• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni anda 2 kisiyi sevmek mumkun mu?

Hayatinizda hic ayni anda iki kisiyi birden sevdiniz mi?

• Ankete Katılan
    112
Şimdi sen biriyle mi sevgilisin .Ve başka birinden mi etkilendin.Nasıl anlat bakim.

2 az olmuş ama sen onu 4 e çıkar. Onceden insanlar erkekler den korkar di şimdi kadınlar daha kötü bir hale geldiler.

Profilinde de 27 yazıyor ama neyse.
Ben sevdim 2 kişiyi aynı anda, bazıları için mümkün olabiliyor yani.
Tabii ikisiyle de beraber değildim.

Ben sevemem. Yani bende ilgi sadece bir kişiye oluyor birisiyle ilgilenince , bişey hissedince başka birisine verecek ilgim kalmıyor.
Sizin ki de ilgi açlığı. Sevmek böyle olmuyor malesef.

Sevmek değil ama hoşlandığım oldu.

Aşk 2 kişiye duyulmaz ama insan birden fazla kişiden hoşlanabilir.

Flört olabilir tabi, sonuçta ortada ilişki yok, aldatma yok , ahlakdışı bir durum yok bence.

Konu sahibesi tadını çıkar, 2 kişiyle flört bayağı eğlencelidir.

Ne yapacaksınız ikisiyle de mi evleneceksiniz?
Ben aynı anda 2 kişiyi sevmenin mümkün olduğuna inanmıyorum.
Klişe dediğiniz söze de kesinlikle katılıyorum.

İnsanların hoşlandığı bir karşı cins profili var . Bu profilde iki kişi aynı zamanlarda karşına çıkarsa ikisinden de hoslanabilirsin. Biri daha ağır basar büyük ihtimalle.

Ya da bi erkekte olmasını istediğin iki özellik ayrı ayrı kişilerdedir :)

Ben sevdiğim kişiden ayrıldıktan sonra birinden etkilendim biraz
Ama hoşlanacağım tarzdaydı...Ama az etkilendim...Gönlümde öbürü vardı..ilk buluşmamızda içim cız etti.Eve geldiğimde hüngür hüngür ağladım.
Ayrangönüllülerde oluyor senin dediğin.Benim ex de öyleydi.Uzak ülkelerdeyiz diye yanındakini tercih etti.Ben olur mu acaba desem de başkasını tercih edememiştim.Kalbimw çok ağır gelmişti..Zaman geçirsem belki bağlanırdım.Ama kısa sürede ayrıldık.

Hayır sevmedim. İkisinin de iyi yönleri var demek ikisini de yeterince sevmiyorum demek bence. İki kişiyi aynı anda begenme aynı anda hoşlanma olabilir ama aynı anda sevmek olmaz. Çünkü sevgi yalnızca aradığım özellikler onda var olayı değil.

Normal bir davranış şekli değil. O da benim olsun, bu da benim olsun diyenlerdenseniz. Simarikca ve gerçekddışı istekler bunlar. Fakat her istenen senin olmaz, bir an evvel vazgeç yoksa üzerlerine seni. Sen hiç iki eşli bir kadının yürüttüğü normal bir iliski gördün mu? Ben görmedim valla. İki taraftan biri anlasa durumu en iyi ihtimalle sözlü kavgayla küçük dusersiniz. Kötü ihtimali dusunemiyorum bile. Bizim burada böyle bir şey oldu da iki erkek bir olup kızı çağırmışlar, hesap sormuşlar. Tabi biraz da şiddet.

Son düzenleme:
aynı anda 2 kişi sevilmez,
mümkün değil
sen sadece hangisi daha iyi diye karar veremiyorsun

İkisini de sevemezsın. mesela bırı evlenılcek adamdır bırı aşık olduğun serserıdır. aradaa kalırsın belkkı. mesele secememektır.. ask yada mantık .. ama ıkısını de sevemezsın. cok mantıklı degıl bu durum

Back
X