Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

açık konuşayım şu an en ufak ilgiye açım...
Yapmayın, karakterinizden ödün vermeyin. Haklıyken suçlu olmayın. İlgi görmek, sevilmek elbette hakkınız yaşınız daha 29'muş. En kısa sürede anlaşmalı boşanma yoluna gidin, kabul etmezse bile dava açın çünkü çok geçerli sebepleriniz var. Ondan sonra bakın önünüze.

Şu an toplumca bir depresyon içindeyiz
Pandemi ardından ekonomi, sürekli sorun, sürekli her şeye yetişme çabası
İnsan tükeniyor bazen, eşinizde yorulmuş olabilir mi ?
Aldatma yoksa, aranızda elle tutulur bir sorun yoksa aklıma başka bir şey gelmiyor
peki bu o kadar konuşma çabalarımda sessiz kalması, paylaşmaması gereken bir konu mu sizce? İnsan böyle bir sıkıntısını eşiyle paylaşmayıp kiminle paylaşır ki? Bana söylese ben yadırgayıp ayıplayacak bir değilim. Süreci birlikte yaşıyoruz birlikte atlatmak da gerekir.

Üzerlerine düştükçe, sorunlarımızı çözelim ilgi istiyoruz dedikçe karşı taraf hiç bir şey yapmadığı gibi bir taraflar havaya kalkıyor.
Kadın erkek ilişkisi içinde arkadaşlık içinde böyle düşünüyorum.
Bırakın gitsin
Gün içinde aramayın sormayın
İlgilenmeyin sohbet etmeye çalışmayın o size ulaşmaya çalışsın birazda

Yapmayın, karakterinizden ödün vermeyin. Haklıyken suçlu olmayın. İlgi görmek, sevilmek elbette hakkınız yaşınız daha 29'muş. En kısa sürede anlaşmalı boşanma yoluna gidin, kabul etmezse bile dava açın çünkü çok geçerli sebepleriniz var. Ondan sonra bakın önünüze.
hayır yapmam. Evliyken adıma leke sürmem. Boşansam bile sorumlu olduğum bir kız çocuğum var. Çocuğuma da bunu yaşatmam. Ama bir süre sonra elbette yoluma bakacak kadar Zeki ve güzel bir kadınım. Hayatımı bu adam yüzünden yalnız sürdürecek değilim. Ama şu ara aklımı başıma alıp bir çare bulmak zorundayım. Boşanmak kolay. Amacım boşanmak değil. Çocuk yüzünden evli kalmak da değil. Eşimi seviyorum yani konuşuyorum mücadele veriyorum düzelsin istiyorum. Neden olmasın ki? Çok zor değil bence istese yapar ama istemiyor belli ki.

Üzerlerine düştükçe, sorunlarımızı çözelim ilgi istiyoruz dedikçe karşı taraf hiç bir şey yapmadığı gibi bir taraflar havaya kalkıyor.
Kadın erkek ilişkisi içinde arkadaşlık içinde böyle düşünüyorum.
Bırakın gitsin
Gün içinde aramayın sormayın
İlgilenmeyin sohbet etmeye çalışmayın o size ulaşmaya çalışsın birazda
yeni taktiğim bu. Bir arkadaş da yukarıda yazmıştı. Evet mantıklı geldi. Bunu deneyeceğim bir süre. Mesela şu an elimde telefon oturuyorum o da koltukta uzanıyor tv izliyor. Dönüp de kaç saattir telefon elinde hayırdır demiyor :) ne güzel dünya bekar hayatı gibi. Herkes kendi aleminde. Ben annemin evinde gibiyim şu an.

