Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben Değil ama ciddi konuşma boyutunu eşim ilerletti. Krissi biz sorunları çözemiyoruz ailenle paylaşalım dedi. Ailemi çağırdı onlara dert yandı. Ailem ne dese beğenirsiniz? Benim bahsettiğim sorunların hepsini onlar da anlattı. Oğlum bak senin bizimle de sohbetin yok. Her zor anında biz yanına geliyoruz sen bizi çağırıyorsun ama kapalı kutusun. Bunların bizde farkındayız. Bence sen biraz kendine çeki düzen ver dedi. Direkt kız haklı demediler ama benimle aynı şeylerin onlar sa farkındaymış ki dile getirdiler. Çağırıp konuştuğuna da pişman oldu adam!Cok zor durum.Insani hayattan sogutur.tek cozum cooook acikca,net bir sekilde karsina alip ciddiyetle konusmak.tek calisacak yontem budur.
geçen hafta kuafördeydim---saclarinizi boyatip kestirin
---Tarzinizin biraz disinda giyinmeye baslayin
--- Adam eve gelince cocugu birakip yürüyüse cikin
--- yapabiliyorsaniz bir kursa baslayin, spor salonuna yazilin, arkadas/komsu vakit gecirin (biliyorum virus var ama uzun zamali planlama)
kisaca esinize Hazir cepte olmadiginizi, o olmadan da hayatin zevkini cikarabileceginizi gösterin (bunlari sadece gösteris olarak da yapmayin, esiniz olmadan da hayatinizi mutlu yasayabilirsiniz)
malesef konuşurken gidelim diyor ama iş ciddiye binince işten izin alamıyorum diyor. Ama nasıl oluyorsa ertesi gün için ben İstanbul’a gidiyorum babaların yanına bir kaç günlük deyip patrondan izin alıyor. Patrona soruyorum istediği zaman izin alabiliyor ben öyle biri değilim ki diyor. Akşam haber veriyor sabah İstanbul’a gidiyor diyor izin vermesem nasıl yapacak diyor. Adam da haklı. Anlayacağınız kaçıyor terapiden çünkü doktor bakışından bile anlayacak bundaki sorunları!Yani o zaman telefonda bazı bağımlılıkları var muhtemelen. Aile terapisti öneririm. En azından aranizdaki iletişimi yeniden yapilandirirsiniz
5 senelik evliyiz. Ya görseniz cıvıl cıvıl biriyim gülmeden konuşamıyorum o kadar ki Güler yüzlü biriyim. Ama benim gözlerimin ferini söndürdü bu adam gerçekten bu bir kaç ayda. Hiç böyle biri değildim. Sıkıcı biri de değilim. Eğlenceliyim hep çok tatlısın çok komiksin acayip iyi saçmalıyoruz seninle filan derdi.Kaç senelik evlisiniz ?
Bşyler monoton hale gelmiş sanki
saat geç olduğu için gitmeyeceğimi bilir diye turlasam dedim yoksa düzenli olarak randevulaşıp arkadaşlarımla görüşeceğim. Benim gerçekten burnunu sürttürmeye ihtiyacım var.Evet bunu yapın bence ben biraz mahallede dolaşacağım Demeyinde arkadaşlarınızla çıkın
Birden bire değişmesi tuhaf5 senelik evliyiz. Ya görseniz cıvıl cıvıl biriyim gülmeden konuşamıyorum o kadar ki Güler yüzlü biriyim. Ama benim gözlerimin ferini söndürdü bu adam gerçekten bu bir kaç ayda. Hiç böyle biri değildim. Sıkıcı biri de değilim. Eğlenceliyim hep çok tatlısın çok komiksin acayip iyi saçmalıyoruz seninle filan derdi.♀
♀
♀
Sizi üzmek değil amacım ama birebir böyle bir evliliğe şahit oldum çok yakınımda. 10 sene dayandı ancak. Ve bitti. Çocuğunuz var mı?ay selam kızlar valla çok uzun zaman oldu giremedim girdim çıktım filan derken yazacak da anlatacak da takatim kalmamıştı taaa ki bugüne kadar.
