Bende gözlüklüyüm.. gözlüğüde hiç sevmem mesela.. yakışıyor orası ayrı ama gözümün önünde çerçevelerle gezmek hiç güzel birşey değil gibi görünürdü.. birde 12 yaşımdan beri var takmadım takmadım şimdi oldu biri 4.00 biri 4.75.. çıkardığımda görüyorum ama kafamı suya sokmuşlar gibi, rahatsız oluyorum mecbur takıyorum.. lenslerim vardı 6 aylık, süresi bitti... maddi durumumuz şuan iyi değil astigmatlı lensler de daha pahalı alamadık..çok şikayet ederdim, ben niye normal insanlar gibi gözlüksüz lenssiz göremiyorum v.s v.s diye.. geçen ay falandı sanırım annemle, kardeşimi parkta götürdük.. kardeşim oynuyodu.. annemle bende oturacaktık.. bir kadın ve oğlu oturuyordu.. çocuğun yüzüne bi baktım, göz yok neredeyse
beyazı var, birde küçük bir nokta vardı öyle kötü oldum öyle üzüldüm ki, hem kendim için şükrettim hemde o çocuk için dua ettim Allah yardımcısı olsun diye
yaşıtları kendileri kayıp sallanırken onu annesi yönlendiriyodu.. annesinede ayrı bi üzüldüm, düşünsenize çocuğunuz o durumda, hergün onu gördüğünüzde içiniz parçalanır.. daha kötüleri bile var, şükret .. bak tedavilerinde sürüyomuş inşaALLAH düzelirsin canım beterin beteri var..