Aynaları yadirgamak?

Normal, sonuçta ayna da bir ürün, bir eşya. Kimisi bozuk, kimisi değil. Hepsinin özellikleri farklı olabiliyor kaldı ki ortam ışığı faktörü falan da var.

Her aynada aynıyım 'ayna ayna söyle bana benden güzel var mı şu dünyada ' diyorum
Şaka bi yana ortamdaki ışık çok etkiliyo . Ama ben gerçekten çokta farklı bulmuyorum kendimi ne bileyim aynı gibiyim hep

Genel görünüş itibariyle ne bilim tam da anlatamıyorum derdimi. Alistigim goruntumu diğer aynalarda bulamiyorum
İki aynaya 90 derece acıyla kesistir boyutları önemli değil
Arada kalan senin gerek görüntün
Alıştığın görüntü ne bilmiyorum ama o görüntü insanların bizi gördüğü halimiz

Anlamadım neyi kesistircem
Aynaları 2 aynayi
Nasıl anlatayım ki biri duvar aynası mesela digeri de kucuk yuz aynalati var ya dikdortgen işte küçük aynayi duvar aynasina dik olarak yaSLA
Googleye 90 derece kesisim yaz
Görsellerde ayna fotoğrafı var kesismis
Onun gibi yap

Ha
annemlerin salonundaki ayna tam arkadan güneş ışığını yansıtıyor yüzünüzdeki en ince kusuru bile gösteriyor herkes çok çirkin görünüyor
Daha kotuymus =) son sayfalarda gerçek görüntümuzu nasıl görebiliriz onu yazdım =)

Anamm demek ki o yüzden benim herif aynaya bakıp bakıp kendini beğeniyor hiyartoo

Yani insanlar bizi daha çirkin görüyor ayna daha güzel gösteriyor öyle mi kafam karıştı :))

Benimde ara lavabo var oradaki aynanın tam üstünde ışık var aman allahım o nasıl bir çirkinlik, o nasıl bir cilt hergun depresyona giriyorum ona bakınca. Ama evdeki diğer aynalarda sorun yok

Bakın test edin LCW giyinme kabinlerindeki aynalar çok çirkin gösteriyor diğer mağazalarda bu sorunu yaşamıyorum. Lc'den çıkınca hemen kozmetikçiye gidiyorum :)

Benimde ara lavabo var oradaki aynanın tam üstünde ışık var aman allahım o nasıl bir çirkinlik, o nasıl bir cilt hergun depresyona giriyorum ona bakınca. Ama evdeki diğer aynalarda sorun yok
Spot lambası gibi bi şey di mi
Beyaz böyle yaklasinca saç derisi görünüyor kel gibi
Burun kocaman oluyor
Kaslar siliklesiyor
Ya benim evimde de var o lanet ayna

Ha

Anamm demek ki o yüzden benim herif aynaya bakıp bakıp kendini beğeniyor hiyartoo

Yani insanlar bizi daha çirkin görüyor ayna daha güzel gösteriyor öyle mi kafam karıştı :))
Hahahaha
Estafurullah

Evet insanlar bizi daha çirkin görüyor
Aynada yüzümüzü simetrik görüyoruz tam karşıdan baktığımız için
Ama yüzümüz normalde asimetrik
Yani gördüğümüzden daha çirkiniz

Ben o kadar hazirlaniyorum, susleniyorum sabah odamda. Sonra oturma odasinda aynaya gidiyorum cok daha farkli, hasta gibi gorunuyorum. Helede okuldan dondugumde, yuzumdeki bb kremmi silinmis oluyor yoksa aksamlara dgru i berbat ayna dahadami berbat gosteriyor anlamadim. O aynaya baktiktan sonra " ben bu yuzlemi gezdim butun gun ya??"diyorum. Yarim saat yuzumu inceliyorum guzel bulmuyorum kendimi. Aynayi atasim var.

Oturma odasına güneş vuruyosa daha ayrıntılı gosteriyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…