aylik iğne kullananlar

ikizannesiyim2

Ya kırdığının kalbi ALLAH seviyorsa..!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
248
193
23
Ben 1 yildan fazladir aylik igne kullaniyorum bi yan etkisini gormedim ama kilo almaya basladim. Igneyi kullandiktan sonra 12bila 12 kilo arasinda aldim kendimi cok kotu hissediyorum suan 73 kiloyum 1.63 boyundayim. Ne yapsam veremiyorum hemsire bunun normal oldugunu ilacin kilo yaptirdigini soyledi.
Daha da kilo almaktan korkuyorum hap kullanmayi dusunuyorum ama oda kilo aldiriyor diye duydum.
Ne yapmaliyim bilgisi olan varsa yardim lutfen

Dogum kontrol hapinin yan etkisi daha az.
Bunyeye gore de degisir.
Kadin dogum doktorunuzla gorusseniz bu konuyu kendinize en uygun yontemi belirlersiniz

az ye bol su iç.
dogum kont. hap veya ıgneler hepsi aynıdır.
tek farkları birini tek tek içersin diğerini ay ay.
eger spiral taktırırsan kilodan kurtulur başka sorunlar ile karsılaşırsın
regl başlamadan 2 gun onceden kuru agrı
regl gunlerinin uzun veya kısalması
kanama artabilir azalabilir
yerinden oynarsa dokt. gidip yeniletmen laxım.
yerinden oyarsa gebe kalma ihtimalin %50 50

Ben 1 yildan fazladir aylik igne kullaniyorum bi yan etkisini gormedim ama kilo almaya basladim. Igneyi kullandiktan sonra 12bila 12 kilo arasinda aldim kendimi cok kotu hissediyorum suan 73 kiloyum 1.63 boyundayim. Ne yapsam veremiyorum hemsire bunun normal oldugunu ilacin kilo yaptirdigini soyledi.
Daha da kilo almaktan korkuyorum hap kullanmayi dusunuyorum ama oda kilo aldiriyor diye duydum.
Ne yapmaliyim bilgisi olan varsa yardim lutfen

Dogum kontrol hapinin yan etkisi daha az.
Bunyeye gore de degisir.
Kadin dogum doktorunuzla gorusseniz bu konuyu kendinize en uygun yontemi belirlersiniz
Doktoruma sordum kilo aldiracagini soyledi. Bu ay hap kullanmayi dusunuyorum birde onu deniyecem

az ye bol su iç.
dogum kont. hap veya ıgneler hepsi aynıdır.
tek farkları birini tek tek içersin diğerini ay ay.
eger spiral taktırırsan kilodan kurtulur başka sorunlar ile karsılaşırsın
regl başlamadan 2 gun onceden kuru agrı
regl gunlerinin uzun veya kısalması
kanama artabilir azalabilir
yerinden oynarsa dokt. gidip yeniletmen laxım.
yerinden oyarsa gebe kalma ihtimalin %50 50
Kiloma dikkat ediyorum az yiyince ayniyim. Dikkat etmesem hizla kilo aliyorum ama veremiyorum bu ay hapa gecmeyi dusunuyorum deniyecem

Ben kesin cozum istiyorum 3 cocugum var. Esim izin verse kendimi bagliyacam da izin yok yasim da 24 ileride bi tane daha istiyormus ama ben kesinlikle istemiyorm
Masallah durumunuz cok iyi demek simdiden 3 cocuk var daha 4. dusunuluyor :) kesin cozum aslinda sizin dediginiz ama esiniz anlayissiz. Zamaninda bir doktor demisti degme bosuna hormon almaya icme o ilaclari cok zararli diye. Bende icmedim zaten

Ben iki yıldır kullanıyorum. Hiç kilo almadım. Her bünyede farklı etki yaratıyor olabilir.

:KK12:
Masallah durumunuz cok iyi demek simdiden 3 cocuk var daha 4. dusunuluyor :) kesin cozum aslinda sizin dediginiz ama esiniz anlayissiz. Zamaninda bir doktor demisti degme bosuna hormon almaya icme o ilaclari cok zararli diye. Bende icmedim zaten
Durum iyide ben ev hanimiyim aksama kadar cocuklarla ugras kendime hic vakit ayiramiyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin ama benden bu kadar

Ben iki yıldır kullanıyorum. Hiç kilo almadım. Her bünyede farklı etki yaratıyor olabilir.
Dogru kimsine de iyi gelmiyor zayiflatiyor ben ikizlerimden once kullandigim zaman asiri kilo vermistim bu yil neden boyle kilo aldiriyor anlamadim

Ben de bir aydir yazz kullaniyorum kilo bile verdim.

Back
X