• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYNALARLA BARIŞMAYA BENDE VARIM!

pazardan pazara tartılma günüm acaba yarın kaç kilo çıkacağım. Ayy sabırsızlanıyorum biran önce vermek için şu kiloları bir daha almamak üzere. Çok güzel kıyafetler var dayanamıyorum almak istiyorum.inş bir hafta sonra çıkçam valla alışverişe dayanamayacağım.1 haftalık sürecim nasıl geçecek bakalım olmadı 1 beden daha küçüğünü alırım nasıl olsa vereceğim çıktım bu yola:)))

byu arada saat 18.30 da ayran detoksumu içerek kapadım günü.saat 20.00 a kadar sürebilir ama ben 18.00 civarı kapıorum günü bu aralar.yeşil çayımı da içtim 3 bardak + bol su

ve bugün tartıldım 60.3 gr. dün akşam 10 buçuk civarı metabolizmam lavaşlamasın diye 3 tane siyah kuru üzüm yemiştim .
birlikte destekle yürümek isteyenler varsa ben buradayım:)

pazar kahvaltı : yarım dilim ekmek - 1.5 kadar haşlanmış yumurta - 8 zeytin -peynir - domates ve herzamanki gibi şekersiz çay
akşama kadar ayran detoksuna devam inş.:KK46: :KK45::KK47::KK15::KK15::KK15:

canım erhaba topiğin hayırlı bol eksili olsun:KK15:
öncelikle ilk sayfayı okuyunca çok üzüldüm. depresyone girmeküzeresin buna sakın izin verme.:KK63:
ben ramazanın ilk günü karar vermiştim diyet yapmaya 86 kilo ile.
olmadı oruç tutuyordum ramazan diyeti yapıyordum kg verdigimide hissediyordum.
daha sonra böbregimden rahtsızlandım ve oruç tutamaz hale geldim. 5 gün sonra oldu bu. geri kalan 25 gün diyete başladım 2 sonra gece kendimi dolaba gömülü buldum.
istiyordum zayıflamayı çok da takıyor üzülüyordum. başlıyor ama bitiremiyordum. sonra yanlış yaptıgımı anladm. saglıklı beslenicektim. bunu anlamam 1 ayımı buldu. ve 1 ayda yapıp bıraka bıraka 83e indim. saglıklı başlamaya gecen cuma başladım. ve bu cuma 81 kg çıktım. vakit kaybetme. sadece doğru yolu bul. başarılar diliyorum:KK68:

canım erhaba topiğin hayırlı bol eksili olsun:KK15:
öncelikle ilk sayfayı okuyunca çok üzüldüm. depresyone girmeküzeresin buna sakın izin verme.:KK63:
ben ramazanın ilk günü karar vermiştim diyet yapmaya 86 kilo ile.
olmadı oruç tutuyordum ramazan diyeti yapıyordum kg verdigimide hissediyordum.
daha sonra böbregimden rahtsızlandım ve oruç tutamaz hale geldim. 5 gün sonra oldu bu. geri kalan 25 gün diyete başladım 2 sonra gece kendimi dolaba gömülü buldum.
istiyordum zayıflamayı çok da takıyor üzülüyordum. başlıyor ama bitiremiyordum. sonra yanlış yaptıgımı anladm. saglıklı beslenicektim. bunu anlamam 1 ayımı buldu. ve 1 ayda yapıp bıraka bıraka 83e indim. saglıklı başlamaya gecen cuma başladım. ve bu cuma 81 kg çıktım. vakit kaybetme. sadece doğru yolu bul. başarılar diliyorum:KK68:

teşekkür ederim dila cım.evet doğru söylüyorsun.sağlıklı ve düzenli ömür boyu dikkat etmem gereken bir bünyem var.sadece sabırsızlanıyorum bir an önce istediğim hedefe ineyim ve o kiloda normal diyetle muhafaza edeyim diyorum.destek verdiğin için çok sağol herzaman bekliyorum.depresyona girmek istemiyorum çevremdeki herkesi çok etkilerim çünkü.

rica ederim canım her zaman uğrarm sakın brakma. unutma sana zayıflamışsın dediklerinde ne kadar mutlu olacagını

bugün de bitti şükür yemek faslı. ayran detoksuna bugün biraz bişiler girdi.1 dilim şeftali yedim birde öğlen sade domates ve sucuk pişirip azıcık yedim.sonra ayranlı besine devam.
canım sütlü kahve istiyor içerim herhalde 1 saat sonra falan...

rica ederim caım bende günlüğüme beklerim
bu kızı yeniden büyütmeliyim adı aram motorundan bulabilirsin öptüm

Inşallah en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz. Bu arada çok azimli gördüm sizi Tebrikler. Boyunuz kaç acaba? Çünkü kilonuz gayet normal geldi bana.

Inşallah en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz. Bu arada çok azimli gördüm sizi Tebrikler. Boyunuz kaç acaba? Çünkü kilonuz gayet normal geldi bana.

elhamdülillah şimdi kilom iyi.1 ay önce 67 - 68 kiloydum.böyle azim yapmadan bir türlü olmuyıor canıma tak etti sonunda.boyum 1.65 doktorlar ideal kilomun 57 olduğunu söylüyor.bende en fazla 57 olmak için uğraşıyorum.hatta 55 olsam al ver oluyoır ya ayarlarım işte.

Arkadaşlar biliyor musunuz insan hızlı yiyince ve diyetten dolayıda yediklerimizide azalttığımızdan sofraya oturmakla kalkmak bir oluyor buda psikolojimizi bozuyor. Ben artık mutlaka yemek öncesi su içiyorum sofrada da bulunduruyorum aralarda içiyorum,lokmalarımı küçük küçük alıp ağzımda tadını almaya çalışıyorum çiğneyerek,lop lop yutunca bişi anlaşılmıo. deneyin çok faydalı

arkadaşlarr bu saatte meyve yedim karpuz ve üzüm bide oğluma sütlü bebe bisküvisi yedirdim ama bitirmedi azıcık kalanıda ben yedim öff yaaa. yediğim iki meyvede şekerliymiş bayağı üzüldüm.neyse pes etmek yok .herhalde tartı gününü atlattım yaa onun rahatlığı vardı.bu hafta 1 buçuk kilo vermeyi hedefliyorum bakalım ne olacak.

canım günaydın takma kafana sadece meyveyi gündüz vakti yemeye dikkat et.

canım günaydın takma kafana sadece meyveyi gündüz vakti yemeye dikkat et.
günaydın tatlım aynen artık erken saatlerde yemeye dikkat edeceğim.bugün ailemle dışarıda kahvaltı yaptık malum hiç yazmama gerek yok hamurlu şeyler ekmek falan çok yemedim ama yinede midem şişti ağrıdı bayağı az yemeye alışmışım.hemen telafisini yapacağım inş.

olmadı buuuu
böyle şeylerle herp karşılaşıcaksın. her seferinde yiyeceksen olmazz

eyvah
olmadı buuuu
böyle şeylerle herp karşılaşıcaksın. her seferinde yiyeceksen olmazz
bir azar geldi bile :) sabah çok yediğim için öğle olarak zaten sabah geç yemiştim ikindi diyelim 6 tane siyah kuru üzüm yedim.şimdide akşam yemeği olarak yoğurtlu semizotu yiyeceğim bu kadar.bol su ve 2 bardak yeşil çay...

yemeye devam edersen bu azar hep gelir canmın içi bozma,öğün atama, vaktinde ye altın anahtar bu

Back
X