aylardır hamile kalmayı bekleyenler:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yett
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru diyon tatlım... yeni regli oldum ya psikolojim bozuldu yine... idare edin .... düzelirim bi kaç güne .... yeni ay yeni umut değilmi?a.s.

canım ablam benim allah'ın dediği olur artık bu kadar stres yapma ben eminim seni bebişinle kavuşturacak sen nasıl olsa elinden geleni yaptın gerisini ona bırak ve dua et küçük meleğin nazlanıyo sadece a.s.

walla bitanem çok nazlanıyor... dediğin gibi ben elimden geleni yaptım içim rahat... nazlım gelecek işallah..... meleğim ... bekliyorum bende sabırla... sabır en büyük erdem dimi... bak ben ne kadar erdemliyim.... rabbim de bana mutlaka mükafatını verecek biliyorum ... geç olsun da sağlıklı sıhatli olsun meleğim... değilmi ?a.s.

bu haplar mahvetti sanırım tüm dengemi olmuyo ama bide ben çin takvimine göre kalmak istiyorum ondan da daha stres oluyorummmmmmmm

10. siklusumdayım hala tık yokkkk aksi gibi bu ay kociste yok yurtdısında bekleyecez bakalım nezamana kadar ((

bende 17 aydır bekliyorum başta çok zor geliyordu beklemek çok üzülüyordum ama artık alıştım olgunlaştım zamana bıraktım allahımın bildiği bi zaman vardır mutlaka gelecektir diyorum hayırlısı buymuş demekki diyorum artık hastalandıgımda üzülmüyorum bile biliyorum ki yüce allahım benim için uygun zamanı biliyordur hep dua ediyorum herşeyin hayırlısını istemek lazım aslında ama bu olaylar beni öyle olgunlaştırdı ki ben çok iyi bir anne olacağıma ve bebeğimin kıymetini daha çok bileceğime inanıyorum

selam. bu ay benimde 6. ayım. biz arada gidip tahlil filan bişiler yaptırdık. yani bana hormon,eşime sperm. bi problem yok gibi görünüyo. ama olmuyo işte. geçen ay çok ümitliydim. düzenli olarak ilişkiye girdik,yumurtlama gününüde yakaladık. ilişkiden sonra en az bir saat kalkmadan da yattım. ama olmadı tam 28.gün adetim bile geldi! bu altıncı ay,eşime belli etmiyorum ama bende endişelenmeye başladım. zaten ona kalsa,hemen gidip aşılama yaptıracak. şimdilik onu oyalıyorum bişe yoktur daha erken diye ama benim de içim içimi yiyor acaba tüplerde mi bi sorun var diye:sm_confused:

cerencim hiç endişelenme bak benim 17 aydır olmuyor bizimde hiç bir sorunumuz yok bi üroloji doktoruna gittik yeni evlenen çiftlere 2 sene süre verdiklerini 2 sene sonunda tedaviye başlayacağını söyledi bence 6 ay kısa bir süre herşeyin hayırlsı bende 2 senem dolunca tedaviye başlıcam tabi inşallah gerek kalmaz sende bence zamana bırak canım kendini hiç strese sokma belkide yedinci ayında kalacaksın allah sana hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar sonunda bende yazabiliyorum.aylardır yazılarınızı okuyordum ama üye olamamıştım.bende 7 aydır bekliyorum.bu iş gerçektende zormuş.

AYY İNŞALLAH CANIM. İÇİMDEN HEP HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK GEÇİYOR, MARTTA DOĞUM OLSUN DİYE. AMA GECİKTİKÇE, OLSUNDA ŞUBATIN 30U OLSUN FARKETMEZ DİYORUM!!

merhaba arkadaşlar sonunda bende yazabiliyorum.aylardır yazılarınızı okuyordum ama üye olamamıştım.bende 7 aydır bekliyorum.bu iş gerçektende zormuş.

aykara hoşgeldin aramıza canım......
ewet gerçekten çok zor... ben yıllardır çabalıyorum...,didiniyorum,denemediğim bişi kalmadı... ama olmayınca olmuyo .....dilerim rabbim bizleri o mucizeleriyle aydınlatır ve bizde hamişler kervanına katılırız....

