• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYNALARLA BARIŞMAYA BENDE VARIM!

merhabalar...ben 26 yaşındayım.çevreminde tabiriyle çok şükür güzel bir simaya sahibim.lisede 55 kilo civarlkarındaydım 54-55. evlilik zamanı stres vs 48 e kadar düştüm. evlenince yemek yemeyi çok sevdiğimden ve evde doğal olarak okuldaki gibi hareket olmadığından 63 kiloya çıktım.diyete başladım spor falan.57 ye indiğimde hamile olduğumu öğrendim veeee 27 kilo alarak 84 kilo ile doğuma girdim.eve döndüğümde kabustu giyecek hiiç bişeyim yoktu:KK43: neyse sonra vermeye başladım ara ara diyet yaparak.sonradan kafama iyice takmıştım 1.5 yaşındaydı oğlum ve 53 kiloya kadar indim.Sonrası malum iradesizlik yine aldım.ilk doğumumu 2007 de yapmıştım.şimdi 2. oğlum var.ekimde 2 yaşında olacak ve ben yine taktım kafaya 55 olmak istiyorum.Günlükten önce diyete başladım şimdi 61.8 kg yim,yürüyüş falanda yaptım.şimdi 15 gün kadar bi rahatsızlığımdan dolayı yürüyüş vs spor yapamıcam sonra olcak inş.bu arada 2. doğum sonrası eve geldiğimde 78 kiloydum.
Haydi arkadaşlar "artık yeter diyelim ve yola devam edelim"...
Oh bacım bu ne irade maşallah valla sana ben 64kiloyum 1 68cm boyum var 4 kilo fazlam var yani tabi 55olsam fena olmaz ama yüzüm çok çöker diye girişmiyorum okadar 60yeter istesemde veriyorum diyetle 1 ayda 5kilo verdim ama şuan saldım onuda akşam yemek yemeyerek koruyorum.arkadaşlar vermek kolayda onu korumak zor eğer kaçırdıysanız yemeği sonraki öğünü atlayın yada salata yiyin yada ertesi gün çok az yiyin veripte almak çok kötü yaa

Oh bacım bu ne irade maşallah valla sana ben 64kiloyum 1 68cm boyum var 4 kilo fazlam var yani tabi 55olsam fena olmaz ama yüzüm çok çöker diye girişmiyorum okadar 60yeter istesemde veriyorum diyetle 1 ayda 5kilo verdim ama şuan saldım onuda akşam yemek yemeyerek koruyorum.arkadaşlar vermek kolayda onu korumak zor eğer kaçırdıysanız yemeği sonraki öğünü atlayın yada salata yiyin yada ertesi gün çok az yiyin veripte almak çok kötü yaa
teşekkürler canım... evet vermek zor ama geri almamak çok çok zorrr.bende veriyorum ama hep geri alıyorum.inş bu son olur.çok mutlu oldum ziyaretiniz için.beklerim her zaman:):)

teşekkürler canım... evet vermek zor ama geri almamak çok çok zorrr.bende veriyorum ama hep geri alıyorum.inş bu son olur.çok mutlu oldum ziyaretiniz için.beklerim her zaman:):)
Dediğim gibi tatlımı yedin yoksa çokmu yedin ertesi gün az ye yana bi sonraki öğünü atla yoğurt yada salatalık ye böyle korursun ancak

e
Dediğim gibi tatlımı yedin yoksa çokmu yedin ertesi gün az ye yana bi sonraki öğünü atla yoğurt yada salatalık ye böyle korursun ancak

doğru söylüyorsun canım.bende öyle yapmaya karar verdim başka türlü olmuyor. bu arada ben 2. doğumdan sonra verdiğim bu 18 kiloyu uzun uzun diyet yaparak vermedim.tam aksine hiç dayanamam yiyeceklere bilhassa tatlıya.mesela ben 2 hafta kafama takıp diyet yapıordum 2-3 kilo verip bırakıyodum.bir müddet öyle gidiyor sonra yine aynı.ama en son 67 kiloda takılmıştım çok pis hırs yaptım yaşıtım ve zayıf beğendiğim bi arkadaş vardı,ona bakarak vs inat ettim,veriyorum işte şimdi.bu sefer uzun yapıorum.

e

doğru söylüyorsun canım.bende öyle yapmaya karar verdim başka türlü olmuyor. bu arada ben 2. doğumdan sonra verdiğim bu 18 kiloyu uzun uzun diyet yaparak vermedim.tam aksine hiç dayanamam yiyeceklere bilhassa tatlıya.mesela ben 2 hafta kafama takıp diyet yapıordum 2-3 kilo verip bırakıyodum.bir müddet öyle gidiyor sonra yine aynı.ama en son 67 kiloda takılmıştım çok pis hırs yaptım yaşıtım ve zayıf beğendiğim bi arkadaş vardı,ona bakarak vs inat ettim,veriyorum işte şimdi.bu sefer uzun yapıorum.
Boyun kaç canım?

