• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylik 3 bine buyuk sehirde gecinebilir miyim?

Diger konudaki gibi beylikduzunden sariyere gidersen ancak benzin parasi 3000.

Ben evimle ayni sokakta calisiyordum tek kurus yol masrafim yoktu.

Biz ne hesaplarsak hesaplayalim, havada.

Ağzı sıkı maşallah , çocuk durumu bile muallakta, kaç gündür bize bile söylemiyor. Bı de hirkayla otururum üşümem, köyden salça getirir yerim, karanlıkta otururum yeter ki Sarıyer'de oturuyorum diyeyim bı de sarı saçlarım bozulmasın diyecek kadar gözü kara. Görmüş geçirmiş tayfadan , bordo bereli bu, nerde görsem tanırım... ben ikna oldum valla, yapar bence
Ahhah neyi hatırladım şimdi, yaprak dökümünün kızları,üst katta yırtık yorganlarla yatarken alt katta parti veriyorlardı,zengin gonca avında😅
Konu sahibi sizi tenzih ederim,arkadaşa cevaben yazdım🤗

Uf İstanbulu bilmemde ne olacak bu Türkiye'nin hali. 🙄 2-3 ay önce tr deydim, (iç anadoluda minnoş bir şehirimizde), kuzenim beni waffle yemeye götürmek için davet etti. Gayet ortalama bir kafeye gittik. Yıllar önce öğrenciyken o kafeye çok giderdim hatta. Bildiğim yer. Öğrenci yeri gibi. Neyse annem ben kuzenim birer waffle yedik birer su içtik. Hesap 172tl geldi. Ben çok bozuldum, kala kaldım. Çıkışta dedim ki özür dilerim bu ne pahalanmış bura bilsem gelelim demezdim, 3 waffle a ve suya 172 tl verilir mi yaaa. İçime oturdu resmen, en azından allahtan ben ödemedim hesabı o davet etmişti.:KK45: Yoksa 3 gün falan uyuyamazdım herhalde.

Uf İstanbulu bilmemde ne olacak bu Türkiye'nin hali. 🙄 2-3 ay önce tr deydim, (iç anadoluda minnoş bir şehirimizde), kuzenim beni waffle yemeye götürmek için davet etti. Gayet ortalama bir kafeye gittik. Yıllar önce öğrenciyken o kafeye çok giderdim hatta. Bildiğim yer. Öğrenci yeri gibi. Neyse annem ben kuzenim birer waffle yedik birer su içtik. Hesap 172tl geldi. Ben çok bozuldum, kala kaldım. Çıkışta dedim ki özür dilerim bu ne pahalanmış bura bilsem gelelim demezdim, 3 waffle a ve suya 172 tl verilir mi yaaa. İçime oturdu resmen, en azından allahtan ben ödemedim hesabı o davet etmişti.:KK45: Yoksa 3 gün falan uyuyamazdım herhalde.
yurtdışındasınız euro ya da dolar kazanıyorsunuz ama hesabı iyi ki ben ödemedim diyorsunuz.sizinle gelenler de anne ve kuzen ha.başka da yorumum yokk.banlanmak istemiyorumm :işsiz:

yurtdışındasınız euro ya da dolar kazanıyorsunuz ama hesabı iyi ki ben ödemedim diyorsunuz.sizinle gelenler de anne ve kuzen ha.başka da yorumum yokk.banlanmak istemiyorumm :işsiz:
Bu arada market, tekstil ya da diğer giderler o kadar artmış ki türkiyede eskiden evet euro kazanan için ucuz olur gibi gelirdi. Ben mesela oraya gelirken boş bavulla gelip dönüşte içinde şampuan, pirinç, makarna, yeni kıyafet falan ordan alıp doldurup dönüyordum. Burda 1 ay bişey almıyordum, hesaplı oluyordu. Ama bu sefer öyle yapmadım. 🙄 Markasız trendyolda bir beyaz düz beyaz tshirt 100 lira olmuş, burada markasız 2-3 euro bulunur. Şampuan deseniz 28tl verdim normal elidor mu pantene mi her ne ise, burada 1.9 - 2 euro o markalar. Yani Türkiye artık avrupalıya da pahalı olmuş. Böyle giderse seneyeden itibaren ucuz tatil yeri olarak seçilen yer olarak kalmayacak gibi duruyor.

sanırım bu şekilde zengin sevgili ya da koca bulabileceğini düşünüyor.yoksa soğukta oturarak pahalı parfüm kıyafet almanın mantığı ne?
evet de zenginler genelde kendi sosyal çevresinden insanlarla evlenir...adam bir şekilde etkilenip hasbelkader evine gelecek ev buz damı, yorganlarla ısınılıyor..
zengin olmayanların zengin görünme çabasını trajikomik buluyorum

Bu konuda zaten şöyle bi saçmalık var, geçinebilir miyim diye sormuş ama geçinebileceğini kanıtlamak için çok didinmiş, zaten bu kadar eminse geçineceğinden ( ki ben de şahsen geçinilebileceğini düşünüyorum) bu konuyu neden açmış, insanlara neden sormuş ki? Bu kişi istanbulu hiç bilmeyen bi insan değil belli, ne nerden ucuza alınır bilirim diyor, hangi semtte kira ne kadardır fikri var, istanbulu bilmese de sorsa neyse, niye böyle bi konu açmış anlamadım, bi yerden sonra iddialaşmaya dönmüş olay
Çocuğu olduğunu sanmıyorum ama, anne olsaydı ısrarla benim çocuğum yok diyemezdi, dili varmazdı burnu sızlardı, benim de 2 evladım var, şakasını bile yapamam çocuğum yok diye, belki cidden 3-5 kişi kullandılar bu üyeliği?

Bu konuda zaten şöyle bi saçmalık var, geçinebilir miyim diye sormuş ama geçinebileceğini kanıtlamak için çok didinmiş, zaten bu kadar eminse geçineceğinden ( ki ben de şahsen geçinilebileceğini düşünüyorum) bu konuyu neden açmış, insanlara neden sormuş ki? Bu kişi istanbulu hiç bilmeyen bi insan değil belli, ne nerden ucuza alınır bilirim diyor, hangi semtte kira ne kadardır fikri var, istanbulu bilmese de sorsa neyse, niye böyle bi konu açmış anlamadım, bi yerden sonra iddialaşmaya dönmüş olay
Çocuğu olduğunu sanmıyorum ama, anne olsaydı ısrarla benim çocuğum yok diyemezdi, dili varmazdı burnu sızlardı, benim de 2 evladım var, şakasını bile yapamam çocuğum yok diye, belki cidden 3-5 kişi kullandılar bu üyeliği?
Öyle olsa site gerekeni yapar mıydı? Cidden çok iyi niyetlisiniz😀

Geçmiş olsun ek işe başlamanız gerekecek 😁
Kendim için değil konu sahibi için sordum, ama durum gerçekten bu...sağlık harcaması , yeterli beslenme ,üstbaş, hobi olmadan yaşamaya geçinmek deniyor. Bu geçinmek değil, bunun adı sürünmek diyenler de şükürsuz olmakla suçlanıyor

Back
X