- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Peki hangi aynaya guvenicezKozmetik marketlerdeki aynalarda insani resmen cirkin gosteriyo psikolojim bozuluyo bakmak istemiyorum
Cilt olarak mı soruyorsunPeki hangi aynaya guvenicez
Genel görünüş itibariyle ne bilim tam da anlatamıyorum derdimi. Alistigim goruntumu diğer aynalarda bulamiyorumCilt olarak mı soruyorsun
Yüz hatları vs olarak mı
İki aynaya 90 derece acıyla kesistir boyutları önemli değilGenel görünüş itibariyle ne bilim tam da anlatamıyorum derdimi. Alistigim goruntumu diğer aynalarda bulamiyorum
Anlamadım neyi kesistircemİki aynaya 90 derece acıyla kesistir boyutları önemli değil
Arada kalan senin gerek görüntün
Alıştığın görüntü ne bilmiyorum ama o görüntü insanların bizi gördüğü halimiz
Aynaları 2 aynayiAnlamadım neyi kesistircem
Konu başlığını ayakları yadırgamak olarak okudum ve banyo ayağı dışında diye devam ettirdim.. iyi değilim ..
Teşekkürler yapicamAynaları 2 aynayi
Nasıl anlatayım ki biri duvar aynası mesela digeri de kucuk yuz aynalati var ya dikdortgen işte küçük aynayi duvar aynasina dik olarak yaSLA
Googleye 90 derece kesisim yaz
Görsellerde ayna fotoğrafı var kesismis
Onun gibi yap
A
Aynalar gerçek görüntümuz değilmiş biliyor musun
Diğer insanlar bizi kendimizi aynada gördüğümüz gibi görmezmis
Daha kotuymus =) son sayfalarda gerçek görüntümuzu nasıl görebiliriz onu yazdım =)Şaşırdım açıkçası acabà daha mı güzel daha mı kötü goruyorlardir :))
annemlerin salonundaki ayna tam arkadan güneş ışığını yansıtıyor yüzünüzdeki en ince kusuru bile gösteriyor herkes çok çirkin görünüyor
Daha kotuymus =) son sayfalarda gerçek görüntümuzu nasıl görebiliriz onu yazdım =)
Spot lambası gibi bi şey di miBenimde ara lavabo var oradaki aynanın tam üstünde ışık var aman allahım o nasıl bir çirkinlik, o nasıl bir cilt hergun depresyona giriyorum ona bakınca. Ama evdeki diğer aynalarda sorun yok
HahahahaHa
Anamm demek ki o yüzden benim herif aynaya bakıp bakıp kendini beğeniyor hiyartoo
Yani insanlar bizi daha çirkin görüyor ayna daha güzel gösteriyor öyle mi kafam karıştı :))
Oturma odasına güneş vuruyosa daha ayrıntılı gosteriyodurBen o kadar hazirlaniyorum, susleniyorum sabah odamda. Sonra oturma odasinda aynaya gidiyorum cok daha farkli, hasta gibi gorunuyorum. Helede okuldan dondugumde, yuzumdeki bb kremmi silinmis oluyor yoksa aksamlara dgru i berbat ayna dahadami berbat gosteriyor anlamadim. O aynaya baktiktan sonra " ben bu yuzlemi gezdim butun gun ya??" Diyorum.Aynayi atasim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?