Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
destekçim yaşam koçum ne olacak dahacanım günaydın estagfrullah ya ne hocası
destekçim yaşam koçum ne olacak dahabaşka topikte kızlarla grup olarakta gidiyoruz ama ne biliim kendi günlüğümde olsun istedim.sende olmasan iptal etçem valla burayı. değerlisin yani şekerim hocam sayılırsın :)
yaa var tabi beni gariban mı sandınoo bizim kızın günlüğü varmışşş:)))
zor mu oluyo bilmem ki ayrı günlük açmayı düşünmedim hiç, bilmiyorum zorluğunu ama olmaz bencee:)yaa var tabi beni gariban mı sandın![]()
:) beklerim yani kuzum buraya da.gerçi her iki tarafa da yazmak zor oluo ne yapsamki.senle mi devam etsem acaba?
Aminnn. Diyorm ya bide kiloyu koruma gunlugu acicaz diye hahaneyse canim gittiği yere kadar.inş hedefimi yazmak nasip olur :)
Aminnn. Diyorm ya bide kiloyu koruma gunlugu acicaz diye haha![]()
tabiii bak bi de bugün öneri geldi, sigara bırakma günlüğü açalım diyehahhhaaa çok iyi yaa.aybnen bide kilo koruma derdi var.şimdiden hazırlamak lazım kendimizi:)))
inşaAllah canım.tabiii bak bi de bugün öneri geldi, sigara bırakma günlüğü açalım diyeben kullanmıyorum ama kullanıp bırakmak isteyenler onu da açabilir, bi sürü günlüğümüz olcak
tabi önemli olan hepsini başarıyla sonuçlandırmak![]()
Günaydın canım.inş kız açarız demi.günaydın kızlar
daha başarı öykümüzü açıcaz nereye yahu.
ben dün bozdum ya hani biraz. bugün tam gaz devam.