Bekliyoruz evet.. Kimimiz aylardan , kimimiz yıllardan beri. O kadar hasretiz ki o kokuya o ağlamaya o gülüşe.. Allahın izniyle , vakti zamanı geldiğinde olacak inşallah. Biz yine umudumuzu yitirmeyeceğiz. Zafere giden yolda çekilen çile kutsal ise ; çekeceğiz.. Zaferi de doyasıya kutlayacak , şükürler edeceğiz. O günleri göreceğiz. Bizler kavuşacağız belki,, yeni arkadaşlar katılacak buraya onlar derman arayacak.. biz onlara da moral kaynağı olacak , bilgilerimizi paylaşacağız.

Biz kocamannnnnnnnnn bir aileyiz. burada hergün bir teyzelik haberi alıyoruz. Allahım annelik haberi vermemizi de sağlayacaktır. İnanıyorum buna.. Öpüyorum sizleri , üzülmeyin lütfen.. :1hug:

kızlar merhaba
bende yeni üye oldum. bende de prolaktin sorunu var. değerlerim yüksekmiş.bu yüzden hamile kalamıyorum.stres yapıyorum.6 aydır korunmuyorum.dr parlodel diye bi ilaç verdi.2 ay kullanmam gerektiğini söyledi.nasıl olacak bilmiyorum.inşş düşer ve benimde bi bebişim olur.
allah isteyen herkese sağlıklı bebeişler versin.

HOŞGELDİN CANIM. BENİMDE BİRAZCIK YÜKSEKTİ PROLAKTİN. YANİ SINIR 29 DEDİ DOKTOR,BENİMKİ 30'DU. BANA DA PARLODEL VERDİ. 1 AY KULLANDIM,TEST YAPTIRDIM. 2.5'E DÜŞTÜ:) SONRA BENDE DOKTORA SORMADIM AMA BIRAKTIM.

arkadaşlar merhaba bende birbuçuk senedir bekliyorum ama olmadı henüz...ama bu iki aydır pek kafaya takmıyorum allah ne zaman verirse o zaman diyorum napalım...

benimde prolaktin sorunum var dün tahlil yaptırdım 104 cıktı yine parlodele basladım ama ben bu kez umutluyum sizde umudunuzu yitirmeyin moral cok önemli

benimde prolaktin sorunum var dün tahlil yaptırdım 104 cıktı yine parlodele basladım ama ben bu kez umutluyum sizde umudunuzu yitirmeyin moral cok önemli
bendede prolaktin sorunu vardı banada parlodel verdıler 3 ay kullandım ama işe yaramadı üstelik yan etkiside çok ben dr değiştirdim dostinex verdi çok daha etkili bır ilaç bir kutu kullandım şimdi hamileyim bi dr a güvenipte kendinizi yıpratmayın eger durumunuz varsa prof dr a gidin bi kere para ödeyin ben belki 5 yada 6 dr degiştirdim sonunda erzurumda olan prof dr u tavsıye ettıler ona gıttım süper bı dr yakup kumtepe orada olanlar mutlaka gıtsın ben ıgdırdan oraya gittim onun için aşılamaya gerek kalmadan hamıle kaldım bir aylık hamileyim ve çok mutluyum

kızlaarr bende 1senedir korunmuyorum ama hamile kalamadım,hormon testi yaptırdım ve LH değerim yüksek çıktı FSH değerinden,bu yüzden hamile kalamıyorum,bide rahim filmi istedi doktor ama ağrılı olduğu için çok korkuyorum.bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

bnmde drt ay oldu bebis yokkkkk:-(

Kizlar adetim bittikten 15 gün sonra kahverengi bi leke geldi ertesi gün biraz çoğaldı ama sonra hafif kırmızıya döndü bugünde adet oluyo gibiyim ama adet gibi çok değil agri olur hep adetimde şimdi oda yok bi sabah oldu geçti hamis mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…