hurremcim ya yapma böyle,bunalim felan hic yakismiyor sana:1no2: hem böyle kafana cok takip hep negatif düsünursen zaten olmaz,canim.hadi toparla kendini,insallah olacak,seninde benimde hepimizin sadece zamani var,Allah bilir ya ne zaman olacagini,bizlere beklemek ve dua etmek duser.
canım ablam benim allah'ın dediği olur artık bu kadar stres yapma ben eminim seni bebişinle kavuşturacak sen nasıl olsa elinden geleni yaptın gerisini ona bırak ve dua et küçük meleğin nazlanıyo sadece a.s.
cerencim hiç endişelenme bak benim 17 aydır olmuyor bizimde hiç bir sorunumuz yok bi üroloji doktoruna gittik yeni evlenen çiftlere 2 sene süre verdiklerini 2 sene sonunda tedaviye başlayacağını söyledi bence 6 ay kısa bir süre herşeyin hayırlsı bende 2 senem dolunca tedaviye başlıcam tabi inşallah gerek kalmaz sende bence zamana bırak canım kendini hiç strese sokma belkide yedinci ayında kalacaksın allah sana hayırlısını versin
merhaba arkadaşlar sonunda bende yazabiliyorum.aylardır yazılarınızı okuyordum ama üye olamamıştım.bende 7 aydır bekliyorum.bu iş gerçektende zormuş.
kızlar merhaba
bende yeni üye oldum. bende de prolaktin sorunu var. değerlerim yüksekmiş.bu yüzden hamile kalamıyorum.stres yapıyorum.6 aydır korunmuyorum.dr parlodel diye bi ilaç verdi.2 ay kullanmam gerektiğini söyledi.nasıl olacak bilmiyorum.inşş düşer ve benimde bi bebişim olur.
allah isteyen herkese sağlıklı bebeişler versin.
bendede prolaktin sorunu vardı banada parlodel verdıler 3 ay kullandım ama işe yaramadı üstelik yan etkiside çok ben dr değiştirdim dostinex verdi çok daha etkili bır ilaç bir kutu kullandım şimdi hamileyim bi dr a güvenipte kendinizi yıpratmayın eger durumunuz varsa prof dr a gidin bi kere para ödeyin ben belki 5 yada 6 dr degiştirdim sonunda erzurumda olan prof dr u tavsıye ettıler ona gıttım süper bı dr yakup kumtepe orada olanlar mutlaka gıtsın ben ıgdırdan oraya gittim onun için aşılamaya gerek kalmadan hamıle kaldım bir aylık hamileyim ve çok mutluyumbenimde prolaktin sorunum var dün tahlil yaptırdım 104 cıktı yine parlodele basladım ama ben bu kez umutluyum sizde umudunuzu yitirmeyin moral cok önemli
merhaba arkadaşlar 6.ayımıza girdik ama bebiş yokçok canım sıkılıyor.her ay test ama sonuç negatif bu ay yine adetim bir hafta gecikti ama yine adet olacak gibiyim yine test aldım ama sanırım yine üzülücem...
bnmde drt ay oldu bebis yokkkkk:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?