- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Oturma odasına güneş vuruyosa daha ayrıntılı gosteriyodur
Cevabını bilsem bu konuyu acmazdim.........Ama bu ordaki yuzumun gercek yuzum oldugunami geliyor? Yuzum cok lekeli ve kuru duruyor. Butun gun oylemi gezmis oluyorum?
Spot lambası gibi bi şey di mi
Beyaz böyle yaklasinca saç derisi görünüyor kel gibi
Burun kocaman oluyor
Kaslar siliklesiyor
Ya benim evimde de var o lanet ayna
Hahahaha
Estafurullah
Evet insanlar bizi daha çirkin görüyor
Aynada yüzümüzü simetrik görüyoruz tam karşıdan baktığımız için
Ama yüzümüz normalde asimetrik
Yani gördüğümüzden daha çirkiniz
Asansorleri ben de seviyorumEn sevdiğim ayna asansorumuzun aynasıevdeki aynaları sevmiyorum
Ben LC w da aynaya bakınca ağzım burnumu eğik goruyomAyyyyy hele bazı mağazaların aynaları yok mu lc waıkıkı gibi. Yaptığım makyaj bozuk daha 1 gün önce aldırdığım bıyıklarım çıkmış gibi görüyorum resmen
Ben LC w da aynaya bakınca ağzım burnumu eğik goruyomyaptığım makyaj dan midem bulaniyo ozguvenimi kiriyo resmen demekki yanlız degilmisim
Yanlız olmadığımı duymak iyi geldi :)Aynı ben valla bi kendimden soguyorum kabini terk ediyorum falan
şöyle düsün, çirkin insan cirkindir.. güzel görünmez ne aynada ne fotoda ama güzel insan tam tersi.. haa cirkinde görünebilir ama bu onun güzel oldugu gercegini degiştirmezHer aynada kendini ayni gorebilen var mi? Ben mesela yillardir her gun baktigim,cok alistigim banyo aynasindan farkli bi aynaya bakinca kendimi yadirgiyorum. Yaptigim sac makyaj bile tuhaf geliyo
Kız kendimden korktum heee gidip şarkı falan söyleyip test edeyim sesimiTa kendisibu konudan sonra tüm aynaları gezdim. Makyaj yaptığım ayna banyoda onda normal tavanda ışık var. Ama diğerine geçince kabus oluyor her şey :) ayrıca evet biz yüzümüzü simetrik görüyoruz aslında o bizim yüzümüz değil,normalde daha farklıyız. Oyuzden arkadaşlarımızın güzel çıkmışsın dediği bir resim bize iğrenç geliyor. Alakasız ama sesimiz de bizim duyduğumuz ses değil aslında,kulaklarda eco yaptığı için farklı duyuyoruz. İnsanlar video da duyduğumuz o iğrenç sesi duyuyor yani bizi en iyi biz bilmiyoruz.
Ben kendimi güzel görüyorum ama alistgim görüntü olmuyor aynadaşöyle düsün, çirkin insan cirkindir.. güzel görünmez ne aynada ne fotoda ama güzel insan tam tersi.. haa cirkinde görünebilir ama bu onun güzel oldugu gercegini degiştirmez
Ben de denedim ama hangi aynaya bakcam anlamadimBen denedim baktım bu iki aynayı 90 derece birleştirip bakma işini, orda gördüğüm halim daha güzel.Zaten bazı mağazaların giyinme kabinlerinde de böyle aynalar var ordayken de güzel geliyordum kendime.
Bu saatten sonra gören görmüş beni artık gerçi, nasıl görüyorlarsa aynen devam etsinler napalım...
Ben de denedim ama hangi aynaya bakcam anlamadim
Yani yan aynaya baktigim görüntüye mi doğru mu anladimBen karşı taraftan yansıyan görüntümün yansımasına baktım. Yani kendi görüntünle göz göze gelmediğin tarafa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?