bugün sabah kahvaltım :
1/2 domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
az peynir

ara :1 yeşil ekşi elma
öğle: patlıcan biber domates konserve vardı haşlama.ondan 1 tabak yanına 1 kaç kaşık yoğurt
ara : 1 elma

akşam yemek yemedim.çocuklar çubuk kreker yiyordu ondan 3 tane yedim.
3 litre kadar su içiyorum- 2 büyük bardak yeşil çay ve 1 bardak rezene içtim
açlık hissettikçe su içip duruyorum:S

bugünki menüm :
SABAH: 1 haşlanmış yumurta - yarım dilim tam buğday ekmeği - yarım domates - 5 zeytin - az peynir
ARA : 1 ŞEFTALİ
bol su ve yeşil çay
ÖĞLE: 1 top kadar dondurma 5 tane falan siyah kuru üzüm
ARA : yeşil çay - su
AKŞAM : Izgara tavuk -soğan-domates-ayran

merhaba günlüğüm ;
bir gün daha bitti acısıyla tatlısıyla,yanlışıyla doğrusuyla.Umarım yarın herkes için çok güzel bir gün olur.Diyetim konusunda da her ne kadar aralarda hata yapsamda inşaAllah benim için önemli olan pes etmeden devam ettirmek."ben yapamıyorum işte " deyipte pes ederek full yemeklere dalmak çok daha kötü.İnş artık hiç dönmek istemiyorum eski kilolu hallerime ve biliyor musun bu hafta alış verişe çıkıp yeni küçük beden kıyafetler alacağım.hedefime az kaldı,ya şimdiki bedenime uygun yada 1 beden küçük alırım.Ve diyeceğim "işte ben buyum artık bu elbiseleri giyeceğim" yani değiştireceğim dolabımı,ya kilo alırsam eski halime dönersem diye saklamayacağım büyük beden kıyafetlerimi çünkü artık yeterrr yeterr. Dilerim herşey yolunda gider.hoşçakal ve herkese iyi geceler...

Selam....Bugün ki menüm:
Kahvaltı : 1 dilimden biraz az tam buğday ekmeği - 10 zeytin - yarımşar domates salatalık - peynir
ara : 1 elma - 3 ü 1 aradanın yarısını yaptım
Öğle: 1 parmak boyunda yarım sucuk (ekmeksiz)
Akşam : canım birşey istemedi. 1 salatalık
gün içinde yeşil çay ve 3 litre su

merhaba günlüğüm ;
bir gün daha bitti acısıyla tatlısıyla,yanlışıyla doğrusuyla.Umarım yarın herkes için çok güzel bir gün olur.Diyetim konusunda da her ne kadar aralarda hata yapsamda inşaAllah benim için önemli olan pes etmeden devam ettirmek."ben yapamıyorum işte " deyipte pes ederek full yemeklere dalmak çok daha kötü.İnş artık hiç dönmek istemiyorum eski kilolu hallerime ve biliyor musun bu hafta alış verişe çıkıp yeni küçük beden kıyafetler alacağım.hedefime az kaldı,ya şimdiki bedenime uygun yada 1 beden küçük alırım.Ve diyeceğim "işte ben buyum artık bu elbiseleri giyeceğim" yani değiştireceğim dolabımı,ya kilo alırsam eski halime dönersem diye saklamayacağım büyük beden kıyafetlerimi çünkü artık yeterrr yeterr. Dilerim herşey yolunda gider.hoşçakal ve herkese iyi geceler...

canım msj attım ama atamamışım bu mesaja
bende dilerim inşallah her şey senin için bizim için yolund gider
dayan canım benm az kaldı
Selam....Bugün ki menüm:
Kahvaltı : 1 dilimden biraz az tam buğday ekmeği - 10 zeytin - yarımşar domates salatalık - peynir
ara : 1 elma - 3 ü 1 aradanın yarısını yaptım
Öğle: 1 parmak boyunda yarım sucuk (ekmeksiz)
Akşam : canım birşey istemedi. 1 salatalık
gün içinde yeşil çay ve 3 litre su

menun güzel canım
yarın tartılcaksan birde spor yap derim.

canım msj attım ama atamamışım bu mesaja
bende dilerim inşallah her şey senin için bizim için yolund gider
dayan canım benm az kaldı

menun güzel canım
yarın tartılcaksan birde spor yap derim.
teşekkürler canım.evet tartılacağım ama spor yapamıyorum 2 haftadır.belim rahatsız.istirahat verdi dr.

Back
X