• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya Bakmaliymisim.

Pardon hamileymissin esine simdi kizdim hamile olup 36 beden nasil kaliniyormus acaba bebek isterken bunu dusunmemis mi bukadar onemliyse nasil bibhayal dunyasi var acaba

74 le hamile kaldım 100 pe doğuma girdim eşim kv herkes sen emzirken daha kilo alırsın yok çatlar oran Buran diye konuşurdu. Doğumdan 15 gün sonra 84 1 yıl sonra 65 2 yıl sonra 59 oldum ve 0 çatlakla. Bundan sonrası benim yaşadıklarımdan sana tavsiye. Ben dikkat ettimki eşim hiç eleştiemiyorum. Bende başladım eleştirmeye. En büyük sorunu dökülen saçları. Mesela diyorum ki Biliyormusun dünyanın en büyük hava alanı bizim ilçeye açılacakmış . Hadi canım falan derken. eşimin kafaya parmağı uzatıp ahanda buraya diyorum :)
Ben en azından kilo alırdım belki çatlardım ama en azından çocuğumu taşıdım ve böyle oldum derdim. Sen bu kel kafayı ne diye açıklıycan.

Bana sürekli kendine bakmıyorsun bakımsızsın diyen adam yeni düzleştirici aldım kullanırken zararlarını aza indirmek için haftada iki bakım yapıyorum saçıma. Bugün gelmiş hayırdır 30 una geldin bakım yapasın tuttu diyo. Dengesiz bunlar anacım tek işleri sinir bozmak.
Ben gostercem ona dalga gecmek neymis ..

Ay kendilerine bakmadan yorum yapiyor lar bide ..
Benimki benle kilo almaya basladi krndine bak dedim bende .

Bunu soyletmeden kendinize cekin duzen verseydiniz keske dogum yapali yeni olmadi muhtemelen cocuktu evdi bahanekerini gecelim dogumdan hemen sonra kilolari oldugu gibi veren cunku cidden vermek isteyip veren cok gordum ve var ama dogum yaptim nooormaaaaal tabbbi 'nin ardina siginmak daha zahmetsiz esini tanimamissin demekki ne istedigini bilmiyorsun bunu dillendirene kadar hicbirsey yapmamissin bence uzulnek yerine hirs yap ve eski haline don
Donerimde daha doguma 14 hafta var :)

Dusuncesizce ve gereksizce sarf edilmiş sözler. Ben olsaydım burnundan getiririm galiba:KK53:

Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.

Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..

Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
Bunların ki kaş yapayım derken göz çıkarmak canım..Ne yazık ki böyle aptalca esprileri oluyor erkeklerin..O seni kırmak amaçlı söylememiştir emin ol,bilemedi böyle alınacağını dan dun konuştu işte..Erkekler bazen kadınlarıda kendileri gibi hödük zannediyorlar..Densiz densiz konuşuyorlar işte..Kendi doğursunda göreyim onu ben kolaydı sanki hamilelik..Ayrıca az önce magazinde izledim Işın Karaca 4 ayda 40 kilo vermiş..Böyle kaldım:KK57:..Sen ona bakma verirsin tabiki..Azim edersen 0 bedende olursun..Kilo alındığı gibi verilirde..Sen takma kafaya..Doğumdan sonra kilo veremeyenler genelde nasılsa aldım deyip abanıyorlar yemeye..Vermek için uğraşmıyorlar ki..Kalıcı hastalık değil yani kilo problemi insanın elinde..Allah hastalıklardan,kötülüklerden korusun insanı kiloda neymiş..

Alsın alsın. Nasılsa sen emzirirken hoop vericem o kiloları o neyapacak. QUOTE="Menesa, post: 38317552, member: 536478"]Ben gostercem ona dalga gecmek neymis ..

Ay kendilerine bakmadan yorum yapiyor lar bide ..
Benimki benle kilo almaya basladi krndine bak dedim bende .[/QUOTE]

Arkadaslar yorumlari okurken dikkatimi cekti hanimefendi esine kirilmis ama yazisinda bi hakaret yok sizler neden onun esine okuz hayvan diye kelimeler kullaniyorsunuz ben rahatsiz oldum burdan o dese bile kendi esi sonucta evet kirmis ama eminim hala seviyor ve onun esi biraz yazdiklarinizi gozunuz gorse keske cok abes buldum yazmadan edemedim sozde koca koca insanlarsiniz

seni begenmediginden degildir canim, uzulme ve hirpalama kendini.. ifade edecek kelime bulamamistir, samimiyetinize guvenip oyle dan dun konusmustur.. bi de bu senin kendi fizigin ve normal kilon degil ya, gecici durum hamilesin, bak kilo aldin gibisine konusmustur nasilsa zayiflarsin sonra diye..
cok ifade edemedim de, sen anla ;)
bi de 36beden uzerine 10kilo nedir ki, hele ki hamilelikte..

