aynadaki goruntu ve foto arasinda fark

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Ayyy sacma gelecek simdi
Duzgunce anlatmaya calisiyim sizde sizde de oluyor mu soyleyin bakalim

Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Hic boyle dusunen var mi kendinde ?

Bence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Ama telefonu elime alip bi selfi ceksem bi video ceksem allah diyorum bu nasil salak sapsal bi ifade bu kim yaa ne alaka olmus diyorum sinirim bozuluyove merak ediyorum disardan bakinca aynadaki gibi mi yoksa videoyada fotodaki gibi mi gorunuyorum diye

Evet nedense aynalarda daha kusursuz, mükemmel görünüyoruz hani şu zayıf gösteren aynalar var ya güzel gösteren aynalar da mı var acaba :KK45:

evet bu bana da oluyor. ama mesela masanızdaki bir objeye gözünüzle dikkatlice bakın sonra da fotoğrafını çekin ne kadar farklı çıkıyor görürsünüz. odak noktası vsye göre dümdüz kağıt ve üstündeki yazılar bile farklı çıkabiliyor. ben de bu konuya çok takıyordum çoğu kişi gerçekte aynada değil fotoğraftaki gibisinizdir diyor. ben buna inanmıyorum çünkü fotoğrafta objeler bile farklı çıkıyor. en basiti bir manzarayı kediyi köpeği güzel bulup çekmek istemişsinizdir. ardından fotoğrafa bakınca hayal kırıklığı tabi :110:

bu hemen herkese olur.

fotoğraf dediğin aynadakinin aksi yönde gösteriyor değil mi? yani saçın aynada sağa ise yatıkise foto onu ters çevirip sola yatık gösteriyor.

ama maalesef insanlar bizi aynadaki gibi görmüyor, fotoğraftki gibi görüyor.

yeni telefonla bende de oluyor bu

telefondaki mercek balık gözü gibi bir şey yüz kemiklerim normalden farklı çıkıyor bu da bana farklı ve tuhaf geliyor ondan

eskiden hiç böyle bi düşüncem olmamıştı normal foto makineleriyle normal çıkıyorum ayrıca fotojenik olduğumu söylerler.

Aynı sorun var bende.aynaya bakıyorum beğeniyorum ama fotoğraf çekip bakınca aşırı farklı geliyor.bende konu açacaktım hatta ama saçma gelir diye çekindimo_O

Ayyy sacma gelecek simdi
Duzgunce anlatmaya calisiyim sizde sizde de oluyor mu soyleyin bakalim

Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Hic boyle dusunen var mi kendinde ?
Bende de tersi oluyor hatta herkes bana fotojenik diyor :D herkesin bı derdi var ama öyle şeylere takılma tatlım eminim çok hoş bir bayansindir

Back
X