O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
Kızlar sonunda beklenilen konuşma yapıldı çok şoklar yaşadım hepsini anlatıyım. Telefonu açtığımda normal arkadaş gibi konuşmadı benimle. Biraz daha sıcak kanlı davrandı. Şaka yapmaya felan çalıştı. Ve günün ilk bombasını veriyim. Benden kendisi ayrılan adam bana çıkıp hesap sordu nette misin napıyosun nette felan diye.. Netteyim diyince bozuldu. İyi felan takıl demeler başladı. Sonra hemen kendini topladı. Yine neşeli davranmaya çalıştı. Ben aklının yerinde olmadığını şuan içinde bulunduğu psikolojik durumu onun rahatsız ettiğini doktora başvurması gerektiğini söyledim. Beni kıskandırma yoluna gitti hemen. Ya doktor kadınsa ya bana bişey yaparsa diye. Biz hep böle şakalaşırdık. Ben nolcak cnm seninde işine gelir git bişey olmaz diyincede bozuldu. Öyle öyle gittik. Bir ara bana gene nette misin dedi. Yok dedim. Yakın bir arkadaşıda yanındaydı iş çıkışı. Benimkine kiminle konuşuyorsun dedi benimki diğer arkadaşına sen tanımazsın diye cevap verirken yakın arkadaşınada onunla konuşuyorum dedi ( ismimi söyleyerek) Arkadaşı lan hani ayrılmıştınız diye hatırlatıncada arkadaş olarak konuşuyoruz alla alla diyip güldü. Neyse bir yere geldiler böyle patırtılı gürültülü bir yere. Tabi oraya gelirken ben yeni aldığı msn ve konuşmasını istemediğim kızla ilgili öğrendiğim bilgileri verdim. Benimki kem küm etti durdu. Bana hep açıklama yapmaya çalıştı. Bu senin bilicen bişe ben karışamam diyince yine bozuldu. Neyse o gürültülü yere geldiler biz düğüne geldik dedi bana. O sırada görüşürüz dedi bana. Bende ismiyle seslendim ve hoşçakal dedim. Bir daha aramamı istemiyor musun dedi bir iki saniye durdu ve peki dedi. Sonra bir daha lütfen nickimle siteye ve mailime giriş yapma diyince bende mektuplarımı atmasını söyledim. O da bana yollıcanı söyledi. Ben hayır dedim. Yollıcam dedi. Yollasan bile kabul etmem sana geri yollarım onlar senin şahsına yollanmış felan derken tlfn yüzüme kapandı. Aradan 5 dk anca geçti annem çağrı attı benimkine neden bende bilmiyorum sanırım özlemiş onu ve sesini duymak istemiş. Benimki hemen aradı ve annem kapadıktan sonra çok şaşkındı. Seninkinin iyi morali bozuk ve sesi yalnız geliyodu diye. Düğüne girmemiş kızlar
Birazdan arıcak bakalım nolucak