• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya Bakmaliymisim.

eşiniz ayıp etmiş. hiç takılmayın, bebek olunca zaten o kiloları vereceksiniz. hamileliğim hayatımın en huzurlu dönemiydi. 50 kilo ile hamile kaldım ve 30 kilo aldım. üstelik hep kendimle dalga geçtik, yusyuvarlak tostoparlak olmuştum ama hamileliğin verdiği güzellik başka, pırıl pırıl olmuştum.
bebeğim doğunca yaklaşık 1 sene içinde tekrar eski kiloma kavuştum.
üzülmeyin bu süreç geçici, biraz da dikkat ederek tekrar eski formunuza dönersiniz.
Ben takmiyorum kilo alimini gercekten, kimsede suana kadar bana aaa cok kilo aldin demedi , esim haric oda pisman oldu ama ben cok kirildim.

vayy ökuz.hamıle kadına edılecek laf mu bu.ustunede en az alınacak kıloyu alan bı kadına...ustelık 36 beden olan bı kadına
ben napayım 40 bedenle hamıle kaldım 20 kılo aldım oldummu 44 beden.kızım yasını gectı veremedım.eşim bn boyle bı laf soylese begenmıyorsan kapı orada derım
ay cok sınırlendım şimdi esınıze terbıyesız hadsız

canım üzülme ne olur.öyle demek istememiştir.yanlış ifade etmiştir.hem 36 beden bi kadın için 10 kilo çok değil.bebiş doğduktan sonra verirsin kiloları.zaten çok kiloda almamışsın.eşine açıkca bi sor ne demek istedin diye.duruma göre tribini yaparsın ama canını sıkma
Ben zaten bu aralar iyi degilim , kanimda yuksek sekerde cikti onu takiyorum zaten kafama , kendiside tuz biber oldu sag olsub

vayy ökuz.hamıle kadına edılecek laf mu bu.ustunede en az alınacak kıloyu alan bı kadına...ustelık 36 beden olan bı kadına
ben napayım 40 bedenle hamıle kaldım 20 kılo aldım oldummu 44 beden.kızım yasını gectı veremedım.eşim bn boyle bı laf soylese begenmıyorsan kapı orada derım
ay cok sınırlendım şimdi esınıze terbıyesız hadsız
Bende cok sinirlendim , dunden beri sinirlerim tepemde.

yok artık yani.. hamilelikte kilo almayıp ne yapacaktın ?
ne kadar çirkin bir söyleyiş bu...
daha önce benzer saygısızlıkları olmuş muydu..
Aksine cok kibar bie adamdir , asla beni rencide edecek bisey soylememistir ..
Ama bunu oyle bir soylediki ben bile.dondum kaldim .

Benim bile içime öküz oturmuş gibi oldu.Sizi düşünemiyorum.
Düşüncesizlik etmiş.10 kilo nedir ki...
Allah size ve yavrunuza sağlık versin.

eşine bir bana baksana sen kiminle konuştuğunun farkındamısın :stop:ne demek istiyorsun sen diceksin ben senin çocuğunu taşıyorum musadenle okdar olsun oda verilir de :KK14::KK12:ama nedemek git aynaya bak demek nasıl hakaret yahu bu olacak şey değil adam hamile olduğunuzu unutmuş duygusal olabileceğinizi düşünmüyor sanırım alah insanlara beyin vermiş düşünmesi için sanırım eşinizin düşünmeden konuşuyor böylelerini ayıltmak lazım gerçekten :KK11:
Bana asla saygisizligi olmamisti bugune kadsr gercekten, ama dun nedensiz bir sekilde oyle diyince kirildim .
Bende herseyi yuzune vurdum , sonra ozur diledi ama yuz vermedim.

Eşiniz çok kabalık etmiş ama ne kırılın ne de küsün bence. 36 bedenle hamile kalıp 10 kilo bence hiçbirşey. Hatta şanslısınız bile bence. Hem doğumdan sonra zaten verirsiniz. Güzellik, kilo, saç baş vs. kimsenin yorumu umrumda olmaz genelde eşim de dahil, zaten kendimi iyi hissetmiyorsam bir çaresine bakarım. Eşinin sözleri umrunda olmasın bence. Daha doğrusu kim ne derse desin görünüşünle ilgili hiçbiri umrunda olmasın. Aynaya baktığımda dünyanın en güzel annesini görüyorum de mesela :)

