valla canım eviniz sizin olursa herhangi bir borucunuz olmazsa 2000 -2500 tl yeter....
ama ev boracu yada başka bişey varsa rahat 4000-4500 maaş lazım çocuğuda katarsan cnm
sana kendimden örnek vereyim......bundan 4 sene önce bende çalışıyordum 1200 tl maaş alıyordum....eşimde 2500 tl toplamda 3700 tl o zaman çocuk tedavisine çok harcadık
ama öncesinde ev aldık borcunuda ödedik ....gezdik tozduk....evime istediğim gibi alışveriş yapardım, her hafta sonu dışarıda çıkardık....vs.vS.
ama şimdi ikizlerim var evdeyim....çalışmıyorum...üstekik ev aldık yeni eşim 3150 tl maaş alıyor... 1100 krediye gidiyor ....şimdide rahatım çok şükür ama sosyal olamıyoruz pek...sinemaya gitmek??dışarıda istediiğimizde yemek yemek ,eğlenceye gitmek vs.vs...
hee mutsuzmuyum hayır değilim...başında eşimle çok kazandık ,,,yedik içtik gezdik tozduk aldık vs.vs.. yaşanmışlık ,doyum insanın gözünü doyuruyor....
ve olduğu kadari ile mutlu olabiliyorsun.....evimize istediğimizi alabiliyoruz,çocuklarımıza isteklerini karşılaşıyoruz, vs.vs... tabi para yönetimi hep bendedir....
ayrıca ist. oturuyorum ben