O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
ayy afedersiniz kızlar
ya annem aradı ben seni yarım saat sonra arıcam dedi anneme. Yarım saati geçeli baya oldu ben abisine sordum abi geldimi diye yok felan dedi ama konuşmaları benimkinin konuşmasıydı. İnsan tanımazmı ya.. Neyse çağrı attı annem bir daha. Aradı hemen. Onlar konuştular ben dinledim tabii. Sesi çok mutsuz çok üzgün geliyordu. Onlar konuştular baya.. Benimki benden kara kedi diye bahsetti. Annem aranızda ne geçerse geçsin beni aramaya devam et hala oğlumsun felan diyince benimki bi rahatlama yaşadı sanki. Ama sesi hep ağlamaklı gibiydi sanki.ç dünya çökmüşde altında kalmış gibi. Ben aldım tlfnu. Neşeli konuştum çünkü sesine bayılıyorum. Beni çok mutlu ediyor. Noldu dedi. Hiç sesini duymak istedim dedim. Neyse ben aşağıya gidiyorum sonra görüşürüz tabii aramamı istersen dedi. Ara dedim. Beni özleyip özlemediğini sorduğumda sanki dişlerini sıkarak ağlamaklı bi sesle hayır dedi ama hemen ardından heyecanlı bi sesle peki sen özledin mi beni dedi. Evet diyince rahatladı sanki kızlar. Şimdi abisinin yanına indi. Sonra görüşürüz dedi.Sizce ararmı bu gece beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?