Şu şekilde çok yakınım bir kadın eşini aldattı hem de iş arkadaşıyla. Adamın ondan sonra aklı başına geldi ve günlerce yalvarıp kadını geri getirdi. Evliliklerini o ihanetle toparladılar sanki ,tabi kadın yine terketmezse.. siz de ilgiye açım deyince aklıma geldi oturup konuşun bence derdi neymiş

kozlar acaba yıldırma politikası mı uyguluyor? İpler benden dolayı kopsun, biri bir şey dediğinde noldu diye sorduğunda ben değil ki krissi bitirdi ben bir şey yapmadım demek mi amacı.... offff

peki bu o kadar konuşma çabalarımda sessiz kalması, paylaşmaması gereken bir konu mu sizce? İnsan böyle bir sıkıntısını eşiyle paylaşmayıp kiminle paylaşır ki? Bana söylese ben yadırgayıp ayıplayacak bir değilim. Süreci birlikte yaşıyoruz birlikte atlatmak da gerekir.

Haklısınız ama her zaman çok mantıklı olamıyor insan
Bende içime kapanırım, eşim en ufak bir sıkılsa oturur anlatır anlatır ama ben kabuğuma çekilirim, bazen günlerce canım istemez konuşmak, hiç bir şey içimden gelmez, öyle günlük nasılsın iyi misin o kadar, sebep deseler anlatamam bazen yaşadığım rutinden sıkılıyorum galiba, belki eşinizde öyledir. Benim eşim böyle olduğumda dikkatimi dağıtır, oraya gidelim, buraya gidelim girer koluma çekeler, konuşmayı dener baktı olmuyor arıza çıkarır mecburen ben onunla ilgilenirim :)))

çok tatlısınız ♥ Öncelikle 5 senelik evliyim. Sevgiliyken bu tarz şeyleri yoktu aslında sevgililikten çok arkadaşlık dönemi uzundu. O yüzden dikkat de etmedim desem yeridir.
Yatak ayırdım çünkü bi tarafını deviren o çabalayan ben. Sinirlerimi bozuyor artık. Ama yanlış olduğunu biliyorum. Çok konuşmaya gelince insan olduğum için konuşarak düzeltecek mevzular değil diye sürekli konuştum. Haklısın dedi düzelicem dedi ama olmadı. Senin de benimle varsa sorunun söyle bende düzelteyim dedi. Söyledi ben düzelttim dikkat ediyorum artık. Senin kapasiteni zorlayacak şeyler bekliyorsam lütfen söyle umudumu keseyim dedim saçmalama dedi 🤣
Bence rahatlıktan bunlar hep erkekler daha rahat daha vurdumduymazlar bizde öyleyiz bi saatten sonra manatonlaşıyor evlilik ama yatak ayırma çözülebilecek şeyler bir de bekletin olmasın çok fazla

Şu şekilde çok yakınım bir kadın eşini aldattı hem de iş arkadaşıyla. Adamın ondan sonra aklı başına geldi ve günlerce yalvarıp kadını geri getirdi. Evliliklerini o ihanetle toparladılar sanki ,tabi kadın yine terketmezse.. siz de ilgiye açım deyince aklıma geldi oturup konuşun bence derdi neymiş
sizden saklayacak değilim derdimi bir size açtım. Dürüst ve açık olmak zorundayım beni doğru yönlendirmeniz ve akıl vermeniz için. Evet aklım kayacak kadar gözüm döndü bu ara. En ufak ilgide mutlu olacak kadar açım inkar edemem. Yapar mıyım yapmam frenlerim elbette kendime saygım sonsuz çünkü. İlgi hissettiğim yerden kaçıyorum kafam karışmasın diye. Çünkü sosyal medyada herkes farketti sanki arkadaşlarımdan çevremden. Birlikte fotoğraf yok. Ben aylardır sadece adımı kullanıyorum soyadım yok vs. İçimden gelmiyor ki... dağlara taşlara haykırmak istiyorum artık. Elle tutulur bir sorun olsa anlayacağım ama bunları hakime anlatsan Güler.

