AYNALARLA BARIŞMAYA BENDE VARIM!

ahsen1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
258
92
38
merhabalar...ben 26 yaşındayım.çevreminde tabiriyle çok şükür güzel bir simaya sahibim.lisede 55 kilo civarlkarındaydım 54-55. evlilik zamanı stres vs 48 e kadar düştüm. evlenince yemek yemeyi çok sevdiğimden ve evde doğal olarak okuldaki gibi hareket olmadığından 63 kiloya çıktım.diyete başladım spor falan.57 ye indiğimde hamile olduğumu öğrendim veeee 27 kilo alarak 84 kilo ile doğuma girdim.eve döndüğümde kabustu giyecek hiiç bişeyim yoktu:( neyse sonra vermeye başladım ara ara diyet yaparak.sonradan kafama iyice takmıştım 1.5 yaşındaydı oğlum ve 53 kiloya kadar indim.Sonrası malum iradesizlik yine aldım.ilk doğumumu 2007 de yapmıştım.şimdi 2. oğlum var.ekimde 2 yaşında olacak ve ben yine taktım kafaya 55 olmak istiyorum.Günlükten önce diyete başladım şimdi 61.8 kg yim,yürüyüş falanda yaptım.şimdi 15 gün kadar bi rahatsızlığımdan dolayı yürüyüş vs spor yapamıcam sonra olcak inş.bu arada 2. doğum sonrası eve geldiğimde 78 kiloydum.
Haydi arkadaşlar "artık yeter diyelim ve yola devam edelim"...

Kahvaltım:
1/2 ince kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates - salatalık
6 zeytin
az peynir
şekersiz çay

ara : 1 elma ve yeşil çay içiorum
öğle : yarım tabak sulu tavuk yemeği
yeşil çay ve gün boyu bol su
akşam :çiğ köfte lavaşları incecik oluyor onu ikiye böldüm ve 1 dürüm yedim +1 bardak ayranla

merhaba günlüğüm....bu günde geçti ama bir sebepten dolayı moralim çoook bozuk.yaaa bu yemek yeme derdi yüzünden neydim ne oldum.zayıf olsam bile vücudum eskisi gibi olmayacak.keşkee keşkee yemeseydim böyle olacağına.çok üzgünüm çok.nefret ediyorum yemek yemekten ve böle söylesemde sonra dönüp dolaşıp nasıl yiyorum yaaaa:(((
akşam yemek falan yedikten sonra yine eski halim ve şimdiki vücudum derim kıyaslayınca hakikatle yüzleşince sinirlerim alt üst olsu.
Giden günler geri gelmez keşkeee böyle olmasaydı.çok kötüyüm...

fıstıklar yaaa bir kızı izledim. 355 kiloymuş ve 1 yılda tam 210 kilo verdi. ehhhh biz burda 5 10 20 neyse işte veremioz

kimseciklerde yok aşk olsun hani destek :((

Merhaba. Kilonuzu bu kadar dert etmeyin bence. Ne güzel diyete başlamışsınız, 60lardasınız, dediğiniz gibi 5,10 kilo vermek hiç de zor olmasa gerek.

Olacak. Sadece bunu düşünün ve geçmişte olanları unutun. Önünüze bakın sadece.

Belki hatayla, belki iradesizlikle, belki yemeğe olan duskunlugunuzle, her ne sebeple olursa olsun o kilolarda bir şekilde parmakları olan 2 oğlunuza da kocaman gülümseyin. Iyi ki varlar. Iyi ki varsınız.

Iyi akşamlar. :)

Merhaba. Kilonuzu bu kadar dert etmeyin bence. Ne güzel diyete başlamışsınız, 60lardasınız, dediğiniz gibi 5,10 kilo vermek hiç de zor olmasa gerek.

Olacak. Sadece bunu düşünün ve geçmişte olanları unutun. Önünüze bakın sadece.

Belki hatayla, belki iradesizlikle, belki yemeğe olan duskunlugunuzle, her ne sebeple olursa olsun o kilolarda bir şekilde parmakları olan 2 oğlunuza da kocaman gülümseyin. Iyi ki varlar. Iyi ki varsınız.

Iyi akşamlar. :)
canım yaa çok teşekkür ederim.değilmi geçmişe takılmamalıyım olanla ölene çare yok ancak psikolojimi alt üst ederim.

Günaydııınnn :) herkesin günü çoook güzel mutlu huzurlu süper olsun inşaAllah. herkese çelikten irade diliyorum :KK15:

Zayıflamak için basit öneriler

Zayıflamak için basit öneriler
Kilo vermek için her yolu denediniz ama yine de sonuç aynı mı? İşte uygulamanız gereken kurallar...

