- 16 Ocak 2018
- 497
- 166
- 103
- 31
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
-
Benli olan taraf mı cnm? Orası törpülenen yer :) o taraf bıngıl bıngıl içi zaten.Ama umarım burun ucum da böyle değildir normalde :/Sağ taraf ödem olabilir daha çok yeni burnun korkma
Özelde yazayım cnmkime oldunuz ameliyatinizi?
Ucu bu kadar belirsiz yönde değildi ilk amwliyatımdan burun oturunca. Acaba yine düzelir miSag tarafin ust kisminda , sol tarafnda burun ucumda sislik var
Daha çok erken canım sabret biraz kontrollere düzenli gitBenli olan taraf mı cnm? Orası törpülenen yer :) o taraf bıngıl bıngıl içi zaten.Ama umarım burun ucum da böyle değildir normalde :/
Masaj verdi doktorum o tarafa. Bastırarak yap dedi. Bir süre düz oluuor ama yine şişiyor. Acaba bastırmakda tetikler mi ödemi?Daha çok erken canım sabret biraz kontrollere düzenli git
Sanmıyorum canım bende bastırarak yaptım ödem senle alakalı çok tuzlu falan yeme ananasta çabuk bitiyormuş ödemi aklında olsun birde bol su içMasaj verdi doktorum o tarafa. Bastırarak yap dedi. Bir süre düz oluuor ama yine şişiyor. Acaba bastırmakda tetikler mi ödemi?
Aynen tuzlu baharatlı seyler yemiyorum pek. Tesekkürler cnm :)Sanmıyorum canım bende bastırarak yaptım ödem senle alakalı çok tuzlu falan yeme ananasta çabuk bitiyormuş ödemi aklında olsun birde bol su iç
Yaaa cok üzüldümTelefonla karşıdan çekilmiş görüntü esastır.
Yüz asimetrisinin de bunda payı olabilir. Benim de aynadan baktığımda burnum ve yüzüm düz normal çıkıyor ama karşı çekimde burnum hafif yamuk çıkıyor. İnsanların bizi karşıdan gördüğü görüntü telefonla karşıdan çekilmiş görüntüdür. Aynadaki değil.Yaaa cok üzüldüm( telde burun ucu biçimsiz cıkıyor. Dudak üst cizgisinde aynı hizada cıkmıyor:/ ama kafamı kaldırım baktıgımda aynı hizada. Düz cektiğimde değil gibi:/
Anladım peki :/Yüz asimetrisinin de bunda payı olabilir. Benim de aynadan baktığımda burnum ve yüzüm düz normal çıkıyor ama karşı çekimde burnum hafif yamuk çıkıyor. İnsanların bizi karşıdan gördüğü görüntü telefonla karşıdan çekilmiş görüntüdür. Aynadaki değil.
Ayna görüntüsüyle cekince tuhafıma gitmiyorTelefonda iki turlu cekim var biri ayna goruntusu digeri duz olan yanlismiyim duzeltin beni :) tam tersine cevirip ayari degisebiliyosun dur hemen umitsizlige kapilma bi de oyle cek
Öf karisik isler :) hem ona bakarsan herkesin baktigi gordugu bence farkli beyine giden algılar ne bileyimAyna görüntüsüyle cekince tuhafıma gitmiyorama diğer türlü tuhafıma gidiyor. Ama karsımızdaki bizi aynadaki halimizin tam tersi görüyormus. Sag sol değişiyor. :/
Ama haklısın mantıklı bişi söyledinÖf karisik isler :) hem ona bakarsan herkesin baktigi gordugu bence farkli beyine giden algılar ne bileyimsonunda yedim bnde kafayi neler diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?