• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı Acıyı Paylaştık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

Ozel_Arama

Ziyaretçi
Kızlar sonunda beklenilen konuşma yapıldı çok şoklar yaşadım hepsini anlatıyım. Telefonu açtığımda normal arkadaş gibi konuşmadı benimle. Biraz daha sıcak kanlı davrandı. Şaka yapmaya felan çalıştı. Ve günün ilk bombasını veriyim. Benden kendisi ayrılan adam bana çıkıp hesap sordu nette misin napıyosun nette felan diye.. Netteyim diyince bozuldu. İyi felan takıl demeler başladı. Sonra hemen kendini topladı. Yine neşeli davranmaya çalıştı. Ben aklının yerinde olmadığını şuan içinde bulunduğu psikolojik durumu onun rahatsız ettiğini doktora başvurması gerektiğini söyledim. Beni kıskandırma yoluna gitti hemen. Ya doktor kadınsa ya bana bişey yaparsa diye. Biz hep böle şakalaşırdık. Ben nolcak cnm seninde işine gelir git bişey olmaz diyincede bozuldu. Öyle öyle gittik. Bir ara bana gene nette misin dedi. Yok dedim. Yakın bir arkadaşıda yanındaydı iş çıkışı. Benimkine kiminle konuşuyorsun dedi benimki diğer arkadaşına sen tanımazsın diye cevap verirken yakın arkadaşınada onunla konuşuyorum dedi ( ismimi söyleyerek) Arkadaşı lan hani ayrılmıştınız diye hatırlatıncada arkadaş olarak konuşuyoruz alla alla diyip güldü. Neyse bir yere geldiler böyle patırtılı gürültülü bir yere. Tabi oraya gelirken ben yeni aldığı msn ve konuşmasını istemediğim kızla ilgili öğrendiğim bilgileri verdim. Benimki kem küm etti durdu. Bana hep açıklama yapmaya çalıştı. Bu senin bilicen bişe ben karışamam diyince yine bozuldu. Neyse o gürültülü yere geldiler biz düğüne geldik dedi bana. O sırada görüşürüz dedi bana. Bende ismiyle seslendim ve hoşçakal dedim. Bir daha aramamı istemiyor musun dedi bir iki saniye durdu ve peki dedi. Sonra bir daha lütfen nickimle siteye ve mailime giriş yapma diyince bende mektuplarımı atmasını söyledim. O da bana yollıcanı söyledi. Ben hayır dedim. Yollıcam dedi. Yollasan bile kabul etmem sana geri yollarım onlar senin şahsına yollanmış felan derken tlfn yüzüme kapandı. Aradan 5 dk anca geçti annem çağrı attı benimkine neden bende bilmiyorum sanırım özlemiş onu ve sesini duymak istemiş. Benimki hemen aradı ve annem kapadıktan sonra çok şaşkındı. Seninkinin iyi morali bozuk ve sesi yalnız geliyodu diye. Düğüne girmemiş kızlar :D Birazdan arıcak bakalım nolucak

güxelim ben anlamadım sizi ayrılıyomusunuz barışıyomusunuz?

neapıyosunuz yap boz gibi ne anlıyosunuz anlamadım

bide sevgilin b u siteye mi nikinle giriş yapıyo?

hmm her neyse sürekli ayrılık gündemizde sanırım işiniz zor:1closedeyes:

bence barışıcaksınız şekerim

ama barışırsanız da bi daha gündeme getirmeyin derim sevgilin seni seviyo bence ben diğer

konularınıda biliyorum sende anlayışlı oldun mı tamadır canım

Ya bende bişey anlamadım be gülüm...
Sen şimdi ayrılıyorsun diye üzülüyormusun..
Yoksa ayrıldınız da barışacak gibi bir durum mu var seviniyormusun...fisfisfis