şöyle anlatayım kısa tutacağım. Eşimle Şubat ayından beri çözemediğimiz bir şeyler var aramızda. Ama ne olduğunu sorsanız net bir şekilde “bu” diyemem. Her gün bir olay çıkıyor her gün bir şeyler yaşanıyor.
Ama sanırım en büyük sorun benimle iletişimi yok. Düşünsenize eve gelip yemek yiyip televizyon izleyip çocukla oynayıp sonrasında yatan bir adam. Sorarsan çat pat cevap verir sormazsan konuşmaz. Verdiği cevaplar da geçiştirme hep. Ama sizden hep laf alıp. Yok efendim annen aradı mı ne dedi napıyorlar, baban para alacaktı aldı mı,dayın ne yapıyor bugün konuşmadın mı aaaa niye filan diye sürekli benim ailemden sorular sorar kendi ailesiyle bütün gün telefonda konuşur ama demez ki ya babam da bugün grip olmuş, ya da abim de bugün işe geç kalmış “örnekler saçma ama anlatmak istediğimi anlamışsınızdır” ya da ailesini geç mesela yolda eve gelirken bir kaza olmuştur gelirsin dersin ki yaaa krissi biliyor musun önümde bir kaza vardı 2 araba üst üste umarım bir şey yoktur. Sohbet yani! Konu saçma olabilir ama sohbet ortak bir şeyler konuşmak. Yokkkk anacım yokkkkk varsa yoksa gıybet laf toplama ama kendi asla laf vermez. Ailesi kraliyet soyu çünküklasları sarsılmasın.
Daha bunun gibi bir çok sorun. Yatağı ayırdım gelip de sen niye buradasın niye burda yatıyorsun diye sormak yok. Odasına gidiyor kapıyı kapatıyor artık ne yapıyorsa! Umrunda değilim yanında mı uyudum ayrı mı uyudum...
diğer bir konuda telefon! Sürekli WhatsApp açık durur ama 10 saat çalışır 2 saniyesini ayırıp da napıyosun yazmaz. Yazmayı geç aramaz. Ararsa da salak salak konuşur hee napıyonnn heeee iyi yaaaaa nolsun çalışıyoooozzz gibi geyik. O telefon artık aramıza çok girmeye başladı ana biri mi var bilemiyorum sezmiyorum gibi ya da çok salağım.
Romantikliği geç sevgisine dair en ufak bir şey hissetmemeye ve adam gözüme çok batmaya başladı. Niye ya? Hayatımın en güzel dönemleri. El ele gezip aşk yaşayacağım zamanlarda bu saçma sapan çözümlenemeyen konular neden?
Ay nolur beni kendime getirin bana iki taktik verin. Alıp karışma konuşuyorum sorunlarımı anlatıyorum duvar dile geldi o gelmedi. Nasıl sabrediyor benim çeneme bilmiyorum. Konuşmak dertlerimi sorunlarımı anlatmam kar etmedi. Bana başka bir şeyler öğretin yaaaa nolur![]()
haz almayacak. Bunu denedim zorla geldi zorla gitti.Birden bire değişmesi tuhaf
5 sene de çok uzun bi zaman değil
Acaba çocuğu annene bırakıp romantik bi akşam yemeği mi hazırlasan ne sıkıntısı var öğrenirsin.
3 yaşında bir kızım var. Bizim sonumuzda ona doğru gidiyor sanırım. Çok gözüme batmaya başladı artıkSizi üzmek değil amacım ama birebir böyle bir evliliğe şahit oldum çok yakınımda. 10 sene dayandı ancak. Ve bitti. Çocuğunuz var mı?