Bunların ki kaş yapayım derken göz çıkarmak canım..Ne yazık ki böyle aptalca esprileri oluyor erkeklerin..O seni kırmak amaçlı söylememiştir emin ol,bilemedi böyle alınacağını dan dun konuştu işte..Erkekler bazen kadınlarıda kendileri gibi hödük zannediyorlar..Densiz densiz konuşuyorlar işte..Kendi doğursunda göreyim onu ben kolaydı sanki hamilelik..Ayrıca az önce magazinde izledim Işın Karaca 4 ayda 40 kilo vermiş..Böyle kaldım:KK57:..Sen ona bakma verirsin tabiki..Azim edersen 0 bedende olursun..Kilo alındığı gibi verilirde..Sen takma kafaya..Doğumdan sonra kilo veremeyenler genelde nasılsa aldım deyip abanıyorlar yemeye..Vermek için uğraşmıyorlar ki..Kalıcı hastalık değil yani kilo problemi insanın elinde..Allah hastalıklardan,kötülüklerden korusun insanı kiloda neymiş..
yorumu yaptiktan sonra okudum seninkini, aynen katiliyorum ;)

Ahhh arkafasım... Duygusal zamandasın... Erkeklerin böle patavatsız zamanları oluyo.. Agla içini dök.. Ama bunlar sana gaz versin.. Hayata küstürmesin canım..
Sende dogumdan sonra eski fit haline dönerek en güzel cvbı verirsin...
Tripse sonuna kadar yap.. Dedıklerını burnundan getir.....
Ama bu kadar takma......

sen 36 bedenden çıktığın için hamileliğinde vermiş olduğu psikolojiyle büyütüyor olabilirmisin... yani eşin gerçekten düzgün bir insansa bu lafları sadece gırgır amaçlı söylemiştir diye düşünüyorum... birçok erkek eşiyle bu şekilde dalga geçerek sever eşini... yani ne bileyim haniymiş benim 70 kiloluk sevdiğim bakiyim daha nerelerin ne kadar büyümüş... yaaaa sen ciddi ciddi kilomu alıyorsun vs.. böyle espriler geneli yapar... bu espriler eşlerini hiç böyle görmedikleri ve hamileliğin heyecanını eşleriyle birlikte yaşadıkları ve mutlu oldukları için eğlenmek amaçlı yaparlar yani.. eşiniz sizi normal hayatınızda üzmüyor ve kırmıyorsa bu söylediklerini bence çok ciddiye almayın....

yok artık yani.. hamilelikte kilo almayıp ne yapacaktın ?
ne kadar çirkin bir söyleyiş bu...
daha önce benzer saygısızlıkları olmuş muydu..

canım üzülme ne olur.öyle demek istememiştir.yanlış ifade etmiştir.hem 36 beden bi kadın için 10 kilo çok değil.bebiş doğduktan sonra verirsin kiloları.zaten çok kiloda almamışsın.eşine açıkca bi sor ne demek istedin diye.duruma göre tribini yaparsın ama canını sıkma

Ayyyy bence yemek yemeyi hemmen kesin mümkünse çocuğu prematüre doğurun valla yoksa 9. aya kadar hatlarınız bozulacak :((((

Öküz adam yaa.

Arkadaslar yorumlari okurken dikkatimi cekti hanimefendi esine kirilmis ama yazisinda bi hakaret yok sizler neden onun esine okuz hayvan diye kelimeler kullaniyorsunuz ben rahatsiz oldum burdan o dese bile kendi esi sonucta evet kirmis ama eminim hala seviyor ve onun esi biraz yazdiklarinizi gozunuz gorse keske cok abes buldum yazmadan edemedim sozde koca koca insanlarsiniz
Ya haklısınız ama kendimize engel olamadık. :D

Back
X