Eşiniz çok kabalık etmiş ama ne kırılın ne de küsün bence. 36 bedenle hamile kalıp 10 kilo bence hiçbirşey. Hatta şanslısınız bile bence. Hem doğumdan sonra zaten verirsiniz. Güzellik, kilo, saç baş vs. kimsenin yorumu umrumda olmaz genelde eşim de dahil, zaten kendimi iyi hissetmiyorsam bir çaresine bakarım. Eşinin sözleri umrunda olmasın bence. Daha doğrusu kim ne derse desin görünüşünle ilgili hiçbiri umrunda olmasın. Aynaya baktığımda dünyanın en güzel annesini görüyorum de mesela :)
Ben aldigim kilolari asla takmadim kafama , sebebini biliyorum ..
Bakimimi eskisi gibi yapiyorum , sacim tirnaklarim vucut bakimim hic aksatmam , benim derdim onu germis :)

siz bi dogurun gorsun nasil 36 bedene geri donuyorsunuz.ben hamileligim boyunca 17 kilo almistim,yuvarlaniyordum resmen son zamanlarimda:) ama simdi eski kilomun bile altindayim.55 kiloyla hamile kalmistim suan 50 kiloyum.esinizi hiiiic kafaya takmayin,emin olun eskisinden bile daha fit olacaksiniz bicirin pesinde donmekten :) bende evlat tasimaya bagli kol kaslari olustu mesela :)
Valla allah yukarda umrumda degil 10 kilomu 20 kilomu , oncelikle bebegim saglikli olsun , ben kendimi biliyorum veririm kiloyu ..
Kendiside pisman soyledigine ama si isten gecti

Ben aldigim kilolari asla takmadim kafama , sebebini biliyorum ..
Bakimimi eskisi gibi yapiyorum , sacim tirnaklarim vucut bakimim hic aksatmam , benim derdim onu germis :)

Hakkatten öyle olmuş :) Eşinizin bütün derdi sizin aldığınız kilolarmış demek ki. Allah başka dert vermesin :) Ahh ahh buraları okuyunca bekarlık evlilikten daha iyiymiş diyorum ama artık çok geç bende 1.5 yıllık evliyim :)

Hakkatten öyle olmuş :) Eşinizin bütün derdi sizin aldığınız kilolarmış demek ki. Allah başka dert vermesin :) Ahh ahh buraları okuyunca bekarlık evlilikten daha iyiymiş diyorum ama artık çok geç bende 1.5 yıllık evliyim :)
:KK70:Bekarlik Sultanlikmis , bosuna dememisler :p

Erkekler ne yazıkki o kadar empati yeteneğinden yoksunlar ki .. Belki kötü niyetle yapmadı ama senin ne kadar kırılacağını düşünemiyor işte ... Umarım senden özürdiler ve gönlünü alır . Lütfen üzülme ve ağlama bebeğin de içerde strese girmesin .. Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasib etsin
Amin canim , Allah seninde bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

Bugunlerde zaten bori dokunsa aglicam , o sekilde sulu göz oldum ..
Ahhh canım ya üzülme.. Eşin sei seviyor.. Böle belki saka yapıp yakılmak istedi.. Biz bu dönmlerde asırı hassas oluyoz..
Boswer.. Kafanı böle seylere takmazz kıloyu dert etme eminöm istersen eskı haline dönersin.. Sorun yok.. Hamilelikte kılo almanladar dogal bişi yok... Almassan sorun hatta.. Eşin biraz düşnmeden konusmus bence tek hatası bu..
Ama inan akıından kötü bişi geçitigni sanmıyorum.. Adamlar baba olunca espri anlayılsarı degişiyo.. Bidaha öle derse gel beraber bakalım de gül geç...
Suanda düşünmen herekn bebişin canım.. Gerisini takma...
Bu arada eşine sakın yok öküzsün yok danasın böle argo konusmazz
Eşler arasında öle konusulması pek hos degil.. He bu lafları arayan cok afam bar ama bu sebebten dolayı böle konusmalar olöasın canım.. Kişinin agzından cıkan sözler kalitesini gösterir.. Hala canın yanıyosa bu konuya acıklık göstermk istiyosan bi mektup yaz.. Ondan böle szöleri duyunca neşer hissettigini yaz koy cebine.. Eminim sein böle züüldügünü anladıgı an pişman olucak..
Allah agzınızın tadını bozmasın..
Olur böle seyler.. Rabbiö baska dert sıkıntı vermesin inşallah

Back
X