• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni anda 2 kisiyi sevmek mumkun mu?

Hayatinizda hic ayni anda iki kisiyi birden sevdiniz mi?

• Ankete Katılan
    112
Hey dostum benim başıma geldi bu..

Bi sütçüyü sevdim..bi tüpçüyü

Sütçüden sütünü aldım,tüpçüden tüpünü..

Ahlaksızlık diz boyu olduğu için süt taştı..

Tüp patladı..

Tatlı tatlı yedik,acı acı zıçtık..

Neymiş, tüpçünün tüpüyle sütçünün sütü kaynamazmış. En iyisi pastörize :)

Asik degilsin, sevmiyorsun da.
Sadece 2 sinden de hoslanmissin. Bu normal ve mümkün.
Fakat bu kisilerden biri hayatindaysa suan yada ikisi birden. Bu hissiyattan çıkıp baska bir seye giriyor. Anladin sen :)

Aşk oyle ayni anda 2 kisiyi sevmek degil bence kalp bir kez sever ve asik olur kokusu sesi herseyiyle diger insablardan farklidir bence siz ilgi duyuyorsunuz bi kalpde iki ask imkansiz

Bu tür konulara verdiğim klasik cevabımı veriyorum izninizle.. İkinciyi sevdiğini düşünüyorsan 1.yi hiç sevmemişsin zaten..

ikisininde + ve - lerini yaz. hislerini de kat. hangisi ağır basıyorsa ona yönel. bu şekilde ikisinide kaybedersin.seçimini yapmalısın bence.

Hayır ben 25 yasındayım ve hayatımda sadece bir kere aşık oldum birini kendımden fazla sevebildim oda beni terketti bundan sonra da onun kadar kimseyi sevebilecegımı sanmıyorum :(

Aşk değilki bu neblym flört beğenilme duygusu.. falan filan alıskanlığinizken biri diıeri aşk olablr.. hmmm uzmana gidin:KK71::rolleyes::KK42:

Hey tanrım bana üç tane,üç de yetmez beş tane,beşde yetmez yedi tane ver, ver, ver , ver Allahım ver şarkısını size yolluyorum.şarkısı da var oluyor dersiniz.

uc dort beste sevebılırsın kalbının genıslıgıne baglı :D :D

aşık olmak demeyelim de.....begenılmek,ilginin üstünde olması,boşlukta olmanız vs ler çogalır. 1-2 sene sonra bir 3. kişi bile eklenebılır listeye.çok çirkın duruyor ama böyle...
aşık olunca gözun baskasını görmez.

İnsan aynı anda; annesini de seviyorr, babasını da seviyor, kardeşini de seviyor, çocuklarını da seviyor,teyzesini de, annenesini de, dedesini de, amcasını da, komşusunu da, arkadaşını da, çiçekleri de, ağaçları da, kuşları da,, kedileri de, vs.. vs... İnsan istedikten sonra herşeyi aynı anda sevebilir..
Ama insan aynı anda sadece tek kişiye aşık olur..

Back
X