aylardır hamile kalmayı bekleyenler:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yett
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar benimde 8 aydir olmuyo doktora sorduk yasiniz cok genc aceleniz ne dedi baska sepeplerden dolayi ultrasyona girmistim doktor onlara bakti ve hic biseyin yok yumurtaliklar saglikli gorunuyo bekleyin olmazsa ikinizide kontrole gonderirim dedi, hapla korunuyodum ve bi sitete hapla korunanlarin sansi kullanmayanlara oranla biraz daha dusuk yani kullanmayan 3 ayda hamile kalabiliyosa kullanan 5 ayda kalabiliyomus,reglim 26 mart bakalim bu ay ne olacak yoksa biraz ara vermeyi dusunuyorum Allah im isteyen herkese saglikli sihatli evlatlar nasip etsin

benimde ucuncu ayim,cok fazla deil ama,3 sene gibi oldu bana,o kadar yogunlasdimki hamilelige,daha 3 uncu ayda yoruldugumu hussediyorum,artik akisina birakacagim,sizlerde birakin akisina,düsündukce engelliyoruz hamileligi,

arkadaşlar inşallah kucaklarımız sağlıklı sıhhatli bebeğimizle dolar korunmayı bıraktın adetin gecikiyorya bi kaç gün işte rahim kendini bebeğe hazırlıyormuş banim adetim hiç gecikmezdi üç gün geç kalınca hamileyim sandam ama değilmişim sonraki aylarda da öyle olsun sonra gebe kaldım ama malesefe gelişmedi ve kalp atışı olmadı gebelik sonlandırıldı inşallah sağlıklı sıhhatli bi bebeğe tekrar hamile kalırım ve sorunsuz bi gebelik geçiririm hepimiz inşallah bebeğimize kavuşuruz

mrb,benimde 10 ay bitti hala bebiş yok hergün site site geziyom belki değişik bişe duyarım diye ümitle bekliyom bu gün kandil dua edicem ayrıca aynı kaderi paylaştığım arkadaşlarım sizede dua edicem kandiliniz mübarek olsun.

Kızlar hiç moralinizi bozmayın inanın moral çok önemli bende 8 ay bekledim benim prolaktin seviyem yükseti 2.bir doktora gittim o herşey normal dedi 4 ay bekleyelim olmazsa ufak çapta tedaviye başlarız dedii vee ben daha bir ay geçmeden hamile kaldım şu an 20+2 günlük hamileyim çok şükür Allahıma,o yüzden sizlerde moralinizi bozmayın sadece bol bol dua edin ve deyinki benimde bebeğim olacak..

sakın kendinizi bırakmayın benim 20. ayım ve bu ay dualarım kabul oldu darısı başınıza inşallah

benimde 9. aya girdi hiç korunmadık ama takdir-i ilahi geçen ey raglim gecikmişti ve ben içimde bi şeyin büyüdüğünü hissediyodum bana battığını kesin bu kez var dedim kendimi okadar alıştırdım ki doktorun şu kadar haftalık hamilesiniz demesini beklerken kist var dedi kimseye belli etmedim haa bide yaşım 22 doktor da daha gençsiniz dedi soranlara önemli dil kistmiş geçer falan dedim ama annemden uzaktayım tlf da konuşurken iyim dedim ama boğazım düğümlenmişti fazla konuşamadan kapattım evde saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım kimseye anlatamıyosunuz hep gözlerim dolu doluydu çok konuştum rabbim tüm isteyenleri anne yapsın amiiiiiiiin.:çok üzgünüm:

merhabalar,

bende 8 sene once oglumu ilk ayda tutturmustum. sanırım biraz sansa olmus:) su an 8 sene aradan sonra tekar anne olmak istedim ama yaptırmadıgım tahlil kalmadı hormon testleri esimin sperm testi hsg yani rahim filmi ve son olarak sag tupum tıkalı ve onunde bir engel var rahimde tup agzında o belli olmuyor dr um su an laproskopi ameliyatı oneriyor girip karından o rda ne var bakmak ive sorun ne ise giderip tupu acmak için. tek tuple hamile kalma sansım var hos 8 aydır kalamadım bundan sonra kalırmıyım bilmiyorum ama ya ameliyat olcam yada ikinci çocuk fikrini tamamen kafamdan atacagım
o kadar çok alıstırmıstımkı kendimi (( birkaç ay bekliycem simdi sonra bir dr a daha gorunup ya ameliyat olcam yada oglumla uç kisilik aile olarak yasamımıza devam edecğiz. allah ilk bebegini bekleyenlere hele yıllar devirenlere sabırlar versin çok zormuss.

