- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bana gülden agir kelime soylemedi bugune kadar, sabahtan beri is yerinden ariyor .Ahhh canım ya üzülme.. Eşin sei seviyor.. Böle belki saka yapıp yakılmak istedi.. Biz bu dönmlerde asırı hassas oluyoz..
Boswer.. Kafanı böle seylere takmazz kıloyu dert etme eminöm istersen eskı haline dönersin.. Sorun yok.. Hamilelikte kılo almanladar dogal bişi yok... Almassan sorun hatta.. Eşin biraz düşnmeden konusmus bence tek hatası bu..
Ama inan akıından kötü bişi geçitigni sanmıyorum.. Adamlar baba olunca espri anlayılsarı degişiyo.. Bidaha öle derse gel beraber bakalım de gül geç...
Suanda düşünmen herekn bebişin canım.. Gerisini takma...
Bu arada eşine sakın yok öküzsün yok danasın böle argo konusmazz
Eşler arasında öle konusulması pek hos degil.. He bu lafları arayan cok afam bar ama bu sebebten dolayı böle konusmalar olöasın canım.. Kişinin agzından cıkan sözler kalitesini gösterir.. Hala canın yanıyosa bu konuya acıklık göstermk istiyosan bi mektup yaz.. Ondan böle szöleri duyunca neşer hissettigini yaz koy cebine.. Eminim sein böle züüldügünü anladıgı an pişman olucak..
Allah agzınızın tadını bozmasın..
Olur böle seyler.. Rabbiö baska dert sıkıntı vermesin inşallah
O NASIL TERBİYESİZLİKMİŞ KEYFİNDEN Mİ ALDIN KİLOPesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.
Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..
Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
öylesine söylemiştir bence bazen sevdiğimiz insanın biraz canını acıtmak isteriz çok derin düşünmeye gerek yok erkekler kırk kere düşünüp kurup söylemezler ... sende benim herhalim güzel deseydinPesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.
Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..
Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...