Aynadaki biz miyiz?

kişiliğimiz bilinçaltında kendini beğenmeye meyillidir, aynalarda kendimizi olduğumuzdan biraz daha güzel gördüğümüz doğru. ama belimiz inceyken dana gibi çıkmamız falan bence hala 21. yüzyılda olmamıza rağmen kameraların boyutlandırma sıkıntısından mütevelli diye düşünüyorum. en azından kendimi bu konuda ikna ettim, aksi görüşlere kapalıyım :D

kişiliğimiz bilinçaltında kendini beğenmeye meyillidir, aynalarda kendimizi olduğumuzdan biraz daha güzel gördüğümüz doğru. ama belimiz inceyken dana gibi çıkmamız falan bence hala 21. yüzyılda olmamıza rağmen kameraların boyutlandırma sıkıntısından mütevelli diye düşünüyorum. en azından kendimi bu konuda ikna ettim, aksi görüşlere kapalıyım :KK70:
Aksini diyenin ağzına tuvalet terligiyle vurmak lazım bence zaten

Ayna da güzelim fotoğraflar da çirkin çıktığım için foto çekmiyorum cidden hayal kırıklığı😂

O zaman moralleri düzelteyim, normal zamanda, aynada kendimizi gördüğümüzden %10 kadar daha fazla çekici görünürmüşüz. Okuduğum yeri hatırlamıyorum kaynak veremem ama inanmayı seçelim ve mutlu mesut gezelim bence 😂

Düzeltme: Tekrar araştırdım, oran %20 ye çıktı hadi yine iyiyiz 😂

Fotoğraflar aynı yansıması değildir ki, nereye zoomlandı, orantı ne alındı, renk ve değerler nedir gibi birçok parametre var.
Ağacın yanında filinta gibi çıkarsınız, bir çocuğun yanında dana gibi.
Düzlemde değilseniz dana gibi çıkarsınız, öne düşük durduysanız öyle, teniniz parlamışsa da öyle gibi gibi.

O mükemmel fotolar için mükemmel duruşlar vardır, dümdüz durup olduğunuz gibi görünmenizi beklemenize şaşırdım😂

Evet 0 fotojeniklik hele ki kalabalıksa ortam karşıdaki çekene kadar elim kolum kaşık gözüm Allah vere

O zaman moralleri düzelteyim, normal zamanda, aynada kendimizi gördüğümüzden %10 kadar daha fazla çekici görünürmüşüz. Okuduğum yeri hatırlamıyorum kaynak veremem ama inanmayı seçelim ve mutlu mesut gezelim bence 😂

Düzeltme: Tekrar araştırdım, oran %20 ye çıktı hadi yine iyiyiz 😂

Ay yemin et 😄😄😄 ama sana bişi diyim mi ben de onu aynada kendimizi olduğumuzdan daha güzel görürmüşüz diye okudum sanırım

15 aylık kızım bile fotoğraflarda gerçekte olduğundan farklı çıkıyor. Bence kesinlikle fotoğraflardakiler gerçek değil. Ama aynadakiler de değil. Gerçekte nasıl göründüğümüzü ancak başkasının gözüyle bakarsak bilebiliriz. Asla öğrenemicez. 🥲

15 aylık kızım bile fotoğraflarda gerçekte olduğundan farklı çıkıyor. Bence kesinlikle fotoğraflardakiler gerçek değil. Ama aynadakiler de değil. Gerçekte nasıl göründüğümüzü ancak başkasının gözüyle bakarsak bilebiliriz. Asla öğrenemicez. 🥲

Nasıl sorcaz benimki çok güzelsin diyor ama yani eh yani ortalama filan da diyemez 🤣

Back
X