Eğer diyet yapıyor ve beslenmenizi salata, ızgara ve diyet ürünlerle sınırlıyor, ekmeği kıstığınız halde bir türlü kilo veremiyorsanız yanlış yoldasınız! Aşağıdaki basit önerilerle hayat tarzınızda değişiklikler yaparak zayıflayabilirsiniz:

• Ayakta durarak veya yürüyerek daha fazla zaman geçirin.

• Ev veya bahçe işlerine daha çok zaman ayırın.

• Bir şey getirip götürmek için çocuklarınızı yollamayın.

• Telefonla konuşurken ayakta durun.

• Merdivenleri birkaç kalori yakma fırsatı olarak görün ve kullanın.

• Her gün yarım saat daha az televizyon izlemeye çalışın. TV izlerken ütü yapın.

• Kısa mesafelerde araba kullanmayın. Markete gittiğinizde en uzak köşeye park edin.

• Her gün düzenli yürüyüş yapın. Hafta sonları park yürüyüşleri ve bisiklet gezileri yapın, yüzün.

• Fırsat buldukça dans edin.

• İzlemekten zevk aldığınız bir spora başlayın.

• Ev işi yaparken hareketli müzikler dinleyin.

• Öğün atlamayın. Sabah kalktığınızda görebileceğiniz bir yere "kahvaltı et" yazılı bir kağıt asın. Kahvaltıyı akşamdan hazırlayın. Kahvaltı yapmadığınızda hissettiklerinizi bir kağıda yazın.

• Tatlı yemek istediğinde bir bardak su için veya 100’e kadar sayın. Tatlı yemeye başlarsanız 15 kez derin nefes alın.

• Canınız yemek istediğinde kendinizi ince hayal edin.
• Yemeğe başlamadan önce 50’ye kadar sayın.

• Her lokmadan sonra çatalı elinizden bırakın ve bir yudum su için.

• Yemek süresini uzatın. Çünkü tokluk duygusu en erken 10, ortalama 20 dakikada oluşur.

• Kızartmalardan uzak durun.

• Ekmeğe tereyağı sürmeyin.

• Sosları yemeğinizden ayrı olarak isteyin.

• Yağsız sebzeleri tercih edin.

• Kremalı soslu yiyecekleri seçmeyin.

• Bol su için.

• Tatlı yerine, sık yemediğiniz bir meyveyi deneyin.

• Bir öğünde fazla yerseniz, bir sonraki öğünü sadece peynir ve salata ya da yoğurt ve salata ile geçiştirin.

10 altın kural

1- Yemek yaparken ölçülerinizi küçültün. Daha az miktarda yemek yapın.

2- Alışverişe gitmeden önce bir liste hazırlayıp listeye sadık kalın.

3- Kendi siparişiniz olmayan yemekten yemeyin.

4- Yemeğinizi bitirir bitirmez sofradan kalkın.

5- Artan yemekleri içi görünmeyen kaplarda saklayın.

6- Yemeğinize konsantre olun, yemek yerken televizyon seyretmeyin, kitap gazete okumayın.

7- Şişmanlatıcı gıdaları kesinlikle evde bulundurmayın.

8- Tatlıya başlamadan önce biraz bekleyin ve hâlâ gerçekten aç olup olmadığınıza karar verin.

9- Her öğünde bol miktarda su için. (Günde en az 1.5 litre)

10- Bir şeyler atıştırmak istediğinizde sizi oyalayacak uğraşılar bulun

Kahvaltı Menüm : 1 dilim ekmek - 1 haşlanmış yumurta - 6 zeytin - peynir (biraz fazla yedim) - domates salatalık - şekersiz çay

ayran detoksu yapıorum bugün bakalım nasıl olacak
sabah klasik kahvaltımı yaptım.1 tencere ayran içine 1 tabak kadar haşlanmış yeşil mercimek 1 avuç kadar haşlanmış nohut ve bol nane koydum,tadı süper.2 saatte 1 içilio akşam 8 de son.2 gün uygulanıomuş.regl döneminde olduğum için hızlanmak için yaptım.

ımmm öğle 12.45 te içmiştim saat 4 te de koca bi tabak tükettim ayranlı besinimi.tadını seviyorum oyüzden hiç sıkıntı olmuyor ayranı ssevmeyen yoktur zaten herhalde.bakalım nasıl olacak

yaklaşık 1 aydır diyette olduğumdan iyice alıştım herhalde hiç acıkmıyorum valla iyi girdim ben bu diyet moduna.sadece yürüyüş yapamamam kötü.yakın bir zamanda geç,irdiğim bir rahatsızlıktan dolayı istirahat etmem gerekiyor inş yakında yürürüm.6-7 kilo vermem lazım

Back
X