3 yaşında bir kızım var. Bizim sonumuzda ona doğru gidiyor sanırım. Çok gözüme batmaya başladı artık
Birlikte yemek falan yemiyor musunuz birlikte bi yerlere gitmiyor musunuz çok mu koptunuz acaba ben senin beklentinin yüksek olduğunu düşünmüştüm çünkü erkekler biz bayanlar kadar düşünceli değiller

Haklısınız ama her zaman çok mantıklı olamıyor insan
Bende içime kapanırım, eşim en ufak bir sıkılsa oturur anlatır anlatır ama ben kabuğuma çekilirim, bazen günlerce canım istemez konuşmak, hiç bir şey içimden gelmez, öyle günlük nasılsın iyi misin o kadar, sebep deseler anlatamam bazen yaşadığım rutinden sıkılıyorum galiba, belki eşinizde öyledir. Benim eşim böyle olduğumda dikkatimi dağıtır, oraya gidelim, buraya gidelim girer koluma çekeler, konuşmayı dener baktı olmuyor arıza çıkarır mecburen ben onunla ilgilenirim :)))
sabah kahvaltıya gidelim mi diyor şimdi bana. Hayır tabii dedim. Çünkü gittiği yerde benimle ilgilenmiyor ki. Konuşmuyor da. Canı dışarda kahvaltı yapmak istemiş beni alet ediyor. Malımı biliyorum artık. Gideceğim süs biberi gibi geri geleceğim. Elimi tutmak yok, sarılmak yok foto çekmek yok. Eeee 50 yaşında 30 senelik evli miyim ben elimi eteğini hayattan çekmiş??? Canım istiyor ya. 29 yaşında bir kadınım daha. Niye yaşamayayım? 10 sene sonra canım hiç birini istemeyecek ki zaten 🥺

kozlar acaba yıldırma politikası mı uyguluyor? İpler benden dolayı kopsun, biri bir şey dediğinde noldu diye sorduğunda ben değil ki krissi bitirdi ben bir şey yapmadım demek mi amacı.... offff
Az önce aklıma bu geldi biliyormusunuz ? Burada bir konu okumuştum.Adam işten çıktıktan sonra eve geliyor,telefonu hep temiz,akşamları ve haftasonları hiç dışarı çıkmıyor ama aldatıyormuş.Kadın iş yerinde olduğu için sonra görüşmelerine gerek kalmıyormuş kadında öğrendiğinde şok olmuştu.Sizin ki böyle bir durumdur demek istemiyorum belki sizin depresyon ya da monotonluktandır bilemiyorum ama yine de gözünüzü açık tutun derim

Birlikte yemek falan yemiyor musunuz birlikte bi yerlere gitmiyor musunuz çok mu koptunuz acaba ben senin beklentinin yüksek olduğunu düşünmüştüm çünkü erkekler biz bayanlar kadar düşünceli değiller
ondan hiç bir beklentim yok. Çalışmıyorum evet ama bir evin bir çocuğuyum. Annemin babamın kartları bendedir. Sormadan ne istersem alırım harcarım hesap bile vermem kimse de bu ne krissi demez. Benim ona maddi bir yüküm yok. Senin lüksüne yetişemiyorum diyecek bir durumu yok. Benim ondan tek beklentim ilgi ve sohbet. Komşu olur iş ortamı olur ailesi olur hiç mi sorunu yok hiç mi ya krissi çok sıkıldım iki bira alayım Da oturalım diyecek durumu yok? Valla bunaldım artık

sabah kahvaltıya gidelim mi diyor şimdi bana. Hayır tabii dedim. Çünkü gittiği yerde benimle ilgilenmiyor ki. Konuşmuyor da. Canı dışarda kahvaltı yapmak istemiş beni alet ediyor. Malımı biliyorum artık. Gideceğim süs biberi gibi geri geleceğim. Elimi tutmak yok, sarılmak yok foto çekmek yok. Eeee 50 yaşında 30 senelik evli miyim ben elimi eteğini hayattan çekmiş??? Canım istiyor ya. 29 yaşında bir kadınım daha. Niye yaşamayayım? 10 sene sonra canım hiç birini istemeyecek ki zaten 🥺

Yapmayın ama
Bir adım atmış sizde icabet edin
Anlıyorum gayret bekliyorsunuz kahvaltıyı fırsata çevirin
Mesela kahvaltıya giderken telefonları evde bırakmayı teklif edin bakalım, nasılsa beraberiz arayanda ulaşamasın bir iki saat muhabet edelim deyin, bir deneyin bakalım

Vay be aldatan karısını geri döndürmeye çalışan erkeklerde varmış

Back
X