• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya Bakmaliymisim.

anammm benim adamcağız beni hiç sevmemesi lazım o zaman onunla tanıştığımda 47 kiloydum evlendiğimde 52 i hamile kaldım falan filan derken geçen 5 yıl süre içerisinde şuan tartılarda 65 i görüyorum eyvah eyvah bana o zaman ...

Canımmm takma kafana..
Bende 15 kılo almısım suanaladar.. Kendimle masum bi şekılde daşga geçüyprum..
Böle yandan önden arkadan foto cekip albm yaptım..
Böle arkadaslara watsaptan mesaj attım.( kendi adıma kousıyorum kızlar makata olsum diye yaptım. Demeyın kadına bak kendiyle dalga geçmeyi seviyo..sadece hayatımı böle seylerle renklendırmeyi seviyom )
Mesajımda ilk önce resmlerim altındada su yazı var.. İnsanlıktan mandalıga geçiş evrem adlı kitabımın kapak fotoları diye.....
Cokda eglendım.. Hatta arayıp krize girenler bile opdu.. Nolcak cokta tın.. Aynaya bakıp eski filmlerde göbekli adamlar göneklerini oynatır ya öle yapıyom .. Hobb hobb hobb..
Eşime bazen diyom herif göbek bende önce gliyo.. Korkma sana bişi degerde ilk bni göremessen diye;))
Böle durumları avantaja cevir eglenceye cevir...
Karsındaki ciddi bile sölese umrunda olöasın.. Sen anne olucaksın herseyin en iyisini en güzelni hakediyosun.. Eşinde pişmanmıs ohh ne güzel...

Bende hamilelikte 15 kilo aldım ve 52 kiloyla hamile kalmıştım. Doğumdan 20 gün sonra eşimle alışverişe gitmiştik, mağzada ki kadın bana hamilemisin dedi:mad: önce eşimee baktım gülüyormu diye:KK53: sonra kadına döndüm sert bir ifadeyle hayır diye bağırdım:mad: dışarı çıktık eşimden çıt yok eğer bir gülseydi atlardım üstüne yeminle:confused: lohusa psikolojisi işte...Şimdimi 54 kiloya kadar düştüm ve hızla kilo veriyorum. pilatese başlayıp az bişey kalan göbüşüde verdikmi al sana 5 ayda eski kilo...Takmayın kafanıza doğumdan sonra kötü espirilerde yapacaklar. Gülün geçin:KK70:

ne biçim adammış sanki sadece senin çocuğun ne olacaktı hamle halinle hiç kilo almayıp rejim mi yapacaktın.

hem aldığın kilo da normal doğumdan sonra eriyip gider zaten kolayca.

densiz adam.:KK62:
kilo almadan doğum yapan varmıymış da zırvalıyor böyle.
sen moralini bozma canım.keyfine bak.
sen,n ve bebeğinin sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil.

Ahhh canım ya üzülme.. Eşin sei seviyor.. Böle belki saka yapıp yakılmak istedi.. Biz bu dönmlerde asırı hassas oluyoz..
Boswer.. Kafanı böle seylere takmazz kıloyu dert etme eminöm istersen eskı haline dönersin.. Sorun yok.. Hamilelikte kılo almanladar dogal bişi yok... Almassan sorun hatta.. Eşin biraz düşnmeden konusmus bence tek hatası bu..
Ama inan akıından kötü bişi geçitigni sanmıyorum.. Adamlar baba olunca espri anlayılsarı degişiyo.. Bidaha öle derse gel beraber bakalım de gül geç...
Suanda düşünmen herekn bebişin canım.. Gerisini takma...
Bu arada eşine sakın yok öküzsün yok danasın böle argo konusmazz
Eşler arasında öle konusulması pek hos degil.. He bu lafları arayan cok afam bar ama bu sebebten dolayı böle konusmalar olöasın canım.. Kişinin agzından cıkan sözler kalitesini gösterir.. Hala canın yanıyosa bu konuya acıklık göstermk istiyosan bi mektup yaz.. Ondan böle szöleri duyunca neşer hissettigini yaz koy cebine.. Eminim sein böle züüldügünü anladıgı an pişman olucak..
Allah agzınızın tadını bozmasın..
Olur böle seyler.. Rabbiö baska dert sıkıntı vermesin inşallah
Aslinda bana gülden agir kelime soylemedi bugune kadar, sabahtan beri is yerinden ariyor .
Pisman belli ..
Moral verdigin icin tesekkürler canim benim.

pas verme sakin,surunsun biraz
dusunmeden oyle densiz densiz konusmasin bi dahasina ..

Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.

Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..

Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
O NASIL TERBİYESİZLİKMİŞ KEYFİNDEN Mİ ALDIN KİLO :( BENDE 6 KİLO ALDIM EŞİMDE BENİMLE ÇOK DALGA GEÇİYO BELKİ SENİNKİDE TAKILIYODUR :)

Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.

Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..

Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
öylesine söylemiştir bence bazen sevdiğimiz insanın biraz canını acıtmak isteriz çok derin düşünmeye gerek yok erkekler kırk kere düşünüp kurup söylemezler ... sende benim herhalim güzel deseydin

ya benim eşimde bana çok takılır
ben şu ana kadar 8-9 arası kilo aldım
benimde taklidimi yapar şakalaşır, sana taht yaptırıcam sığmayacaksın yakında normal sandalyeye falan dedi mesela herkesin içinde.
ters ters bakar bende ona laf sokar devam ederim genelde, canım takma kafana :KK43: hamilelik hormonlarından dolayı biraz alınganlaşmaış ve duygusallaşmış olabilir misin acaba
?

bu erkeklere yaranamıyor valla.sanki keyfinden kilo almışsın.
üzülme.allahın yardımıyla bebeğini sağ salim kucağına al sonra kendi kilona geri dönersin ve buda eşine güzel kapak olur.kadın istedi mi birden aşırı kilo alır istedi mi aşırı kilo verir.bu erkekler hala biz kadınların nelere kadir olduğumuzu bilmiyorlar yada bilmek istemiyorlar.
üzülme canım.

Ben 1.5 kilo aldım eşim elimden gofretleri almaya başladı:KK12:
Ne var yesem:KK12:

Allah'ım yaaa genelleme yaparak yazacağım bazen insanlar bir şey derken beyni ve poposu yer değiştirerek söylüyorlar sanırım. Hiç kalbi kırılır mı diye düşünmüyorlar:KK12: Şimdi alsın bakayım o lafı geri nasıl alabilecek? Bebeğinize odaklanın siz kilo değil mi geri verilir...

napıcaktınız o bebeğın nerde büyüdüğünün farkında değil heralde belki de dusuncesizce yapılan bır esprıdır hamile olduğunuz için alınmış olabilirsin

36 beden bir bayan 10 kilo alsa ne olur ki tam normal olmuşsundur
nasıl bir konu geçti aranızda bunu söyledi

Back
X