Evet doğma buyume ıstanbul dayim . Benim tum ailem burda ama herkes geçim derdine dusmus çalışıyor kimse kimseyle gorusmuyor bile .14 yıldır ayni yerde muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum ama oğlum icin gecen ay istifami acikladim . Son zamanlarda burdan sıkılmıştim kalabalik trafik hersey pahali
Oğluma dogal organik yediricem diye göbeğim çatlıyor . Saglik hizmetini bile devletten zor alıyoruz . Ee durm böyle olunca eşime burda tek maasla yasam kalitemiz dusene kadar ki büyük ihtimal duser tasi taragi toplayalim gidelim dedim . Esim kayseri li yani oraya yerlesicem . Bu teklifi ben yaptim

ama ben zaten surkeli oraya gider gelirim iki üç ayda
Seviyorim orasini aileyi onlarla meraklıyız birbirimize. Hem oğlum kalabalik aile de buyur hemde ikinci cocuk yapmam daha kolay olur diye dusundum . Esime de haksızlık evlendihimizden beri ist. Onun ailesinden cevresinden uzak kaldi hep
. Yilbasinda oğlumu alip bir hafta kaldik biz önümüzde ayda onlar gelecek hem torunun doğum gunu icin hemde ramazan hazırlığı icin . Ay cenem düştü.
Ama idareni bilirsen hesabını tutarsan yeter diye düşünüyorum . Cunku her ay bakim kozm kıyafet alınmıyor tabi kisinin hayat standardı da önemli . Liste halinde git fiyat arastirmasi yap . Once birikim sonra harcama seklinde git . Ev ekonomisi de böyle ayarlıyorum ben