Velisine şikayet edilen öğrenci gibi...Hiç hoş tavırlar değil yaben Değil ama ciddi konuşma boyutunu eşim ilerletti. Krissi biz sorunları çözemiyoruz ailenle paylaşalım dedi. Ailemi çağırdı onlara dert yandı. Ailem ne dese beğenirsiniz? Benim bahsettiğim sorunların hepsini onlar da anlattı. Oğlum bak senin bizimle de sohbetin yok. Her zor anında biz yanına geliyoruz sen bizi çağırıyorsun ama kapalı kutusun. Bunların bizde farkındayız. Bence sen biraz kendine çeki düzen ver dedi. Direkt kız haklı demediler ama benimle aynı şeylerin onlar sa farkındaymış ki dile getirdiler. Çağırıp konuştuğuna da pişman oldu adam!
ben Değil ama ciddi konuşma boyutunu eşim ilerletti. Krissi biz sorunları çözemiyoruz ailenle paylaşalım dedi. Ailemi çağırdı onlara dert yandı. Ailem ne dese beğenirsiniz? Benim bahsettiğim sorunların hepsini onlar da anlattı. Oğlum bak senin bizimle de sohbetin yok. Her zor anında biz yanına geliyoruz sen bizi çağırıyorsun ama kapalı kutusun. Bunların bizde farkındayız. Bence sen biraz kendine çeki düzen ver dedi. Direkt kız haklı demediler ama benimle aynı şeylerin onlar sa farkındaymış ki dile getirdiler. Çağırıp konuştuğuna da pişman oldu adam!
Yemin ederim birebir aynıydı. Size verebileceğim tek tavsiye eşinizin bu ilgisizliğinin sizi daha kötü durumlara yönlendirmesine izin vermeyin, haklıyken haksız duruma düşmeyin. Kafanızın karışacağını düşündüğünüz an boşanın. Size bahsettiğim evlilik 10 yıl ite kaka sırf evli kalmış olmak için devam etti ve en sonunda karşılıklı ihanetle bitti maalesef.malesef konuşurken gidelim diyor ama iş ciddiye binince işten izin alamıyorum diyor. Ama nasıl oluyorsa ertesi gün için ben İstanbul’a gidiyorum babaların yanına bir kaç günlük deyip patrondan izin alıyor. Patrona soruyorum istediği zaman izin alabiliyor ben öyle biri değilim ki diyor. Akşam haber veriyor sabah İstanbul’a gidiyor diyor izin vermesem nasıl yapacak diyor. Adam da haklı. Anlayacağınız kaçıyor terapiden çünkü doktor bakışından bile anlayacak bundaki sorunları!
renkli bir insanım demiştimYawww ben yazi renklerine dikkat etmekten konuya odaklanamadim ki asgahah kusura bakmayin.
Yorumlarda bile degismis renkler.![]()
açık konuşayım şu an en ufak ilgiye açım...Yemin ederim birebir aynıydı. Size verebileceğim tek tavsiye eşinizin bu ilgisizliğinin sizi daha kötü durumlara yönlendirmesine izin vermeyin, haklıyken haksız duruma düşmeyin. Kafanızın karışacağını düşündüğünüz an boşanın. Size bahsettiğim evlilik 10 yıl ite kaka sırf evli kalmış olmak için devam etti ve en sonunda karşılıklı ihanetle bitti maalesef.
siz nasıl baş ediyorsunuzBı an tereddüt ettim ben mi yazdım diyeAlllah ımm resmen duygularımın, içimden geçenlerin, yaşadıklarımın aynısı.
![]()
geç gelen biri değil. Ya da işteyim deyip kaytarması imkansız patronuyla konuşuyorum işine de çok asılmıyormuş. Ama gözümün önünde hep diyor. Bir yere kaybolmuyor diyor. İş çıkışı da eve geliyor. Telefonu elinde evet ama bir şey yapmıyor ben tahmin etmeyeceği şekilde kontrol ediyorum (artık!) bir sorun göremiyorum. Temizliyordur dersiniz belki ama açma kilidini bildiğimi bile bilmiyor. O kadar ki yapmam bilir.