ya annem aradı ben seni yarım saat sonra arıcam dedi anneme. Yarım saati geçeli baya oldu ben abisine sordum abi geldimi diye yok felan dedi ama konuşmaları benimkinin konuşmasıydı. ınsan tanımazmı ya.. Neyse çağrı attı annem bir daha. Aradı hemen. Onlar konuştular ben dinledim tabii. Sesi çok mutsuz çok üzgün geliyordu. Onlar konuştular baya.. Benimki benden kara kedi diye bahsetti. Annem aranızda ne geçerse geçsin beni aramaya devam et hala oğlumsun felan diyince benimki bi rahatlama yaşadı sanki. Ama sesi hep ağlamaklı gibiydi sanki.ç dünya çökmüşde altında kalmış gibi. Ben aldım tlfnu. Neşeli konuştum çünkü sesine bayılıyorum. Beni çok mutlu ediyor. Noldu dedi. Hiç sesini duymak istedim dedim. Neyse ben aşağıya gidiyorum sonra görüşürüz tabii aramamı istersen dedi. Ara dedim. Beni özleyip özlemediğini sorduğumda sanki dişlerini sıkarak ağlamaklı bi sesle hayır dedi ama hemen ardından heyecanlı bi sesle peki sen özledin mi beni dedi. Evet diyince rahatladı sanki kızlar. Şimdi abisinin yanına indi. Sonra görüşürüz dedi.Sizce ararmı bu gece beni

Düğüne belki girdi ama annenle konuşacak diye cıkmıştır bi süreliğine..
ayrıca annenin bu ilişkide payı ne?neden samimi nişanlı mısınız?darılma ama çocukça geldi bi sevgi ya vardır ya yoktur çocuk oyuncagı gibi olmuş...söyle bi örnek sana benden ayrılan bi erkek arkadasım olmuştu msn den silme beni diye yalvardı bi süre silmiştim ekledim sonra her girişimde ne yapıyorsun kimle konuşuyorsun gibi soruları oldu..sonra baktım değişen bi şey yok barışma falan yok sadece meraktan sorusu..yani erkekler bizler gibi değil..anlaşılmaz..ne diyelim bakalım hayırlısı..

noldu sinirin geçmiş gibi ona karşı.. karmakarışıklaşmışsın haberin yok sende onu istion nie bu kadar naz yapıonuzki :uhm:senle ilgilenmio die bu tavırların anlıorum ben seni

ya annem aradı ben seni yarım saat sonra arıcam dedi anneme. Yarım saati geçeli baya oldu ben abisine sordum abi geldimi diye yok felan dedi ama konuşmaları benimkinin konuşmasıydı. İnsan tanımazmı ya.. Neyse çağrı attı annem bir daha. Aradı hemen. Onlar konuştular ben dinledim tabii. Sesi çok mutsuz çok üzgün geliyordu. Onlar konuştular baya.. Benimki benden kara kedi diye bahsetti. Annem aranızda ne geçerse geçsin beni aramaya devam et hala oğlumsun felan diyince benimki bi rahatlama yaşadı sanki. Ama sesi hep ağlamaklı gibiydi sanki.ç dünya çökmüşde altında kalmış gibi. Ben aldım tlfnu. Neşeli konuştum çünkü sesine bayılıyorum. Beni çok mutlu ediyor. Noldu dedi. Hiç sesini duymak istedim dedim. Neyse ben aşağıya gidiyorum sonra görüşürüz tabii aramamı istersen dedi. Ara dedim. Beni özleyip özlemediğini sorduğumda sanki dişlerini sıkarak ağlamaklı bi sesle hayır dedi ama hemen ardından heyecanlı bi sesle peki sen özledin mi beni dedi. Evet diyince rahatladı sanki kızlar. Şimdi abisinin yanına indi. Sonra görüşürüz dedi.Sizce ararmı bu gece beni

annen kızımla aran bozulsa da beni ara mı dedi:1shok::1shok:ilginç siz akraba falan mısınız acaba?genelde kızını üzeni istemez anneler de..

ilgileniyor mu ilgileniyor mu bilmiyorum. Annemden telefonu aldıktan sonra bana biraz dargın konuştu daha önce arama dediğim için. Özledin mi diye sordum. Kısık ama ağlamaklı mutsuz bi sesle hayır dedi. Barışmak istiyorum yaa :( ama o beni istiyor mu bilmiyorum

Annem çok sever benimkini. Aynı zamanda çok da kızar. Aralarında tuhaf bi çekim var. Arkadaş gibiler.

Back
X