Aynaları yadirgamak?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Her aynada kendini ayni gorebilen var mi? Ben mesela yillardir her gun baktigim,cok alistigim banyo aynasindan farkli bi aynaya bakinca kendimi yadirgiyorum. Yaptigim sac makyaj bile tuhaf geliyo

Çok normal...nedenini bilmiyorum ama aynalar farklı...ben en güzel portmantomun boy aynasında görünüyorum mesela

Gardroptakinde ise şişman ve kısa..hatta cildim bile tuhaf o aynada

A
Her aynada kendini ayni gorebilen var mi? Ben mesela yillardir her gun baktigim,cok alistigim banyo aynasindan farkli bi aynaya bakinca kendimi yadirgiyorum. Yaptigim sac makyaj bile tuhaf geliyo
Aynalar gerçek görüntümuz değilmiş biliyor musun
Diğer insanlar bizi kendimizi aynada gördüğümüz gibi görmezmis

annemlerin salonundaki ayna tam arkadan güneş ışığını yansıtıyor yüzünüzdeki en ince kusuru bile gösteriyor herkes çok çirkin görünüyor

A

Aynalar gerçek görüntümuz değilmiş biliyor musun
Diğer insanlar bizi kendimizi aynada gördüğümüz gibi görmezmis
Mümkün değil....
Atıyorum annem, ben bakınca da aynı görüyorum..aynada yan yanayken de..hatta fotolarda da :)

Çok normal...nedenini bilmiyorum ama aynalar farklı...ben en güzel portmantomun boy aynasında görünüyorum mesela

Gardroptakinde ise şişman ve kısa..hatta cildim bile tuhaf o aynada

Ya benim derdim guzellik degil ben ayni benim. Ama hani alıştığımız bi goruntu vardir onu ariyorum hep

Mümkün değil....
Atıyorum annem, ben bakınca da aynı görüyorum..aynada yan yanayken de..hatta fotolarda da :)
Yok İşte öyle değil o
Ben de çok uzulmustum duydugumda ama bilimsel bi açıklaması vardı
Odaklanan nokta diye sen kendi göz hizandan bakıyorsun aynaya
Ben sana aynada baktığımda yan taraftan profilde bakıyorum
Google a yazarsan videoyu bulursun anlatiyorlardi

Çok ilginç ya, ürktüm ama

İnceliyeyim bi

Kozmetik marketlerdeki aynalarda insani resmen cirkin gosteriyo psikolojim bozuluyo bakmak istemiyorum

Kozmetik marketlerdeki aynalarda insani resmen cirkin gosteriyo psikolojim bozuluyo bakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…