- 26 Kasım 2017
- 1.057
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi tombilibaykus
Cok zor. Çok çok tasarruflu olmak lazım. Bunun kışı var, ulaşımı var, marketi pazarı var, ekstra harcama illa çıkar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşarsın da nasıl yaşarsınMerhabalar,aylik kira ve faturalar haric 3 bine istanbulda gecinebilir miyim?istanbula tasinacagim.elimde aylikn3 bin kaliyor ve korkuyorum.koyden salcami,menemenligimi ,findigimi getiririm.bilmiyorum iatambulda yasayanlar bi fikir verebilir misiniz?tekim,cocuk yok
Yani faturalar icin tahmini 1000tl ciktim 3000 kaldiFatura nasıl hariç yani ev kendinizin olsa da fatura ödemiyor musunuz
Ne kadar gerekli rahat yasamak icinYaşarsın da nasıl yaşarsın
Market yeme icme 500 600 u gecmez ki tekim zatenMarket yemek içmek masrafını eklersek kıyafet gezmek imkansiz
Ne kadar gecinmeniz icin ueterlidir mesela ben de kiyafetten vs kisamam sanirimBen olsam geçinemezdim. Kıyafet, kozmetik gibi özel ihtiyaçlarımı kısamam asla. Yani benim gibi marka tutkunu iseniz zor. Eğer bunlar sizin için önemsizse sadece temel ihtiyaçlarınızı karşılayarak da rahatlıkla geçinebilirsiniz sanırım.
Temizlik malzemesi vs 200 olsaMarket yeme icme 500 600 u gecmez ki tekim zaten
Bir kazaga 200 den fazla vermem aylik bana 1000 tl kiyafete yeter,1000 tl gezsem hallolur fivi bakalim kabul edecegim sanirimStandardiniza gore degisir.
Gecinmeniz gerekiyorsa 3 bine mutlaka gecinilir ama 3 bine göre gecinilir.
Bu sabah 2 kahve 2 sandvic aldik ve 76 tl tuttu. Lüks degil ortalama bir yer. Karsisinda divan vardi herhalde ordan alsam 120 falan tutardi, ama kose basinda simitci de vardi mevzu doymaksa 5 liraya 2 simit de vardi. Skala cok genis.
Dun de kazak baktim 2395 liraya da vardi 179 liraya da. Eminim daha uygunu da daha pahalisi da vardir.
Bir kazaga 200 den fazla vermem aylik bana 1000 tl kiyafete yeter,1000 tl gezsem hallolur fivi bakalim kabul edecegim sanirim
Rahattan kastınıza göre, yemekte ne yiyeceğinize, sosyal hayatınıza ve giyim kuşamınıza göre değişir. Ben minimum 6 ile yaşayabilirim ama kendimi sıkarım, başkası 2 bin ile yaşar mercimek nohut yer.Ne kadar gerekli rahat yasamak icin
Kira 3500Kira icin ne kadar butce ayirdiniz? O konuyu kacirdim galiba. Suan kira bence en zorlayici kalem.
Buyuk sehirde normal bi insan gezip,istedigini yiyop icip tek basina ne kadara yasar kastim bu.mercimek de yerim severim :)) ama hep yiyemem.elbette.normal.insan standartini soriyorum isteRahattan kastınıza göre, yemekte ne yiyeceğinize, sosyal hayatınıza ve giyim kuşamınıza göre değişir. Ben minimum 6 ile yaşayabilirim ama kendimi sıkarım, başkası 2 bin ile yaşar mercimek nohut yer.