teyzme hic acmadim bu konulari beni eklledigini falan sana bole bisey yapsa sen napardin silermiydin faceden mailine cewapp atmasam ararmi sence 2 ay oldu cevap atmadim ne baskaa mail atti ne teyzemi aradi

Teyzme hic acmadim bu konulari beni eklledigini falan sana bole bisey yapsa sen napardin silermiydin faceden mailine cewapp atmasam ararmi sence 2 ay oldu cevap atmadim ne baskaa mail atti ne teyzemi aradi

bu sorularıma yanıt değildi ama neyse....

ben olsam, hiç cevap vermezdım.
zaten ısrarcı davranıcağını sanmıyorum. şuan aşk yok, sevgi yok. başındasın ve en mantıklısı bir daha hiç iletişimde bulunmamak.
ileride aşık olursun, çok acı çekersın
sonra her dedığını yapmak zorunda olursun
aldatılsan bile susarsınkendı kendını yer bitirirsin.

dua et , şuan onsuz yapabilecek duyguları taşıyorsun.

zaten ne için konu açıldığı da belli değil :) bize aylardır bu konunun kafasını kurcaladığından yakınıyor ama sürekli sorduğu şey mailine cevap vereyim mi? :))
bu çocuk bu kıza şu dakka açılsa, aşkını ilan etse kız için sorunlar çözülmüş olacak :) çünkü çocuk çokk yakışıklı

teyzesi için yorum yaptım.

olumlu veya olumsuz tek söz söylemedi farklı yerlerde dolaşıyoruz galiba

En son 2 ay onnce bu maili atmis .sadece merak ettigim beni neden sildigin .kotu bi niyetimde yoktu aslinda.sanki bi an bi bosluktaydim.facedeki kizlarin hepside arkim .benim sana karsi hissllerim su gibi beraak. benim sana karsi hislerim su kadar berrak.. beni yalnis tanimani anlamani istemem.. kusur ihsan ettiysek affola.. fetmek buyukluktur bunuda unutma ben bi hata yaptim sende affet. buyukluk sende kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…