Aynadaki görüntü ? Telefonda ki mi?

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
497
166
103
31
Merhaba arkadaslar ben revizyon olalı 17 gün oluyor. Sol burun sırtı törpülendi. Sag burun sırıtına da kıkırdak eklendi kulaktan. Yalnız burnum aynada gözüme düz gelirken . Tel de foto cektiğimde burun sırtım ve burun ucum eğri görünüyor. Tamam sol tarafım daha ödemli normal eğri görünmesi. Sağ tarfaımda ki ödem cok az. Ama burun ucuma bir müdahele yapılmadı tekrar. Acık ameliyat oldum. Burun ucumda bir garip cıkyor telde. RESMİM telin arka kamerasından cekildi.

Eklentiler

• D9694222-965F-4AAA-87C0-A912BA4AE52D.webp
    D9694222-965F-4AAA-87C0-A912BA4AE52D.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 122
Yaaa cok üzüldüm :KK43:( telde burun ucu biçimsiz cıkıyor. Dudak üst cizgisinde aynı hizada cıkmıyor:/ ama kafamı kaldırım baktıgımda aynı hizada. Düz cektiğimde değil gibi:/
Yüz asimetrisinin de bunda payı olabilir. Benim de aynadan baktığımda burnum ve yüzüm düz normal çıkıyor ama karşı çekimde burnum hafif yamuk çıkıyor. İnsanların bizi karşıdan gördüğü görüntü telefonla karşıdan çekilmiş görüntüdür. Aynadaki değil.

Telefonda iki turlu cekim var biri ayna goruntusu digeri duz olan yanlismiyim duzeltin beni :) tam tersine cevirip ayari degisebiliyosun dur hemen umitsizlige kapilma bi de oyle cek

Telefonda iki turlu cekim var biri ayna goruntusu digeri duz olan yanlismiyim duzeltin beni :) tam tersine cevirip ayari degisebiliyosun dur hemen umitsizlige kapilma bi de oyle cek
Ayna görüntüsüyle cekince tuhafıma gitmiyor😀 ama diğer türlü tuhafıma gidiyor. Ama karsımızdaki bizi aynadaki halimizin tam tersi görüyormus. Sag sol değişiyor. :/

Ayna görüntüsüyle cekince tuhafıma gitmiyor😀 ama diğer türlü tuhafıma gidiyor. Ama karsımızdaki bizi aynadaki halimizin tam tersi görüyormus. Sag sol değişiyor. :/
Öf karisik isler :) hem ona bakarsan herkesin baktigi gordugu bence farkli beyine giden algılar ne bileyim:KK64::rolleyes::confused: sonunda yedim bnde kafayi neler diyorum

Back
X