• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYNALARLA BARIŞMAYA BENDE VARIM!

İnşallah caniahsen1234, postsu876499, member: 619975"]menün güzelmiş canım.ben tüm gün dışarıdaydım diyet namına bişey yapamadım ama dengelemeye çalışacağım Allah ın izniyle.[/QUOTE]
İnsallah canim ben de aksam ustu regl oldum spor yapamadim:KK43:

maalesef okul yoğunlu vs giremiyorum ve bu ara son tatil günleri gezmekten diyetim feciii bozuldu ve nasıl eski moda döneceğim bilmiyorum.ama toparlamam lazım kendimi:(

inşaAllah yarın okullarla beraber tekrar dikkat etmeye çalışacağım diyetime. Bu arada ben hergün ingiliz sodalı su içiyorum. Faydası olduğunu birçok arkadaşımdan duymuştum bayağıdır kullanıyorum tavsiye ederim.Sağlık için herhangi bir zararı yok ölçüyü abartmamak kaydıyla. 1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı kadar konuyor.

çok fena karnım ağrıyooorrrr regl dönemimdeyim ve tatlı isteğim çook fazla. çok şükür ki yine 60 ın altına düştüm 59 da olsam:) onun verdiği rahatlıktan da olsa çok sıkmıyorum kendimi bu aralar.tekrar sıkıya gireceğim ama şu aralar sıkı ddiyete hazır hissetmiyorum nedense kendimi ama kilo almamak için abartmadan yemek gerekiyor.

Back
X