Pozitif duruyor canım sağlık ocağı geç çıkartıyor benim bulunduğum şehirde hem öyle hem sabahlari bakıyor istersen ya pazartesi ver yada bir acile kramp oldunu bildirerek baktırKızlar dpo 9 bugün ve adetime 4 veya 5 gün var yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Hiçbir hamilelik belirtim yok sadece dün çok hafif kaşık ağrım oldu ve akıntım geldi başka da belirti yok bugün dayanamadım test yaptım test markası NOVACHECK doğruluk payı var mıdır lütfen günlerdir buraları okuyorum test yapıp pozitif olup negatif görenler çok var sağlık ocağına gitsem bugün cuma ne zamana çıkar acaba ne yapmam lazım yardım edin nolur
Çok teşekkür ederim cevabınız için peki bu testi hiç duymuş muydunuz yani hep prodoctor falan okudum ben test güvenilir midir acaba bilginiz var mıPozitif duruyor canım sağlık ocağı geç çıkartıyor benim bulunduğum şehirde hem öyle hem sabahlari bakıyor istersen ya pazartesi ver yada bir acile kramp oldunu bildirerek baktır
Hayır canım hiç duymadım aslında yapmadım da o testi ama istersen bir kan ver bugünÇok teşekkür ederim cevabınız için peki bu testi hiç duymuş muydunuz yani hep prodoctor falan okudum ben test güvenilir midir acaba bilginiz var mı
Hayır canım hiç duymadım aslında yapmadım da o testi ama istersen bir kan ver bugütayğ
Bu şehire yeni tayinimiz çıktı hastane nerededir hiç bilmiyorum eşimi de boşuna ümitlendirmek istemiyorum. Acaba gidip başka bir test alıp onunla da denesem miHayır canım hiç duymadım aslında yapmadım da o testi ama istersen bir kan ver bugün
Elinizdeki test yalancı pozitif çıkartıyor. Daha güvenilir bi testle yapmanızı öneririmBu şehire yeni tayinimiz çıktı hastane nerededir hiç bilmiyorum eşimi de boşuna ümitlendirmek istemiyorum. Acaba gidip başka bir test alıp onunla da denesem mi
Şimdi gidip awox alıp bide onu deneyeceğim peki sizce adete 4 gün kala çok mu erken yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçtiElinizdeki test yalancı pozitif çıkartıyor. Daha güvenilir bi testle yapmanızı öneririm
Evet awox güzel bi marka. Normalde 9 gün erken bi 11 gün geçmesi lazım en azındanŞimdi gidip awox alıp bide onu deneyeceğim peki sizce adete 4 gün kala çok mu erken yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti
Şimdi awox aldım o zaman denemeyip yarın mı denesemEvet awox güzel bi marka. Normalde 9 gün erken bi 11 gün geçmesi lazım en azından
Sabah ilk idrarla deneŞimdi awox aldım o zaman denemeyip yarın mı denesem
Hiçbir adet veya hamilelik belirtim yok çok tuhaf şekilde normalde adetten 4 5 gün önce göğüslerim aşırı şişer ağrı yapmaya başlardı mesela geçen ay belim ve karnım aşırı ağrımıştı adet öncesi hatta hamilelik sanmıştım. Ama bu ay ne adet ne hamilelik belirtisi var. Sadece dün akşama kadar akıntım oldu o kadar. Testi erkenden se olsa yapayım da negatifi görüp aklımdan atayım demiştim şimdi daha da kafaya taktımSabah ilk idrarla degiç
Naptın canım dediğin gibi de olur birdaha başka bir testle deneBu şehire yeni tayinimiz çıktı hastane nerededir hiç bilmiyorum eşimi de boşuna ümitlendirmek istemiyorum. Acaba gidip başka bir test alıp onunla da denesem mi
Canım gittim 2 adet awox test aldım hemen. Negatif çıktı ama şöyle. Yani ben heyecandan iki test arasında 15 dk falan vardı yani ilk pozitif çıkan testten 15 dk sonra awox testi yaptım negatif çıktı. Chatgbtye sordum idrarım henüz seyrelmeden yani beklemeden yaptığım için negatif olabilir diyo. Yarın veya pazar günü ilk idrarda yapayım dedim ama bilemedim çok kafam karıştı vallahiNaptın canım dediğin gibi de olur birdaha başka bir testle dene
En azından idrarın biraz beklemesi gerekiyor canım elinde varsa yarın sabah ilk idrarın la yap olmadı regl gününü beklersinCanım gittim 2 adet awox test aldım hemen. Negatif çıktı ama şöyle. Yani ben heyecandan iki test arasında 15 dk falan vardı yani ilk pozitif çıkan testten 15 dk sonra awox testi yaptım negatif çıktı. Chatgbtye sordum idrarım henüz seyrelmeden yani beklemeden yaptığım için negatif olabilir diyo. Yarın veya pazar günü ilk idrarda yapayım dedim ama bilemedim çok kafam karıştı vallahibir negatif bir pozitif test
Evet öyle yapacağım canım ya yarın yda pazar günü bir daha awox ile deneyeceğim eğer onda de pozitif olursa pazartesi sağlık ocağına gidip kan veririm inşallahEn azından idrarın biraz beklemesi gerekiyor canım elinde varsa yarın sabah ilk idrarın la yap olmadı regl gününü beklersin
İnşallah pozitif görürsün canım haber bana da Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyuEvet öyle yapacağım canım ya yarın yda pazar günü bir daha awox ile deneyeceğim eğer onda de pozitif olursa pazartesi sağlık ocağına gidip kan veririm inşallah
Sen hamile misin canımİnşallah pozitif görürsün canım haber bana da Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu
Geçen ay ben bu markadan test yaptım. İlk negatifti bikaç saat sonra net ikimci cizgi cıktı o mutlu oldum ama kan verdim. Negatif umarım sen hamilesindir. Allah isteyen herkese nasıp etsinÇok teşekkür ederim cevabınız için peki bu testi hiç duymuş muydunuz yani hep prodoctor falan okudum ben test güvenilir midir acaba bilginiz var mı
Benim hemen 2.dk falan belirdi çizgi aslında ama bilemedimGeçen ay ben bu markadan test yaptım. İlk negatifti bikaç saat sonra net ikimci cizgi cıktı o mutlu oldum ama kan verdim. Negatif umarım sen hamilesindir. Allah isteyen herkese nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?