aynadaki görüntümüz mü? fotoğraftaki görüntümüz mü?

Hergün fotograf çekinecekmiş gibi hazırlanırsak hem aynadaki görüntümüz hem çekilen fotograflar bizi tatmin eder.:9:
Açıkcası saçlarım formunda olduğunda ve rujum varsa olay tamamdır.
Aynadakiyle aynı etkiyi görüyorum fotografta. Zaten ruj olmazsa aynada da beğenmiyorum kendimi.:52:

Konuyu görünce aklıma şey geldi;

Hic kimse nüfus cüzdanındaki fotograf kadar çirkin, facebooktaki fotoğrafları kadar güzel değildir

:)

ayna tabisi :27: genelde fotograf çektirileceği zaman 10'un üstünde çektiririm ki alternatifim bol olsun, hep elerim fotografları çünkü :27: gerçi ben bir kere aynadan çekmiştim kendimi, yine o kadar güzel çıkmadı :27: demek ki benim aynam başka yaw :16:

nasılsa ikiside benim ama aynada daha güzel olabiliyo bazen insan resimde kendini görünce bu benmiyim diyo çünkü aynada güzel duruyosun heralde fotograf makinesi ile ilgili bir sorun bizimle alakası yok yani:1::1::1:

şimdi kızlar şöyle bişi var ama Yaradılış olarak ALLAH bizi mükemmel yaratmış yani gözümüzün megapixeli çok yüksek 576 megapikselmiş
bu böyle o yüzden herkes kendini ayna da daha güzel görür bana göre
çünkü fotoraf makinaları ne kadar net ve gerçekci çekebilir ki neticede kul icadı bişi:34:

Son düzenleme:
Bende fotoğraf çekinmeyi sevmem, farklı çıktığımı düşünüyorum. Aynayla kankayız :27:
Bir arkadaşım var profiline attığı fotoları görünce çok güzel buluyorum ama gerçekte o kadar da güzel biri değil tuhaf :44:

kesinlikle ayna... Fotoğraflarda güzel çıkabilmem için 10 tane foto çekmek gerek sanırım anca birini beğenebilirim :D ama aynada sürekli kendime aşık geziyorum :D Ama foto ya gelince hayalkırıklığı yaşıyorum :(

herkesde ayna dmiş yalnız değilmişim :)

Konuyu görünce aklıma şey geldi;

Hic kimse nüfus cüzdanındaki fotograf kadar çirkin, facebooktaki fotoğrafları kadar güzel değildir

:)

ve tabi fecebook profil fotoğraflarıyla, başkaları tarafından etiketlenmiş fotoğrafların farkını da unutmamak lazım :)

ve tabi fecebook profil fotoğraflarıyla, başkaları tarafından etiketlenmiş fotoğrafların farkını da unutmamak lazım :)

Ben coğunda ufo gören masum köylü gibi cıkıyorum :1:

aynada kendi yansımanı görüyorsun kendini kısacası :) kameralar olduğun odanın ışığına vs. değişiyor kaliteside önemli tabi bence bu kadar takma dısarda fotoğraf cektir ışıklı alanda gunduzleri cok güzelde cıkar eminmki..

Ah kizlar ah! Sizinki de dert mi... Ben aynada hala iyi sayilirim, 20li 30 lu yaslarda cok da fotojeniktim, simdi nedense iyi kalite fotograf makinalari yok galiba!!:1: Neyse bunlari bosverdim ama kamera cekimlerini ne yapsam? Ben yillarca kendimle "erkek gibi kiz" olmamla ovunmustum.. Kamera cikti mertlik bozuldu, video cekimlerinde bakislarim ve tavirlarim ayni donmelere benziyor!!....:21: :53:

Son düzenleme:
hahaha konu harika :9:

aynadaki ben: :12:
fotoğraftaki ben: :37:

o yüzden ben de hep merak ediyordum bu sorunun cevabını :)

kesinlikle aynadaki halimi daha çok beğeniyorum. bazen fotoğraftaki halime bakıp bu kim ya dediğim olmuştur:))

odadaki aynayla banyodaki ayna arasindafark var, hatta banyodaki iki ayna arasinda bile. tamamen isiga bagli.

sonuc olarak los isik ayna, bol isik fotograf daha guzel oluyor.

dert değil ama çok merak ettiğim bir konu

ben kendime aynada bakınca kendimi güzel görüyorum fakat fotoğraflarda hiç beğenmiyorum sanki daha solgun görünüyorum çirkin çıkıyorum o yüzden fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum

size de böyle oluyor mu?

sizce gerçek olan hangisi aynadaki görüntümüz mü? fotoğraftaki görüntümüz mü?

Kesinlikle ayna.. Fotoğrafta ben de kötü çıkıyorum :24: Fotojenik olmak başka bir şey sanırım :26:

Fotoğrafta Işık,açı,duruş,renk olayı var ki başa bela.. Bir kere cilt makyajı şart (bebek gibi cilde sahip değilseniz) en küçük cilt kusurları bile kabak gibi çıkıyor :31:

mesela,düz bir fotoğrafta başınızı hava kaldırırsanız,boynunuz yüzünüzle birleşmiş gibi çıkabilir,rahmetli Özal gibi gıdınız var sanırsınız :1: bunu engellemek için hafif başı öne eğmek lazım,boyuna çene altına gölge düşürmek yüzünüzü ortaya çıkartır :34:

Back
X