• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYNALARLA BARIŞMAYA BENDE VARIM!

dünkü kahvaltıdan sonra öğle olarak 6-7 tane siyah kuru üzüm yedim zaten ikindi vakitleriydi.akşamda yoğurtlu çiğ semizotu yedim az.böyle dengelemeye çalıştım.büyük 2 bardak yeşil çay içtim. 3 litre falan su

canım günaydın estagfrullah ya ne hocası
destekçim yaşam koçum ne olacak daha :D başka topikte kızlarla grup olarakta gidiyoruz ama ne biliim kendi günlüğümde olsun istedim.sende olmasan iptal etçem valla burayı. değerlisin yani şekerim hocam sayılırsın :)

destekçim yaşam koçum ne olacak daha :D başka topikte kızlarla grup olarakta gidiyoruz ama ne biliim kendi günlüğümde olsun istedim.sende olmasan iptal etçem valla burayı. değerlisin yani şekerim hocam sayılırsın :)

ayy canım benimm
hangi topik bu?? eger istersen kapatabilirsin canım haberleşiriz yine. canımsınn sende değerlisin benm için :KK50::KK50:

yaa var tabi beni gariban mı sandın :D :D :) beklerim yani kuzum buraya da.gerçi her iki tarafa da yazmak zor oluo ne yapsamki.senle mi devam etsem acaba?
zor mu oluyo bilmem ki ayrı günlük açmayı düşünmedim hiç, bilmiyorum zorluğunu ama olmaz bencee:)

hahhhaaa çok iyi yaa.aybnen bide kilo koruma derdi var.şimdiden hazırlamak lazım kendimizi:)))
tabiii bak bi de bugün öneri geldi, sigara bırakma günlüğü açalım diye :D ben kullanmıyorum ama kullanıp bırakmak isteyenler onu da açabilir, bi sürü günlüğümüz olcak:KK48::KK48:
tabi önemli olan hepsini başarıyla sonuçlandırmak En Büyük KK

günaydın kızlar
daha başarı öykümüzü açıcaz nereye yahu.
ben dün bozdum ya hani biraz. bugün tam gaz devam.

Günaydın kızlarrr..... karnım yine patlayacak gibiiii.normalde bir dilim ekmek yiyorum zaten ama bugün evde ekmek yoktu,bende madem kas falan yapıo 2 haşlama yumurta yiyeyim dedim.yanına 1 domates büyük bir salatalık 4 zeytin ve bayağı tuzsuz peynir koyarak servis tabağımı doldurdum.feci şiştim atmak olmasaydı yemezdim ,verecek başkasıda uoktu.
midem küçülmüş demekki :):) diğer öğünlerimde azıcicik yiyeyim bari:D

yaa sanki vücudumun direnci azalıyor gibi bugün.1 aydır iyice tutuyordum kendimi tam adapte olmuştum canımda istemiyodu odaklandığım için.bugün olumsuz şeyler hissediyorum bu hiç iyi değil.asla pes etmemem gerekiyor.bu kadar verdim bari deysin hedefime varayım:KK1::110:

Back
X