ben kaç ay oldu unuttum......
kızlar bende 4.aya girdim.olmuyor olmuyor olmuyor.folik asiti de bırakıcam artık zaten gebelik öncesi 3 ay içiliyomuş.....olmuyo nasıl olsa içmenin bir anlamı yok demi kızlar......
üffffffffff morel topluyayım diye girdim siteye yine çok kötü oldum hamiş olmadığımı siteye girdiğimde hatırlıyorum en çokda gündüz iş güç fazla takmıyorumda gece resmen dibe vuruyorum.......
bu arada kızlar 2 gündür ovulasyon testini yapıyorum negatif çıkyor resmen yumurtlamıyorum aslında dün pozitif çıkması gerekti öfff ya öffff
canım bende seninle aynı durumdayım 4 ay oldu olmuyor. çok istiyorum ama olmuyor işte doktorada gittim herşey normal çıktığı halde yok bebiş gelmiyor işte artık üzülmek istemiyorum en isii kafaya takmamak elimde değil test falanda yapmıycam çok sitres mi yapıyorum ondanmı olmuyor anlamıyorum yaçok üzgünüm:
hürremcim bende hatırlamıyorum kaç yıl oldu:uhm:bu gidişlede olmuycak gibi bugün tahlil yaptırdım ama olumsuz bekliyorum........
nerdeyse 3 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri istiyorum işte siz hesaplayın........
umudum bitiyo bunalıma girmek üzereyim:1shok:
hürremcim bende hatırlamıyorum kaç yıl oldu:uhm:bu gidişlede olmuycak gibi bugün tahlil yaptırdım ama olumsuz bekliyorum........
nerdeyse 3 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri istiyorum işte siz hesaplayın........
umudum bitiyo bunalıma girmek üzereyim:1shok:
elifim ben bunalıma girdim be gülüm... dibe de vurdum.... çıkamıyom bi türlü... bebeğime kavuşamıyom.... neler yaptım az çok biliyosunuz....ama yok yok gene yok....:a015:
elifim ben bunalıma girdim be gülüm... dibe de vurdum.... çıkamıyom bi türlü... bebeğime kavuşamıyom.... neler yaptım az çok biliyosunuz....ama yok yok gene yok....:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?