Aylık Kredi Kartı Borcu

3 farklı bankadan kredim kartım var, bu ay total 110.000 tl ödedim.
Bana kart ile alışveriş daha mantıklı geliyor özellikle böyle enflasyon ortamında. Hele hele taksit imkanı varsa

3 farklı bankadan kredim kartım var, bu ay total 110.000 tl ödedim.
Bana kart ile alışveriş daha mantıklı geliyor özellikle böyle enflasyon ortamında. Hele hele taksit imkanı varsa
Ben kredi kartıyla özellikle peşin fiyatına taksit seçenekli alışverişleri yapıyorum

Bir de kredi kartımın hesap kesiminde benzin market kasap vs alışverişlerimi yapıyorum 40 gün sonra maaşta ödüyorum

O ara elimdeki tl ile altın alıyorum

Ben de peşin fiyatına taksit imkanı varsa acımıyorum
Bu ay köpeğin mamasını 3 taksit aldım

Ben de peşin fiyatına taksit imkanı varsa acımıyorum
Bu ay köpeğin mamasını 3 taksit aldım
Ben her şeyi kredi kartı ile alıyorum. Nakit harcamam çok az. Genelde 25 bin civarı ekstrem oluyor. Kısmaya çalışıyorum ama her ay bişey çıkıyor.

Bu ayki toplam harcama tutarı 36950 tl

Dağılımı şu şekilde

Kredi kartı ile harcama 14887 tl
Nakit harcama 22063 tl

Ben de yaz ayında harcama dağılımım çok artıyor. Kartın birinde 22 bin diğer kartta 9 bin borç var. kartın içinde 5 ay boyunca düzenli gelecek 15 bin tl taksit var ( araba sigortası telefon kaskosu lasitk süpürge kıyafet taskitleri vs vs var) Eylülde kemer sıkma moduna geçicem.

Ben geçen ay ipin ucunu kaçırmışım biraz 140.000 kredi kartı ödedim az önce. Önümüzdeki ay düğünüm var. Bu ayki harcamalar da bundan aşağı kalmaz.

Benim her ay ortalama 20/25 bin arası geliyor. Geçtiğimiz ay 21900 ödedim. 10 bin TL BES'e gidiyor birde bitmek üzere olan taksitlerim var. Taksitler bitirip her ay sadece BES odemeyi düşünüyorum kredi kartımdan. Alışkanlık oldukça insanın harcayası geliyor. Kontrolü ele almam lazım yine.

Bu ay kart borcum 28 bin. 8 bini eşimin taksitle aldığı alışverişi. 20 bin de benden. Ne kadar kıssam da 20 binin altına inemiyorum

Bu ayki toplam harcama tutarı 22668 tl

Dağılımı şu şekilde

Kredi kartı ile harcama 11846 tl
Nakit harcama 10822tl

Bu harcamaların dışında tuttuğum yaklaşık 6500 tl civarında bir para çıkışı oldu

Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Kredi kartı borcum 25 bin lira. 5 bin lirasına altın almıştım. Aylık harcamam 20 bin lira

Eylül ayı toplam harcama tutarı 19315 tl

Dağılımı şu şekilde

Kredi kartı ile harcama 13284.5 tl
Nakit harcama tutarı 6030.5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…