Aylardır cozum yolu bulamıyorum yardımınıza ıhtıyacım var fıkırlerınız !!!

En son 2 ay önce mi mail atmış ?

Anlayamadım tam olayı iki kez okudum ama.

Yok cnmm atmicam cvp mail adresnde sildim zaten.anlayamadigimm 2 sene snra eklyp nedesn sewiyorum falan dedi sewmedgnide biliorum acaba bnle makarami yapti ?

Canı sıkılmış, sende hala bir şeyler var mı merak edip atmış.

Yok cnmm atmicam cvp mail adresnde sildim zaten.anlayamadigimm 2 sene snra eklyp nedesn sewiyorum falan dedi sewmedgnide biliorum acaba bnle makarami yapti ?

acaba sen bizle makara yapıyor olabilir misin?

verdiğin cevap şu olmalıydı ''neden alakasız cevaplar vereyım ki? ''

ama sen tuturmuşsun bir nakarat ilerliyorsun hep.

şimdi söyle bakalım???? teyzen çocuğun çapkın olduğunu biliyor muydu?

Son düzenleme:

şimdi şöyle ki yalnız kalmış sana zarf atmış.. ya tutarsa diye.. ama bunu yaparken nezaketide elden bırakmamışki ilerki senelerde yine zarf atabilsin.. bu onun ilişki anlayışı işte anladın :)

seviyormu sevmiyormu bilemem gecen hafta baska yerde bi oglan kiza askini anlatiyordu

oglan ünide cok kiz oldu icin teyzenin tanisdirdi kizla ilgilenmemiis yurtdiisinda ve uzak oldu icin

emailime cvb vermiyor faceden filanda sildi yazmisdi

hatda 2 sene sonrami aklin basina geldi demis kiz ayni sizin hikaye

Son düzenleme:

orada da mı teyze vardı?

Ilk baslarda bilmiyoudu teyzemlere karsi falan cok efendi gozukuodu sonra annesi dedi .teyzemde cocukla bigun alisverismerkezine gitmis biseyler almaya arabda 4 5 kiz aaramis yarim saaatde hepsine farkli yerdeyim demis sonra tayzemde dedi bana boswer sen onu

selin, cidden ömür törpüsüsün.
sorulara başka cevaplar verıyorsun.
neyse...iyi geceler kızlar.

selin, ne mail at, ne de cevap ver.

sonunda cevap verdın saol canım.iyi geceler.

Bana da bana da, merak ettim.

valla atayimda dabatase error yaziyor tamda zamanini buldu

ben linki atiyim yine sen düzeldi zaman girersin

ordada oglanin agzindan dinleyin

kiz selena sakin yazma kendilinden dönermi diye soruyor öle yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…