• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya Bakmaliymisim.

Bazi yorumlara katilmiyorum. Evet hastalikta ve saglikta diyoruz ama d3mek ki esiniz zayif kadinlardan hoslaniyor. Elbette dogum icin kilo almaniz normal ama demek ki geri veremeyeceginiz den ya da sizin vucudunuza gore fazla oldugunu dusundu. Ayrica sunu belirtmek istiyorum kadinlar sacimi suourge ettim diye dolaniyor ama erkekler supurge olmus bir sac gormek istemiyorlar evin temizliginden ziyade kadinin bakimlisini tercih ediyorlar.
Benim erkek arkadasim da bazen yogun xalisma programimdan kendimi ihmal ettigim de bunu direk soyluyor bana.

Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.

Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..

Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
Sen bu adama bir daha çocuk doğurma süslen püslen gezz dolaş bir süre hiç yüz verme sen etraftan begeni bakışları alırken o da kudursun. Ćocuk konusunda ciddyim. Ha bi de sürekli hamur işi yedir göbek ypsın sonra ben göbekli erkek sevmem de.mesela beğendiğin erkekleri örnek ver ayyy kıvanç tat..ne kadar hoş falan de

Ben 40 kilo almistim ne var ki :KK53:
hepsini de geri verdim ustune de verdim :KK76:
Erkekler aynaya baksim asil killi tuylu gayet cirkin mahlukatlar ama genetik iste seviyoruz :KK14:

Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.

Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
Çok biliyomus o ben 22. Haftamdayim şimdiden 8 kilo aldım evet çok aldım biliyorum ama napalım canımız isteyince yemeyelim mi onlar hamile olsun görelim sen boşver bence normal almissin gayet zaten dogurdugun gibi gidicek çoğu sıkma canını aldığın gibi verirsin çok üstüne gelirse de sende ona kusur bul görsün nasıl oluyomus :KK19:

Ooo istedigi kadar desin. Benim yapacagim tek sey kalkar aynaya gider ooofff harikayim kahretsin her zamanki gibi mukemmelim istelik bebegimle daha bi guzel olmusum der adami catlatirdim. Ister sinirden catlasin ister kizginligindan. Cok da tin. Yasarken oyle olmuyor demeyin buna benzer biseyi de ben yasadim. Boyle soyleyince agzi acik kaldi birdaha da yapamadigi gii ozurunu de diledi

ya benim eşimde bana çok takılır
ben şu ana kadar 8-9 arası kilo aldım
benimde taklidimi yapar şakalaşır, sana taht yaptırıcam sığmayacaksın yakında normal sandalyeye falan dedi mesela herkesin içinde.
ters ters bakar bende ona laf sokar devam ederim genelde, canım takma kafana :KK43: hamilelik hormonlarından dolayı biraz alınganlaşmaış ve duygusallaşmış olabilir misin acaba
?
Sen bu adama bir daha çocuk doğurma süslen püslen gezz dolaş bir süre hiç yüz verme sen etraftan begeni bakışları alırken o da kudursun. Ćocuk konusunda ciddyim. Ha bi de sürekli hamur işi yedir göbek ypsın sonra ben göbekli erkek sevmem de.mesela beğendiğin erkekleri örnek ver ayyy kıvanç tat..ne kadar hoş falan de
:KK70:Ayyy canimsin guldurdun beni , cok haklisinnnn :KK70:

odun adam işte odun erkeklerin hepsi böyle. Siz dünyanın en kutsal şeyini onun çocuğunu taşıyın o da kilo aldın desin. Acaba kendisi hamile kalsa nasıl olurdu ?? Hiç üzmeyin kendinizi.

36 bedene 10 kilo hiç bişey...niye öyle yapıyor ki...
dooğumdan sonra gider ki onlar..allah allah...derdi ne ...niye seni öyle kırma ihtiyacı hisseti....

erkekler hamile olunduğunu geç idark ediyor ,,,
bir daha kş sefere sen deki al eline iki tane 5 kiloluk su bidonu onunla gezin bütün gün bak bakalım nasıl bir şey ???

Eşiniz bebekleri leyleklerin getirdiğini, dolayısıyla anne adayının bu durumdan etkilenmeyeceğini zannediyor olabilir.
Bir anatomi kitabını dayayın burnuna. Ne kadar saçmaladığının farkına varır belki.
Kuzunuz da hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah.

daha 10 kilo için mi kurdu bu cümleyi de çüş olsun eşinize:63:

Bende hamileyim 33haftalik ve suana kadar sadece 5kg aldim gebelik sekeri yuzunden esim bana bole bsy solese agzini burnunu kirarim galiba sinirlendim cocuk isterken iyi ama..

Esiniz eskisi gibimi? Göbeği çıkmadı mı azda olsa yada saçı beyazlamadı/dökülmedi mi? Size laf ediyor.
Kabalık etmiş eşiniz. Hamilelikte kilo alınır bu normal birşey. Yüzünüze vurması gereken bir durum yok ortada.
Siz üzülmeyin, çocuk doğsun gelirsiniz eski kilonuza, önemli olan bebeğiniz şu anda.
Saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Ver o on kiloyu boşa sonrada! :KK62: Dediği lafa bak çocuğunun annesine siz de bugünden sonra hırs yapın biraz geçirin bir evrim kurtulun kilolarınızdan o zamanda siz lafınızı söyleyin

eşin lohusalık sendromunda... çocuğu ona bırak, yürüyüşe çık, aynaya baktım şaşırdım, eski halime dönmem lazım kocişko de... 3-4 saat bebekle bir başına kalmak ona iyi gelecektir:=)))

Back
X