ben kaç ay oldu unuttum......

hürremcim bende hatırlamıyorum kaç yıl oldu:uhm:bu gidişlede olmuycak gibi bugün tahlil yaptırdım ama olumsuz bekliyorum........
nerdeyse 3 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri istiyorum işte siz hesaplayın........
umudum bitiyo bunalıma girmek üzereyim:1shok:

Canım herşeyde bir hayır vardır. Herşey allahtan verende allah alanda. o yüzden üzülme canım. kendine stres yapma. belkide stresten olmuyodur. içini ferah tut. en kısa zamanda sende hamile olursun inşallah.. allah tüm isteyenlere versin.

kızlar bende 4.aya girdim.olmuyor olmuyor olmuyor.folik asiti de bırakıcam artık zaten gebelik öncesi 3 ay içiliyomuş.....olmuyo nasıl olsa içmenin bir anlamı yok demi kızlar......
üffffffffff morel topluyayım diye girdim siteye yine çok kötü oldum hamiş olmadığımı siteye girdiğimde hatırlıyorum en çokda gündüz iş güç fazla takmıyorumda gece resmen dibe vuruyorum.......
bu arada kızlar 2 gündür ovulasyon testini yapıyorum negatif çıkyor resmen yumurtlamıyorum aslında dün pozitif çıkması gerekti öfff ya öffff

10.ayımızda negatif, olumsuz oldu bakalım hayırlısı nolcak.

canım bende seninle aynı durumdayım 4 ay oldu olmuyor. çok istiyorum ama olmuyor işte doktorada gittim herşey normal çıktığı halde yok bebiş gelmiyor işte artık üzülmek istemiyorum en isii kafaya takmamak elimde değil test falanda yapmıycam çok sitres mi yapıyorum ondanmı olmuyor anlamıyorum yaçok üzgünüm:

slm ecenurcum,üzülme olur insallah,fazla kafaya takmamaya calis hem bak doktordada her sey normal cikmis yani bi sorun yok,benimde bu ay ile 3 uncu ay oldu yok bebis,ama sanirim bir rahatsizlik var gibi hissediyorum,adet gunlerim cok agrili geciyor ve cok kanamam oluyor ve yumurtladikdan 2,3 gun sonra sag tarafima sancilar giriyor,korkuyorum kötu bir seymi var diye,sali gunu doktora gidecegim insallah kötu birsey yokdur.

kizlar ben de kurtajdan sonraki 2.adetimi gordum sadece 1 ay kaldi mayis ayinda baslicam insallah herseyin hayirlisi olsun insallah bu sefer hamileligim yarida kalmaz insallah tun dusuk yapan arkadaslar da en kisa zamanda yeni bebeisler dogurur insallah dualarim hepimiz icin canlarim

kızlar benim de bir seneyi geçti bugün adet oldum halbuki bu ay çok umutlanmıştırm öyle üzüldüm ki...çok zor allah hepimize sabır versin

elifim ben bunalıma giedim be gülüm... dibe de vurdum.... çıkamıyom bi türlü... bebeğime kavuşamıyom.... neler yaptım az çok biliyosunuz....ama yok yok gene yok....:a015:

elifim ben bunalıma girdim be gülüm... dibe de vurdum.... çıkamıyom bi türlü... bebeğime kavuşamıyom.... neler yaptım az çok biliyosunuz....ama yok yok gene yok....:a015:

elifim ben bunalıma girdim be gülüm... dibe de vurdum.... çıkamıyom bi türlü... bebeğime kavuşamıyom.... neler yaptım az çok biliyosunuz....ama yok yok gene yok....:a015:

hurremcim ya yapma böyle,bunalim felan hic yakismiyor sana:1no2: hem böyle kafana cok takip hep negatif düsünursen zaten olmaz,canim.hadi toparla kendini,insallah olacak,seninde benimde hepimizin sadece zamani var,Allah bilir ya ne zaman olacagini,bizlere beklemek ve dua etmek duser.

canım ablam benim allah'ın dediği olur artık bu kadar stres yapma ben eminim seni bebişinle kavuşturacak sen nasıl olsa elinden geleni yaptın gerisini ona bırak ve dua et küçük meleğin nazlanıyo sadece a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…