- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
- Konu Sahibi tombilibaykus
İstanbul kitapçısında pandeminin yoğun döneminde Akmar pasajina gitmem gerekmisti çocukların kitapları için,en son o zaman ugramistim,sonra küstüm gitmedim bir daha:)Eneee ben mesajları tamamlayana kadar konu karışmış.
Çok alakasız olacak ama yine de gönder tuşuna basıyorum:))
Hahaha benim gezdirdigim turistler de Türkiye'ye bir bütçe ayırıyorlar, ama benimle tanışınca resmen ülkeye döviz birakamadan günü 5 euroya kapatıyorlar:) hatta yine İstanbul'un ulaşımı zor olmayan bir gölünde kano yapiyoruz bazen. O da sadece 70 TL - bir saat sürüyor. Manzarası şu şekil
Eki Görüntüle 2950003
Aslında Ankara da çok güzel bir şehir etkinlik açısından. Ankara'da da devlet tiyatroları var.
Hatta önümüzdeki hafta İstanbul'dan turneye UÇMAK geliyormuş. Lütfen bilet bulmaya çalış, 7'den 70'e herkesi hayran bıraktıracak bir oyun.
Ayrıca cimri de çok güzel , Ankara dt'de. Çok hoş şeyler var.
Ve Ankara'da başkent tiyatro var. Eskiden ucretsizdi sanırım,ama şimdi tam bilet 7 TL
Bak 17 Kasım cumartesi "sinek kadar kocam olsun başımda dursun" oyunu var. +18 bir oyun,keyifli olabilir sanki. Ben olsam bilet alirdim. Ayrıca Ankara'da da opera bale binası var diye biliyorum. Bence bir takipte kal^^
Hala kitapçi ya, ve hala çok güzel:) hatta aynısından Karaköy iskelesinde de var.
Tavsiye ederim
Instagram'da Kultur_istanbul sayfasını takipte kal,bazen muzik etkinlikler de oluyor içeride
Son bir tavsiye; yer kalmış mıdır bilmiyorum ama cumartesi şerefiye sarnicinda arp - flüt ve vals etkinliği var. Ve tabii ki ücretsiz. Üstelik ücretsiz biletler önceden alındığı için biletsiz insanlarin geldiği,kalabalık bir etkinlik de olmuyor. Umarım yer kalmıştır, ilgisini çeken paylastigim sayfadan kaydolur. Gelen varsa tanışırız da hem:)))
Eki Görüntüle 2950330
Belki de yeniden duzenliyorlardi, kitap düzenleri cilizlasmis,nostaljik hediyeler kayıplara karismis:/

Sen ne diyorsun bir öğrenci harçlığını kazanamaz mi bu sekilde,Dolmabahçe çevresine yürüme mesafesinde kalıyor,yapabilse çok güzel olurdu ..